28 februari
Idag, den 28 februari 2012, fyller jag... eh... *harkel*... 25 år typ.


 

 


BINGO!Idag spelade jag bingolotto, med hopp om att vinna storvinst. Men så blev det inte, det blev ingenting... Men det var kul och spännande så länge det varade.
En del har tur i spel, och en del har tur i kärlek, sägs det väl?! Jag har inte tur i något av det...Det är den 27 februari, vilket betyder att jag fyller år om lite mindre än ett dygn. Jag vill verkligen inte fira!!! Jag vill krypa under täcket och gömma mig!


Nu är det bara två månader tills jag tar mitt pick och pack och flyttar till Karlskrona. Det är med blandade känslor, men jag tror jag gör rätt. Och vem vet, kanske jag någon gång kommer återvända till Torsås. Här finns ju någon som fortfarande har ett stadigt grepp om mig...


Fan, jag har ont i halsen. Det kommer och går. Inte kul, men bra att det inte blir värre!


Har inte mer att skriva.
Förlåt för mitt förra inlägg, det var deppigt... Men jag är en stor jävla depp-maskin nu förtiden.


"Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det
"

(Håkan Hellström - Jag hatar att jag älskar dig)

God natt!


Orka läsa...
Jag hatar att fastna i känslan av att jag inte duger. Men när den känslan kommer fram är den så jävla svår att bli av med. Den sätter sig överallt, i mitt huvud, i mina ögon, i hela kroppen. När jag ser mig i speglen ser jag bara ett stort jävla misslyckat missfoster. När jag tänker på vad jag gjort i livet ser jag bara misslyckande och en massa dumma beslut.

Jag tittar på bilder av mina syskon, min familj. Hur kan jag ha blivit så ful, så misslyckad, när alla andra är underbara, så vackra, så starka?!
Jag tittar på bilder av mina syskonbarn, de vackraste jag någonsin sett. Så lyckliga, så fulla av liv.

När blev jag den jag är idag? När sjönk jag så lågt? Vad va det som hände egentligen?


Tusen tankar och frågor snurrar runt i huvudet. Jag kan inte sova. Jag vill inte sova!
Det är den 26/2 idag. Två dagar till min födelsedag. Snälla, låt den inte komma. Låt tiden stanna, stå helt still. Jag vill inte bli äldre. Jag kan inte bli äldre. Jag har ju inte gjort ett skit i mitt liv. Spola tillbaka 10 år så ska jag göra om allt. Jag ska välja andra vägar, göra andra val!


Deppigt, jag vet. Men har kännt mig väldigt nere några dagar nu. Hade velat åka hem till svedala, till mamma och pappa. Men mina pengar är slut. Allt gick till räkningar denna månaden. Jag vet inte vad jag ska göra. Fram för allt vet jag inte hur jag ska göra den 1 maj när min hyra blir 1000 kr dyrare. Jag vill verkligen bara gräva ner mig, gömma mig!


Nu ska jag sova och drömma om nåt bra. Har drömt om både top modell och big brother de senaste nätterna. Roliga drömmar. Får hoppas det blir roligt i natt med!

Puss <3

Somebody that I used to know
En vän la upp en låt på facebook. Jag lyssnase på den, och nu kan jag inte sluta. Den spelas om och om igen!"Somebody That I Used To Know"
(feat. Kimbra)


Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end, always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad it was over

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and I feel so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

Now you're just somebody that I used to know
Now you're just somebody that I used to know


Now and then I think of all the times you screwed me over
But had me believing it was always something that I'd done
But I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know


But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and I feel so rough
And you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

[x2]
Somebody
(I used to know)
Somebody
(Now you're just somebody that I used to know)

(I used to know)
(That I used to know)
(I used to know)
SomebodyDen är fin, och därför tänkte jag bara dela med mig av den här!


Puss och kram!


Spola ner skiten!!!

Idag är det mesta skit. Jag är trött på allt och alla (eller de flesta i alla fall). Varför kan man inte ta allt och trycka ner i toaletten och spola ner, så som man gör med annat skit?! Bara spola och bli av med det!


