Förändringar (uppdaterat)
Ja, eftersom jag inte kan hålla tyst särskilt länge ska jag nu avslöja vilka förändringar som kommer ske till våren.

Jag ska flytta till Karlskrona! Ska på lägenhetsvisning på måndag och be er allihopa att hålla tummarna för att det är en fin lägenhet och att jag får den! Det är en tvåa på 50 kvm, och ligger mitt i stan. Hyran är helt okej, knappt 4700 kr.

Dessutom har jag nu bestämt mig för att kontakta försäkringskassan och fråga om jag får läsa upp ett gymnasiebetyg till och samtidigt behålla min aktivitetsersättning. Har fått det förut, så jag håller tummarna.
Och sen till hösten ska jag plugga till barnskötare.

Nu jävlar ska jag ta tag i allt! Jag vill inte gå här hemma och deppa. Jag vill leva mitt liv!


Hårfärg ska jag också ändra, men det väntar jag nog ett tag till med. Så det blir en till färgning med den rödbruna jag har, har ju en jävla utväxt som inte ser så snyggt ut. Sen blir jag blond, till våren typ. Så där "naturligt" blond, inget som ser fejk ut.


Ja, vad mer?!

Imorgon ska jag ringa vårdcentralen. Min mage/tarm är ju helt kaputt och har varit det i drygt två år. Jag har inte velat ringa doktorn då jag tidigare haft inflammation i tarmen, och undersökningarna de gjorde på mig var verkligen inget jag vill gå igenom igen. Men nu får jag väl fan göra det om det behövs. Bara till att bita ihop och få en slang uppkörd i röven (koloskopi). Inget trevligt, men tror det behövs undersökas ordentligt.


Koloskopi


Nu blir det lite glass och cola.

Puss och kramPs. Mina jeans börjar bli svåra att komma i. Så här med lovar jag er att så fort snö och is försvunnit är det jag som köper löparskor och ger mig ut och joggar. Jag kommer så klart skriva om det när jag sätter igång!
Så, nu har jag lovat er alla, så nu kan jag inte dra mig ur! =)

Haj svaj!

Fundering
Funderar på att bli blond. Inte så där platina, utan det ska se naturligt ut.

Jag får nog fundera lite till! =)


Ikväll blir det film. Och jag är sötsugen på nåt, men vet inte vad... Man kanske ska skynda sig ner till affären innan dem stänger?! Ja, det gör jag!


Puss hej!

Förändringar!Ja jag vet, jag har inte skrivit på länge. Men jag har haft fullt upp, jag lovar!

T ex så har jag varit barnvakt åt min lillasysters son Vilde. Först några dagar nere i Skåne, och sen här i Torsås. Oj, vad det var skoj! Tyvärr blev jag sjuk en av dagarna, kräkte en del och ont i halsen, och detta tog musten ur mig, så jag var inte helt pigg dagen efter heller. Men tack och lov hade Vilde även Lina och Tilda! Så han hade fullt upp hela tiden! <3
Det var verkligen några mysiga dagar, och nu är längtan efter en liten ännu större! Tack och lov tittar Linas bebbe snart ut, om 4-5 veckor typ, och då ska jag mysa, lukta och klämma på underverket. Antingen stillas min biologiska klockan en aning av det, eller börjar den ticka ännu högre... Hehehe. Men min tur kommer nån gång, det vet jag! Så varför brådska?!


Jag tror en massa förändringar kommer ske nu i vår. Och förändringar är både skrämmande och underbara! Vilka förändringar jag pratar om skriver jag senare, när det är mer bestämt. Men det är i alla fall något jag ser fram emot med både spänning och lite rädsla. Men allt kommer ordna sig!


Så, vad har mer hänt?!
Min lillasyster Emma har ännu en gång synts i TV, i Debatt på svt1 angående det nya programmet på tv3 Mammor och minimodeller. Först hade uppfattningen att programmet inte skulle vara så "farligt" som alla sa, hon hade hört från en bekant att det inte alls var så som reklamen framstod det. Men efter första avsnittet ändrade sig Emma, och jag är mycket glad över det. Och stolt över hur hon uttalade sig i programmet! Älskade Emma, det var jättekul att se dig i ett "allvarligt" program!


Ikväll blir det pizza- och slappkväll med Lina. <3

Och nu blir det TV.

Puss

En "blääää-dag"
Ska jag vara ärlig är det ingen bra dag idag. Kanske jag vaknade på fel sida efter en jobbig natt med många tankar som snurra runt i huvudet.

