Kissekatt!Jag är en katt!Just nu sitter jag och väntar på skjuts, och medan jag väntar dricker jag såklart vin!
Skål!!Snart drar jag iväg på maskeradfest och jag är taggad!
Jag ska inte bry mig om att han är där! Jga ska inte tänka på att det var exakt där, för nästan exakt två månader sedan som han gjorde slut.
Jag ska ha kul!
Snälla, låt mig ha kul!!!


Marknad och maskerad!
Alltså Torsås är bara för underbart! Det vankas marknad imorgon. Och detta är verkligen STORT i lilla Torsås! Höstens hödjpunkt! Folk är ju till och med lediga, skolan är stängd och vissa arbeten har klämmdag. Den enda bankomaten på typ 3 mil brukar ta slut, alltså pengarna i den. Jag tog ut pengar redan idag, för imorgon finns det knappt en chans, och det stod säkert nio i kö redan idag. Hörde även ett gammalt par diskutera att det inte såg ut som vanligt i år. Detta var verkligen förvirrande för dem. Var va alla pinnar som märker ut var stånden ska stå, och varför var inte gatan helt avstängd. Jag kunde inte annat än le åt dem.
Marknaden är lite som en högtid här alltså. Och det är så urgulligt tycker jag! =)
Så imorgon blir det alltså inköp av strumpor, 12 par för 100 kr, och langos! Brukar inte bli mer för mig. Får lite smått panik av allt folk och trängsel.

Imorgon blir det även maskeradfest. Köpte en dräkt i Kalmar, en French Maid. Men självklart var den för stor, och ingen bytesrätt eller ångerrätt har man... Någon som vill köpa den? One size, men är ca en 38:a. Och man behöver ha större tuttar än vad jag har! Betalade 249 kr för den, men säljer den endast för 150 kr, och givetvis får den provas innan, om du bor i närheten alltså!

Obs! Innehåller klänning, hatt och förkläde.

Istället för denna kostym håller jag nu på att pyssla ihop något eget. Just nu fixar jag kattöron av kartong, bomull, svart tyg och ett diadem. Ska även fixa en svans, antingen i svart tyg eller leopardmönstrat (om jag hittar nåt på marknaden!). Då kan jag vara katt eller leopard, för jag har både en svart och en leopardmönstrad klänning. Måla svart nog och några morrhår så vips så är man utklädd. Ja lite tråkigt kanske, för det kommer säkert finnas ett antal katter på festen. Men va fan. Jag är i alla fall snyggast! ;)

På söndag efter jobb bär det av till Svedala (Skåne!). Jag har en jävla hemlängtan! Och Lina och Tilda ska ner redan imorgon, och då hör det liksom till att jag också åker ner. Men först jobb på söndag!

Nä, nu blir det till att fortsätta pyssla. Resultat i bilder kommer senare!

Puss

 


AJ!!!
Nä men usch vad jag är dålig på att blogga nu förtiden. Ska genast skärpa mig!

Ikväll sitter jag i soffan med värk i magen. Är fullständigt förstoppad (vilket jag i stort sett alltid är, men denna gången är det värre) och dessutom känns det som att jag håller på att få urinvägsinfektion. Så jag har hållt i mig min medicin som jag fick på akuten en gång när jag var sjukt förstoppad, och nu ska jag även halsa tranbärsdryck och försöka äta en hel citron. Håll tummarna på att det hjälper!

 På fredag är det maskeradfest och jag har lite panik... Vad ska jag ha på mig???? Jag köpte en dräkt, en french maid men den var för stor. Man fick inte prova den i affären, och man får inte lämna tillbaka den eller byta den. Så jag är lite smått arg! Så, som sagt, panik!!!
Har en leopardklänning och kan säkert sy ihop både öron och svans, men det är inte särskilt kul. Men det får bli en nödlösning! Ska i alla fall bli kul!

Nu blir det lite PS3, Assassin's creed.

Ha en bra kväll!
PussTrött...Så trött och på dåligt humör. Försäkringskassan krånglar, och jag blir så arg!!! Tack och lov hjälper pappa mig att ta den fajten.

Vet inte alls hur det blir med jobbet... Jag kommer antagligen få gå ner till 25% men då får jag ingen högre ersättning från försäkringskassan, för då har jag visat att jag klarar av att jobba 50% och då är det inte deras problem att det inte finns mer jobb åt mig.