Jag är trött på människor och relationer. De bara tar och tar och hoppas att jag inte ska bry mig ett skit (nej mina älskade vänner, ni ska inte känna er träffade, för nu snackar jag om relationer mellan mig och killar...). Att ha blivit så jävla utnyttjad i ett år har verkligen gjort mig bitter. Vad är det med alla män?! Det enda jag önskar är ett hälsosamt fint förhållande som är på bådas villkor. Jag är trött på att vara en trasdocka som man kan behandla hur som helst. Och jag är så jävla trött på att jag faktiskt låter det hända, att jag är så jävla blåögd och tänker att "om jag ställer på allt så kanske han älskar mig".

Att äntligen ha lyckats bryta upp helt är nog det skönaste jag gjort på länge länge! Det är som att en stor jävla tygnd har släppts från hela mig! Trots det är jag bittrare än på länge och vill helst kunna skita i män överhuvudtaget.Det ska bli så jävla skönt att flytta. Även om jag vet att det inte kommer förändra så mycket. För problemen ligger ju i mig, inte i en plats. Men jag kommer ha större möjligheter att förverkliga mig själv och mina drömmar där. Bara jag hittar styrkan att ta tag i allt.


Va på vårdcentralen igår för mitt återbesök (min jävla mage). Det tog 5 minuter. Läkaren frågade hur det hade gått, om jag följt hans råd. Ja, sa jag, jag har gjort det du sagt och självklart funka det inte. Varför skulle det funka nu om det inte funkat i två år innan?!
Då skrev han ut nån medicin som jag ska prova i två-tre veckor. Just denna har jag inte provat, men har provat 100-tals andra, så jag har ingen större tror på denna. Dessutom läser jag på alla olika preparat att de inte får användas för länge, då mage/tarm kan bli beroende. Undra om två år är för länge?
Hur som helst tog det 5 minuter och kostade 200 kr. Tack för det. Tack för att du berättar saker som jag redan hört tusentals gånger, saker som jag fått reda på när jag legat på akuten, saker jag frågat på apoteket/hälsokostaffärer, saker jag googlat.
Om tre veckor ska jag åter kontakta vårdcentralen för ett återbesök. Då är denna läkaren inte längre kvar där, utan jag kommer då få träffa någon annan, och då kanske det kunde bli tal om remiss till sjukhuset. Det dumma är då att remissen kommer skickas till Kalmar, och eftersom jag antagligen redan flyttat innan jag får någon tid där så är det ju skit samma. Antagligen får jag börja om från början när jag kommer till Karlskrona. Tack så mycket!

Förresten, om jag kommer till läkaren pga magbesvär, är det inte rätt normalt för en läkare att undersöka magen då?! Känna och klämma på den?! Läkaren jag träffat två gånger nu har inte rört mig, förutom min högra hand när vi hälsat. Är det normalt?! Är det det jag betalat 400 kr för?!


Nej, nu ska jag sluta deppa. Jag hade trots allt en fin dag igår. Tilda spelade innebandyturnering med fritids från Torsås kommun. Lina och jag satt och hejade för fullt. Och tror det eller ej, Tilda och hennes lagkamrater (sex söta små flickor) vann hela turneringen. Två matcher vann de med 2-0, två matcher blev det lika så det fick avgöras med straffar. Jättespännande! Och Tilda älskade det. Långbenta smala Tilda sprang runt på planen med ett stort leende på läpparna. Och trots en klubba på benet och en boll i pannan gick hon in på planen igen (efter några kramar av mig, mamma och pappa). Det var så härligt att se henne. Hon utstrålade så mycket lycka, som om just där på planen var den bästa platsen man kunde vara på. Så där vill jag känna någon gång!

Senare på eftermiddagen hade jag, Lina och Tilda tjejmys. Jag lagade mat (vilket är ett jävla mirakel typ!!!) och sen mös vi framför svenska top modell med semlor, cola och godis (och en och annan fis, haha). Vi tre vet precis hur en myskväll ska vara! =)


Nä, nu får det bli en baguett, som även blir dagens middag. Sen ska denna tanten sätta sig och betala räkningar. Jippi...