Så idag känner jag mig:
  • Förvirrad - jag vet varken in eller ut längre
  • Arg - på min sömn, på mig själv, på försäkringskassan, på det mesta i mitt liv
  • Ledsen - jag vill inte vara olyckligt kär
  • Trött - mest hela tiden, och jag har ingen aning om hur jag ska kunna bryta det
  • Ful - jag får inte till frisyren, min mage är svullen, benen korta och tjocka, rumpan hängig och slapp, jag har finnar som får mig att se ut som en tonåring i puberteten, jag är snart 28 år och ser ut som en liten 20-åring och det vill jag inte längre
  • Dum - jag har sabbat för mig själv

Jag har en skuld till försäkringskassan. Har varit ganska säker på att denna skulle betalas senast den 12 januari eller att man innan dess skulle kontakta dem om en avbetalningsplan. I onsdags läste jag att det var senast den 9de jan. Jag ringde dem genast och förväntade mig att man via telefon skulle komma fram till en avbetalningsplan. Men det visade sig att man ska fylla i en blankett och skicka in. Då jag inte har skrivare kan jag inte skriva ut denna blankett på deras hemsida. Istället ska jag få den hemskickad. Lugnt ju tänkte jag, då får jag den på fredag och skickar in den direkt. Men oj... Fredagen visar sig vara en röd dag. Så jag får blanketten tidigast på måndag och då är det för sent. Så antagligen måste jag betala in dessa 5100 kr på måndag, pengar jag knappt har. Och jag är så dum som skulle fixat detta för längesen. Men jag är glömsk och korkad!


Och jag är trött hela tiden. Detta gör mig förvirrad och ännu mer glömsk. Och jag vet inte hur jag ska göra för att bryta detta jävla mönster. Eller jo det vet jag egentligen, det är att få något att göra på dagarna t ex ett jobb. Men det är ju lättare sagt än gjort. Det finns inga jobb... Kanske jag borde ansöka om en praktikplats, bara för att ha något att göra. Kanske på ett dagis/en förskola.
Och jag borde sätta igång med träning. Ska ansöka om gymkort, något man får betalt av försäkringskassan när man har aktivitetsersättning.


Och den här jävla kärleken... Det tar musten ur mig. Och jag blir tokig, galen. Lycklig som fan ibland, men samtidigt så jävla rädd för att förlora det jag har, att han plötsligt blir trött på mig och hittar någon roligare. För det kan han ju göra, det får han göra. Det är inget mellan oss. Men det hade krossat mitt hjärta. Han är den jag vill ha, den jag hade kunnat göra så otroligt mycket för. Men samtidigt vill jag ha någon som känner likadant. Som älskar mig för den jag är, som hade kunnat gå genom eld och vatten för mig. Men finns han egentligen?!

Äsch, jag blir ännu mer deppig av att skriva detta. Jag vet att det är mensen som knackar på dörren, då blir jag så här känslig.

Nu blir det tvätt för hela slanten. Snart slut på rena trosor ju, trots att jag fick några i julklapp (en önskan som slog in i alla fall =) ) och sen även handlade på mellandagsrean.

Så ni får ha det så bra.
Puss på er!!!

Frågan lyder:

Jag älskar honom så!!!
Och frågan är; ska jag ge upp honom helt och gå vidare, eller ska jag acceptera och nöja mig med hur det är just nu och inte ge upp?!
Svaret är egentligen enkelt. Jag vill inte vara utan honom!! Hellre ha honom litegrann, än inte alls. Jag är så lycklig de stunder jag tillbringar med honom, och det är verkligen värt allt.

Jag bara önskar att han vill ha mer...

Gott nytt 2012!Gott nytt år allihopa! Jag hoppas att 2012 ska bli just ditt år. Men mest hoppas jag att det blir mitt år!


Det är så mycket jag önskar, och vad jag vet så kostar det inget att önska, hoppas och tro! =)


Dock kommer jag nog stöta på ett problem senare i vår/tidig sommar. Ett problem jag själv måste lösa. Jag kan inte lyssna på andra jämt och ständigt. Jag kan inte låta alla påverka mig så mycket. Detta ska bli mitt egna val!


Nu ska jag i alla fall ta itu med städning och diskning. Fast först ska jag sitta i telefonkö ett tag till. Blääää!!!

Puss och kram och en riktigt god fortsättning!


RSS 2.0