Så nu vill jag mest bara krypa ner i sängen och gömma mig under täcket. Tror jag gör det nu. Fast först en varm dusch.


Hejdå!


Berg-och-dalbana!
Känns som att min liv går väldigt upp och ner nu för tiden, som en berg-och-dalbana ungefär.
Ena stunden är jag så lycklig och full av energi. Andra stunder är jag trött och seg och kan gråta för ingenting. Jag hoppas verkligen detta går över fort, då det är väldigt påfrestande. Men antar att det är hösten som sätter sig i kropp och själ. Det gör det varje år...


Jag har fått hjälp med att rensa upp i min dator. Så nu går den snabbt, och det är helt underbart!!! Längesen den var så här bra! Så tack för hjälpen Tobias! =)


Idag blir det städning av lägenheten, trots att min energi ligger på noll. Men här ser för jävligt ut! Hatar att ha det stökigt.

Har förresten problem med FK... Trots att jag skickat in alla papper på att jag jobbar 50% och att jag bara ska ha 50% aktivitetsersättning och heller inte full bostadsersättning får jag fortfarande full ersättning. Står heller ingenting på mina sidor på FKs hemsida om att mina papper kommit in. Det är snart 3 månader sen jag skicka in dem...
Dessutom ser det ut som att jag inte längre kan jobba 50%. Kanske får gå ner till 25% och då måste jag krångla med FK igen. Jävla skit vad jag är trött på det. Ska gå till arbetsförmedlingen så får dem faktiskt fixa nåt. Ska väl finnas något för sånna som mig, som varit sjukskrivna i en längre period. Jag vill ju komma igång, vill ha något varje dag så att jag kommer in i vanliga rutiner och får rätt på mitt liv.


Nä, nu ska jag väl sätta igång med städningen innan det blir för sent.

Ha det bra!What a night!Vilken dag/natt.
Igår jobbade jag, började redan kl 6 och hade en jävla energi så fick mycket gjort. Skönt som fan! När jag jobbar ringer Lina. Hon är på ultraljud med Daniel för att titta på bebisen (hon är halvvägs nu!). Även könet skulle försökas ses. Så när jag ser att det är hon ringer blir jag både orolig och uppspelt. Men allt var bra, dock kunde de inte se könet då bebben var busig och låg med ryggen till. Men det är en frisk liten krabat som ligger där inne och växer, och det är ju huvudsaken!
Men tydligen hade Lina och Daniel även fått för sig att åka till svedala under dagen (kvällen). Emma hade födelsedagskalas för älsklingsVilde som den 15de fyller 4 år! <3 Och självklart gick jag med på att hänga med!
Men när jag kommer hem från jobb tvekar jag. Ska jag verkligen åka bil i tre timmar (med Lufsen) för att stanna i några timmar och sen sätta oss i bilen igen, komma hem sent och sen upp och jobba kl 6 dagen efter.
Till sist bestämmer jag mig för att åka med.
Så strax efter 4 sätter sig jag, Lufsen, Tilda, Lina och Daniel i bilen för att åka ner och överraska alla! =)

Resan ner går hyffsat bra trots bilköer och vägarbeten.

När vi kommer ner till Svedala parkerar vi på ett ställe där de inte kan se oss, smyger till huset och ringer på. Bara Emma visste att vi skulle komma, alla andra blev jätteöverraskade! Kul!!!
Så vi fick träffa Emma och Vilde, mamma och pappa och Anton, moster Pia och morbror Ulf och älskade kusinerna Joel, Tova och Hugo! Sjukt ledsen för att inte älskade syster Anna, såger Jan-Erik och deras buspojkar Theo och Elias va där, men Anna skulle jobba natt, plus att Theo haft ont i magen under dagen, så jag förstår dem.

Hur som helst var det ett mysigt kalas fram till att jag plötsligt blev sjukt illamående och fick ont i magen. Och strax innan vi skulle köra hemåt kräktes jag. Kul... Så det var bara att ladda med en massa påsar i bilen.
Vid 24 började vi vår resa hemåt.