Ha det bra!
Puss


En fredag med datorn i knät! =)
Spenderar ännu en kväll med min älskade höggravida syster. Jag blir lite nervös så fort hon får en värk, tycker hon ska åka in till bb så fort hon får lite ont. Men det är bara jag som är så nervös av mig för Lina säger att det inte alls är dags. Tyvärr. Jag längtar så otroligt efter bebis!!! <3

Det är lite kul, Lina och jag sitter här i soffan med varsin dator i knät. Men samtidigt kan vi ändå umgås. Vi är lite speciella, Lina och jag. Hehe


Nu blev jag plötsligt jättesugen på isglass. Tur man har det då! =)

Imorgon ska jag på fest i Karlskrona, min blivande hemstad! Är så skoj att redan börja lära känna folk där. Dessutom kommer jag bo nära en av dem, vilket ska bli så skoj!


Nä, nu ska jag umgås lite.
Puss och haj!


10 år sen
Jag måste ha stannat i utvecklingen! Hittade skivor med gamla foton, några över 10 år.
Och titta hur jag (inte) förändrats under åren som gått. Bara hårfärg och någon rynka som skiljer. hehe


 

 Här är jag ca 18 år.

 

 

Inte konstigt att jag får visa leg överallt. Hahaha

 

 

 


Aaaaaaaaaa!
Urinvägsinfektion, igen...
Var på vårdcentralen i förmiddags och lämnade urinprov och kved mycket. När jag sprang hem (hade sån otrolig smärta och ville bara hem till min toa) hade tydligen sjuksköterskan försökt hinna ifatt mig, men inte sett åt vilket håll jag sprang. Så när jag kom hem ringde dem från vårdcentralen och ville att jag skulle komma in igen och ta blodprov då jag hade så ont och de ville vara säkra på att det inte var på väg upp till njurarna. Så det var bara till att bita ihop och gå dit igen. Men blodprovet (snabbsänkan) var inte så hög så det är vanlig urinvägsinfektion. Så nu blir det penicillin i 5 dagar. Inte skoj. Min mage blir helt fucked up av all penicillin, och jag har nog med bekymmer med min mage!


Till helgen blir det kanske en tripp till Skåne. Får se hur jag mår och hur vädret är. Inte kul att sitta fast på ett tåg och ha urinvägsinfektion. Vagnen jag måste sitta i då jag har Lufsen med mig är alltid svinkall, och att bli kall när man redan har urinvägsinfektion är inte det bästa. Dessutom ser inte min ekonomi så bra ut då det är räkningar från både CSN och Radiotjänst, plus att FK nu börjat dra 500 kr från mitt bidrag för att betala min skuld som jag har hos dem. Inte alls kul!!!
Men jag saknar min familj och mina vänner nere i Svedala och Malmö, och Lina, Daniel och Tilda ska kanske köra ner med bil och då kan jag åka med dem. Ner, men inte tillbaka, då de ska hämta en massa bebissaker och jag och Lufsen inte få plats då. Bebben kan komma när som helst och då måste alt vara klart!


Nu tror jag banne mig att jag fått feber. Blir till att ta en värktablett och kanske lägga mig i soffan en stund.

Ha det bra! 

 


Lägenhet!!
Jag ber om ursäkt för mitt korta inlägg igår, men klockan var så mycket och jag ville sova (åtminstone försöka sova).

I söndags fick jag besked av Trossö, Wämö & Pribo fastigheter i Karlskrona. Jag har fått lägenhet, den ettan jag kollade på i måndags (för en vecka sen)!! Den var tyvärr lite svårmöblerad, men det fixar sig.
Jag ska berätta lite om den:

