Trött på att vara 20 år



Igår var jag på en "fest" i en husvagn vid dalskär/skytteholmen.
Och direkt kände jag att nä här vill jag inte vara. Jag är så sjukt trött på detta! Odrägliga människor, både unga och gamla, som sitter och häller i sig öl och annan alkohol medan dom lyssnar på drängarna och annan skitmusik. Som har armbrytning för att försöka visa vilka rediga män dom är. Små tjejer i helt förmycket smink och utmanande kläder, trots att dom knappt fått bröst. Gubbar och tanter (40 plussare) som tror att dom fortfarande är 20 och kan bete sig hur som helst, som dessutom sitter och super med sina barn och gör bort sig fullstädigt!!!!
Jag både skrattar och spyr åt dom! Men samtidigt så var det inte längesen jag tyckte detta var helt okej.
Men igår kände jag verkligen att nä, aldrig mer!!!
Jag är en vacker trevlig 26årig tjej som är trött på att leva som en 20åring!
Jag vill hitta kärleken i mitt liv, börja jobba, gå på middagsbjudningar, ta ett glas vin med vänner för att det är gott och inte för att bli full, skaffa barn, köpa hus, jobba i trädgården, åka på utflykter, och nån gång då och då ut på puben med ett gäng härliga människor som man faktiskt kan kalla vänner och ha riktigt roligt.

Men att helg efter helg sitta hemma hos nått drägg och dricka för att bli full det tackar jag gärna nej till!


På torsdag åker jag, mamma och lillebror Anton till GREKLAND!!!! En vecka med sol, värme, bad och vila.
Ska bli så himla mysigt och kul. Vi ska bo på Kreta och ett hotell som heter Sunwing Resort Makrigialos som ligger vid Kretas finaste strand. Dessutom har hotellet 5 pooler, så det är bara att välja var man vill bada.
Läste också att det idag är 28 grader där, och det passar mig alldeles utmärkt!!!
Kommer ta en massa foton och lägga upp här, på facebook och på bilddagboken!


Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det nog en tur till Kalmar.

Funderar förresten på att börja på komvux inne i Kalmar istället för i Torsås. Vill lära känna nya människor, är trött på de flesta här i Torsås  (Nej Lina och Daniel, er tröttnar jag aldrig på!!!), och då verkar det som en bra idé att börja plugga där istället. Frågan är bara om jag klarar det. Har ju mina sociala fobier att kämpa mot.
Men det är dags för en förändring! Vågade jag flytta från Malmö till Torsås så vågar jag att börja plugga där jag inte känner någon!


Puss o kram



Lite nyfiken...


Lite nyfiken på vem det är som egentligen läser min blogg. För tydligen så gör folk det. Och det är ju jätteroligt!!!


Idag har jag haft en mysig dag med Lina. Vi var hos hennes förre detta svärmor, alltså Tildas farmor Druckit en massa kaffe, ätit banankaka och snackat en massa skit! Gillar verkligen henne. Hon är en jättemysig människa.
Och fint väder har det varit, så vi kunde sitta ute i deras trädgård och njuta!

Nu sitter jag här med världens sötaste vovvar. Är hundvakt åt grannens hund Laika, min hunds stora kärlek! <3

Blir en lugn kväll framför teven och datorn.
Letar efter någon billig utlandsresa för jag och min mamma ska ut o resa lite! Min 55 årspresent till henne. Älskar min mamma och hon är värd så otroligt mycket!


Har jag förresten berättat att min lillasyster Emma blev en av de tre mammorna som ska filmas och visas i teve i Ensam Mamma Söker?! Är sååå glad för hennes skull!!! Det blir en spännande sommar för hennes del. Och förhoppningsvis kommer även jag synas lite i teve. Lina och jag ska rida på kändisvågen! hahaha
Här är iallafall en intervju med de tre tjejerna som tv3 ska följa.
Emmas intervju



Ha det bra folk!


11 juni 2010


NÄR FAN KOMMER SOMMARVÄRMEN???

Är så trött på detta vädret nu. Så grått och trist. Får sån huvudvärk av det gråa konstiga ljuset.
Nej usch, jag vill ha sol och värme!!!