Första biten gick jättebra, jag somnade snabbt, så även Lina och Tilda. Strax utanför Karlshamn vaknar jag av att Daniel utropar nåt, svänger av på en avfart och bilen bara dör. Diesleslut...
Lite smått panik. Mätaren stod på att det skulle vara ca 10 liter kvar, och Daniel hade tänkt tanka snart. Men mätaren visade tydligen fel.
Där stod vi, mitt ute i ingenstans. Det var superkallt och kolsvart. Tilda ska upp till skolan, Daniel och jag till jobb.
Tack och lov får Daniel ta i sin mamma som genast sätter sig i bilen med sin man, men vertyg (då man måste lufta hela systemet, ja jag har lärt mig nåt nytt!) och diesel.
Vi får vänta ca en timme (klockan var kanske 3) sen kom de räddande änglarna. Då hade vi hunnit frysa ihjäl lite.
Men tack underbara Petra och Peter!!!! Ni förtjänar så otroligt mycket för denna insats!

 Vid 5tiden kom vi äntligen hem, frusna och trötta och illamående.
Jag kastade mig i sängen fullt påklädd, skickade sms till Andreas och bad honom hoppa in på jobb då det bara var ca 5 bädd som skulle göras, och sen somnade jag.
Vilken natt!
Sömnen var heller inte så bra, jag drömde en massa konstigt, t ex var jag med i ett frågesportsprogram på TV med livet i insats. Jag minns att jag sprang runt för att få ledtrådar till frågorna, exmpel på frågorna var: nämna tre låtar med Bob Dylan, och namnge de tre musketörerna. Pappa hjälpte mig med Bob Dylan, och Lina hjälpte mig med musketörerna, men hon sa att en av dem hette Maria. Dumma jag litade på henne då Lina alltid brukar ha rätt. Tyvärr kommer jag inte ihåg hur tävlingen gick sen, jag minns bara att om man hade flest fel (man tävlade mot andra) så blev man kastad i havet från en båt. Och när båten sen satte på sin motor så sögs man ner till botten.
Jag drömde även att jag skulle flytta till Usa då hela min familj och en kompis flyttat dit. Men när jag skulle flytta hade det kommit en massa hot från teorrister så säkerheten var stenhård. För att komma in i Usa var man tvungen att muta tullen, och jag kommer ihåg att jag hade 100 000 kr men att det inte räckte. Till sist kom jag i alla fall fram och började leta efter nagellack (varför???) och sen var jag med i ett dejtingprogram där ingen ville ha mig. Hahaha...

Jaja, det blev allstå inget jobb för varken mig eller Daniel, och Tilda stannade hemma från skolan.
Vid 18-tiden kommer Tilda och ringer på dörren och VÄCKER mig. Jag hade alltså sovit hela dagen. Stackars Lufsen!!!
Nu sitter jag här med svullna ögon och orkar knappt röra mig. Känner mig nästan bakis. Och magknip har jag...
Det blir en tidig kväll, ska ut med Luffe strax sen blir det sängen.

Så god natt mina älskade läsare (vilka ni nu än är!)
PussSära på benen!Jag tog fel på dagarna, så igår åkte jag från jobb tidigt för att gå till mödravårdcentralen. Men det var fel dag.. Idag var det visst! :/
Jag tycker inte det är så farligt innan eller när jag är där. Men efteråt får jag lite panik och bara gråter. Jag vet inte riktigt varför.
Denna gången fick jag två stycken som undersökte mig, en barnmorska på ca 50 år och en som studerar till barnmorska, ca 35 år. Jag var alltså ett studieobjekt, eller rättare sagt min fitta (ursäkta det fula ordet) var ett studieobjekt. Och jag hade alltså två stycken som kände och rörde runt i mig. Inte alls kul!!! Men men... De ville väl ha en ung snygg praktexemplar att studera! Hehe
Nä men då är det bara att vänta 5-6 veckor tills man får reda på om man har cellförändringar. Har jag det så blir det fler besök i stretstolen...

I natt hade jag sjuk huvudvärk. Jag låg och grät och höll på att kräka flera gånger. Vid 4 - halv 5 lyckades jag somna. Att klockan sen ringde tio i 6 har jag inte märkt, men som tur är vaknade jag strax innan 7 för att jag höll på att spricka av kissinödighet. Försov mig alltså en timme. Skyndade iväg mig till jobb, trots att huvudvärken satt kvar. Jobbet gick trögt, men tack och lov är där inte mycket att göra. Så det gör inte så mycket att man tar det lugnt.
Imorgon är det upp kl 5, då ska man hinna med att skrubba rent både damernas omklädningsrum och relaxavdelningen på ca två timmar. Jäklar vad det är svettigt! Man är dyngsur efteråt! Men det är bara att bita ihop och torka bort svetten.