Det är som sagt 1 r o k, och är 40 kvm, alltså lite större än den jag har nu.
När man kommer in hamnar man i en liten hall med badrum till höger. Badrummet är lite litet, men jag har badkar!!! Går man rakt fram från hallen kommer man in mitt i det enda rummet. Till höger är köksavdelningen, med ett riktigt ordentligt kök, stort och fint. Och jag får plats med matbord vilket jag inte får plats med nu.
Till vänster är vardagsrumsdelen. Väggen utåt har några fönster och även balkong, balkongen är på vardagsrumsdelen. Även ingången till "sovrummet" (sovalkov, men är som ett litet rum där det finns tre garderober och plats till några få små möbler) ligger i vardagsrumsdelen, på motsats sida av balkongdörren. Detta gör det svårt att möblera. Finns bara en ledig vägg, och där skulle jag vilja ha soffa eller tvmöbel, vilket betyder att den möblen jag inte har mot väggen får stå mitt i rummet. Och då rummet är smalt blir det trångt att gå förbi... Förstår ni? Svårt att förklara.
Hur som helst tyckte jag den är jättefin och mysig, och det är bra att sovalkoven är som ett litet rum. Tycker det är ganska viktigt med sovrum.
Har i alla fall försökt rita upp lite hur det ser ut, så kanske ni förstår bättre.Hur som helst är jag jätteglad!


Puss

Puss
Eftersom klockan är så mycket (snart 3 på natten) och jag är trött och otroligt kissinödig tänker jag snabbt bara skriva, kort och gott:


JAG HAR FÅTT LÄGENHET!!!
puss

FebruariIdag, fredag, ska jag på min andra visning. Efter onsdagens onsdagens ångest har jag nu lugnat ner mig och känner mig åter glad och förhoppningsfull. Det här SKA bli bra! Den 1 maj SKA jag bli Karlskronabo, punkt slut!


Det är februari, vilket betyder vinterns sista månad. December och januari har varit kalla, men vi har sluppit snön. Men på två dagar har det nu kommit några dm, tidningarna skriver om en snökanon (så kallas väderfenomenet), och så är det verkligen. Det snöar konstant, och fotspåren man gör i snön försvinner snabbt. Jag hatar det!!!

 

Men Lufsen älskar det, och då blir jag glad. Det ser så skoj ut när han springer i snön och kastar sig ner och rullar runt, och när han tittar upp är han vit överallt. Han är så söt. Jag skulle så klart fotografera detta, men klumpiga jag tappar mobilen i snön, mobilen delar sig dessutom så det kommer verkligen snö överallt på och i den. Då fick jag springa snabbt hem och föna den. Än så länge lever han, men min förra, som jag spillde en droppe te på, dog efter ett dygn. Så vi får helt enkelt se om han överlever natten. Tillståndet är alltså stabilt men kritiskt. =/
Har inte råd att köpa ny mobil just nu, så snälla mobilguden, låt han överleva!!!Det är alltså februari, vilket också betyder att det är min födelsedag denna månaden, rättare sagt den 28de. Då blir jag 28 år och det är något jag absolut inte vill! Jag vill inte bli äldre. Åren går så snabbt, och jag har inte hunnit med nåt i mitt liv. Min jävla depression och sociala fobi har varit ivägen för allt för mycket. Och nu känns det som att mycket är för sent, att jag missat så mycket. Okej, jag kan inte göra någonting åt det, så jag ska inte tänka på det, jag ska blicka framåt istället. Men det är svårt när man har så många misslyckanden bakom sig.

Nåja.
Nu får jag väl tvinga mig i säng. Klockan är snart tre och jag ska upp kl 9.

Ha det bra i snön!
Kram


Uppdatering

Kollade på lägenheten innan idag. Den var jättefin, men tyvärr väldigt svårmöblerad. Så jag vet inte riktigt, men har mailat dem och sagt att jag vill ha den ändå. Det var ändå andra som också var där och kollade, så jag har väl inte så stor chans. Så, jag fortsätter mitt letande!


Än så länge lever min mobil, tack och lov!!! Så än kan ni få tag i mig. =)

Nu blir det film, cola och godis!

Puss


Hjälp!
Igår sa jag upp min lägenhet i Torsås.

Idag snurrar huvudet och hjärtat dunkar extra snabbt. För idag börjar jag förstå vad det är jag har gjort. Jag har tagit en risk, en stor jävla risk. Jag har inte fått någon annan lägenhet, så om tre månader är jag kanske bostadslös, hemlös...
Ångesten kryper i benen på mig. För egentligen, varför skulle detta fixa sig när det mesta i mitt liv bara skiter sig?!Hjälp!

RSS 2.0