Tiden som bara går...Julen kom chokande snabbt, och försvan på en minut. Nu väntar nyår, sen blir allt som vanligt igen. Åren går, man blir äldre, men inte mycket ändras. Inte för mig iallafall... Samma skit varje år; man mår dåligt i perioder, kanske till och med inlagd, man hittar kärleken, men får sitt hjärta krossat efter ett tag, man har ont om pengar men spenderar en massa på kläder, utgång och annat som man så tvunget behöver just då.
Nej usch för tiden som inte vill sakta ner. Och usch för denna jävla ruta man står still i.


Nu blir det ut med hunden, sen skriver jag lite till.

Puss så länge!


Lite panik.
Har lite panik över att packa och flyttstäda. Har ingen som kan hjälpa mig... Hatar sånt här!!!


Idag vakna jag med feber och värsta förkyldningen. Inte kul!!! Särskilt inte att vara tvungen att ut o gå med Lufsen trots värk i hela kroppen.


Skriver kanske mer senare ikväll.

Puss (så att jag smittar alla, mohahaha)


Vad gör man??

Vad ska man göra när allt känns så himla hopplöst och man känner att man är påväg mot gamla ovanor??
Självklart kämpar man vidare, men frågan är alltid: är det lönt? Det känns inte så...

Men men, snart är det en ny början, en ny start för mig. Bara det att jag har ju "flytt" innan, och det har inte hjälpt ett skit. Håll tummarna för mig!


Ikväll är det slapp i soffan som gäller. Har ingen ork till något annat. Är dessutom förkyld och det är tungt att andas.


Operationen närmar sig med stormsteg, och två veckor innan den får jag varken röka eller dricka eller ta smärtstillande... Finns risk att man blöder mer då och att man får fler blåmärken. Dricka klarar jag mig utan, men röka?! Får inte röka två-tre veckor efteråt heller. Det blir tungt. Och smärtstillande måste man ju ha när man har mens typ, vilket jag har räknat ut att jag kommer ha veckan innan. Usch!!!


Nej, nu blir det att krypa ner under täcket o kolla tv.

Ha det bra världen!Blääää för mens!!!Mens = mycket gråt, tröst med hjälp av sötsaker, huvudvärk, mensvärk, trött och yr. Inget kul alltså. När jag var yngre var jag 100 på att operera bort allt det kvinnliga i mig så att jag skulle slippa mensen. Men då blev jag alltid så himla dålig av mensen, hade blodbrist och kunde t.o.m svimma. Nu är det ju bättre. Ska väl vara glad för att man funkar som man ska...

Idag fick jag hem information om min operation. Nu börjar jag bli lite nervös. Men det ska bli så himla spännande!


Fan vad jag bara bölar idag.
Och jag fryser. Min lägenhet är kall, trots att jag har elementen på högsta temperaturen. Tror det är fönsterna som inte är täta.

Nu blir det en runda med Luffe, en cigg och sen ännu mer gott nerbäddad i soffan.


Ta hand om er!
Länge sen sist.Jag vet, jag är dålig på att blogga! Kanske för att jag mått dåligt en längre period nu, och då inte orkar göra särskilt mycket... Ingen lust till nåt, förutom dricka och festa. Glömma den jobbiga vardagen, leva i ett dimmigt rus utan bekymmer!


Annars har det inte hänt särskilt mycket. Hade lägenhetsvisning i tisdags. Två små söta tjejer som ska bo här. Dom tyckte lägenheten var sååååå fin! =) Så det var kul.

Annars, ja... Har en del att ta tag i den kommande veckan. Saker i lägenheten som måste lagas tex vattenkranen i köket, papper som ska fyllas i och skickas in till försäkringskassan, fixa intyg från psykolog och läkare och kanske börja packa så smått.

Ser verkligen fram emot att flytta till Malmö! Ska bli så skönt att komma ifrån den lilla hålan Torsås. Även om jag har träffat underbart folk där, som jag faktiskt kommer att sakna, så längtar jag verkligen därifrån!  Och jag längtar efter att få min egna lilla trädgård. Ska odla lite moroter och jordgubbar, och så ska jag skaffa grill så jag kan ha grillfester på sommaren! Myyyys!!!

Ja just det. I torsdags var jag på akademikliniken (plastikkirurgklinik) och talade med läkare om att fettsuga dubbelhakan. Och det gick jättebra, så den 25 jan ska jag opereras!!! Så himla kul!!! Läkaren var så himla proffsig och gick igenom allt, så är inte ett dugg orolig.

Är däremot lite orolig för något annat, men vad tänker jag inte skriva. Kanske senare, men inte nu.

Nu är det snart middag (är hemma hos mina föräldrar och det finns inget bättre än mammas mat!!!)

Imorgon blir det hem till min älskade André. Han kommer hem från Thailand och har köpt present till mig! Han är så snäll!!! <3  Men oj vad jag är svartsjuk på honom som har haft två härliga varma veckor. Han kommer vara brun som choklad, så jag kanske äter upp honom. Vi får se! =)

Puss o kram, ta hand om er!
RSS 2.0