Nu blir det snart Top Model, sen ska jag nog försöka sova.


Åh, såg precis en förlossning på tv. Ett ungt par. Och pappan storgråter när bebisen kommer ut. Sååå fint! Så nu storbölar jag med!

Nej, ni får ha det så bra!
Haj och val


Konstig kombination...Var nyss i affären för att köpa lite mjölk (jag älskar mjölk när jag är lite bakis!) men det slutade med att jag handlade en massa gott. Så nu sitter jag här med ett stort glas mjölk, coca cola, pizzasallad, ett Geisha och en påse Tutti Frutti Splash. Ja jag vet, en konstiga kombination kanske, men detta är grejer jag älskar! Åt aldrig pizzasallad innan, hade nog till och med aldrig smakat det innan jag flyttade till Torsås, men nu kan jag bli sugen på det lite då och då. Har ni nån "konstig" grej ni kan bli sugen på, bara så där.

Jag köpte även två tidningar, Veckor revyn och Solo. Varför gjorde jag det??? Jag läser ju aldrig sånt skit. Fick väl nåt konstigt infall, det var väl något som lockade där på omslagen. Får väl bläddra igen dom innan jag somnar ikväll.

När jag kom ut från affären trodde jag först att det snöade. Det glittrade i luften, precis som det gör i snöfall. Men det var bara ett stilla regn, möjligtvis lite snöblandat. Det var fint i alla fall, och jag blev faktiskt glad av tanken på snö. Det första snöfallet är ju alltid underbart!

Igår fyllde en tjej, Micaela, på jobbet år. Detta firade vi med tårta efter lunch, fortsatte senare på kvällen med god mat, vin och en massa skratt. Kvällen avslutades på Harrys i Kalmar med bowling och dans! Det var en superkul kväll. Jag älskar verkligen mitt jobb och alla mina arbetskollegor. Finns absolut ingen som jag inte känner mig bekväm med, och då är jag ändå väldigt bly och har svårt att öppna mig. Känner mig lätt obekväm bland folk. Men i detta gänget känner jag mig så bra. De är inte bara mina arbetskollegor utan även mina vänner. Och jag är så otroligt glad över att fått träffa Elin! <3

Födelsedagsgrisen(kaninen) Micaela som vi piffa till med kaninprylar! =)

 

Fr.v. Elin, jag och Ellen (och några ballonger!)
Elin lockade mitt hår. Jag var jättefin, ett tag i alla fall. Sen platta jag det igen.


Nu sitter jag här och är så otroligt trött. Ska upp kl 8 för att sticka till jobb kl 9 imorgon. Inte jättetidigt, men det hade varit skönt med lite sovmorgon. Det är väl därför söndagar finns?! Sovmorgon och slapp hela dagen, eller?! Men men, några timmars jobb kan inte skada. Behöver alla timmar jag kan få!
Man borde kanske gå och lägga sig så småningom. Hade tänkt duscha, men vet inte om jag orkar. Man blir ju ändå så svettig på jobb, så lika bra att duscha efter det.

På måndag blir det mödravårdcentralen för att streta med benen. Inte kul, men cellprov måste tas en gång om året så jag har cellförändringar. Jobbigt, hatar det! Att bli undersökt alltså. Men men, bara till att försöka slappna av och låta bli att känna, och det går ju faktiskt väldigt snabbt tack och lov. Annat blir det när man ska klämma fram en unge, men den dagen dröjer.

Nä, soffhäng en liten stund till, sen march i säng!
Ha det bra allihop!

Puss


Mmmm!!!!!
Min lägenhet luktar underbart!
Varför kan det inte alltid dofta så här?!
Det blev Skåne för mig, åkte i fredags, kom hem idag. Blev bara en snabbvisit. Men det var skönt att få vara hemma hos mina älskade föräldrar och min lillebror (som jag dock knappt såg någonting av då han sitter 24/7 uppe på sitt rum vid datorn).


I veckan blir det jobb, fast imorgon ska jag till vårdcentralen. Idag på tåget hem fick jag så ont i lungorna och det kändes som att jag inte fick luft, och så blev jag yr. Så det är väl lika bra att gå till doktorn.


Ha det bra.
Tjabba, tjena, hallå, hejdå
RSS 2.0