Har varit så otroligt trött idag, och huvudet har dunkat väldigt våldsamt idag! Trodde det skulle bli migrän, men en panodil hjälpte denna gången. Det är så olika, ibland funkar en vanlig värktablett, ibland funkar de inte alls. Och några migräntabletter har jag inte hemma...


Idag blev det pizza och cola! Smaskens!!!
Och nu ligger jag här i soffan och degar. Funderar på att gå och lägga mig snart. Hade varit skönt att få somna relativt tidigt.


Nä blev ett kort och tråkigt inlägg. Ha det bra folk!



hihihihi



Måste bara skryta lite. Idag ställde jag mig på vågen och trodde absolut jag hade gått upp några kilon efter mina dagar i skåne. Men till min stora förvåning var jag nere på 58 kg!!!! Och det var ingen morgonvikt.
Skit vad stolt jag är över mig själv. Har äntligen lyckats med något jag så många gånger försökt och totalt misslyckats med.



 

 

 

Jag är sjukt äcklad av en granne jag har. Han är 40+ och sitter alltid o dricker med en massa ungdomar (allt från 17 - 25). Tydligen tycker alla att han är jätteroliga att hänga med, men fan jag hade bara skämts om jag kände någon sådan person. Dessutom har han tre söner som också brukar sitta där. Supa med sin pappa, hur coolt är inte det?! Nä fy fan!!
Var över där en kväll eftersom en kompis tjata. 40plussaren började efter ett tag ragga på mig. Och han var så äcklig!!! Och han sa typ att jag såg ut som 17 och pratade som en liten flicka och att det var såååå sött. Jävla peddo! ÄCKLIGT!!!!!!!!


Varning för Pedofil!!!

 

 

 

 

 

Igår fick jag en väldigt fin komplimang av en gammal gymnasiekompis. Han skrev på msn:
"dina nya sommarbilder på facebook  = tjejen man bara ser en gång på sommaren och blir helkär i"
Vad gulligt! Blev jätteglad, en av de finaste komplimanger jag någonsin fått! =)

 

 

Nu är det tvätten som gäller.
Ha en bra kväll allihopa!
Puss

 

 

 


The new me!



Har som sagt klippt mig, och det blev en hel del hår som åkte. Är jättenöjd, men jag ser ganska liten ut. Men det göra jag ändå. Man kan verkligen inte tro att jag är 26 år. Hehe...


Glada jag



Och lite sura jag


Nu vet ni iallafall hur jag ser ut i mitt nya hår! =)


Nu blir det lite tv. Biggest loser, och sen Top Model! <3



Sveriges nationaldag...

och fint väder är det!!!

Har tillbringat dagen på golfbanan. Detta var första gången i hela mitt liv som jag spela bangolf. Svårt som bara den att träffa bollen och få den att gå fram, men fy vad kul det var!!! Det ska absolut göras om. Och jag måste ju faktiskt skryta att jag fick par på bana 8, trots att jag hamna i bunkern. =)


Har varit nere i skåne ett tag, därför jag inte skrivit. Mammas o pappas dator är nämligen världens slöaste och den sitter man inte gärna vid!
Skönt att vara nere! Malmö är en perfekt sommarstad, så mycket liv och rörelse på torg och i parker. Så himla skönt att gå och sätta sig på möllan och ta en öl och bara njuta av vädret och människorna!

Sen klippte man sig också. Älskade Linnea fixa, och som vanligt blev det perfekt. Hon är superduktig!!! Så nu är håret kort, fick klippa av allt det slitna (efter för många färgningar...). Nej det är inte jättekort alltså, men typ axellångt. Skönt är det iallafall. Slipper att bli svettig i nacken! =)

Vad har mer hänt?! Hm... Jo just det!
Vi var 9 tjejer som gick ut och åt på restaurang och sen gick och kolla premiären av Sex And The City!!!! Vilken underbart lyckad kväll det var!!!!! Tjejkväll på hög nivå =)

Sen har min käre svåger (Annas man Jan-Erik) doktorerat, så det var stooor fest för honom. Massa viktiga professorer från olika länder var där för att gratulera honom. Ska jag vara ärlig vet jag inte riktigt vad det är han doktorerar i... Men jobbat hårt har han gjort iallafall, och rest runt mycket. Så jag är stolt över honom!


Nu blir det snart sängen. Mår sjukt illa ju...

Puss haj

RSS 2.0