Konstig dag...

 
Idag är en otroligt konstig dag. Allt känns upp och ner och hit och dit.
Dagen började med att jag försov mig. Och hur man kan försova sig när man ska vara iväg kl 14.00 förstår jag inte. Det är väl typ bara jag som kan göra nåt sånt. Jag vaknade 13.36, kl 14.00 skulle jag vara på sjukhuset. Panik, för detta var en tid jag absolut inte fick missa. Det var om behandlingsprogrammet jag ska börja på.
Så det blev en snabbtvätt under armarna, på med nåt sånär rena kläder (har inte tvättat på läääänge!!!) och fick helt enkelt låta Lufsen knipa igen kisseblåsan en tag till. Sen sprang jag iväg. Tack och lov bor jag nära sjukhuset, det tog mig 5 minuter att springa dit, men när jag kom fram var jag svettig och jag hade fortfarande inte hämtat andan när jag klev in i rummet där de två skötarna som jag skulle träffa satt. Men mötet gick bra och den 10de september börjar behandlingsprogrammet. Och det känns så skönt att det verkligen kommer igång, för jag är verkligen på väg neråt...

När jag nu sitter här forsar tårarna. Jag är konstant trött, och jag är så rädd för att förlora allt. Jag har en underbar pojkvän som jag tycker så otroligt mycket om. Men när jag är nere i min demoniska värld så skjuter jag ifrån mig folk, och jag är så rädd att Jimmy inte ska stå ut med mig. Jag kommer dessutom få lägga all min energi på behandlingen, och jag är till och med rädd för att inte klara den, rädd för att ge upp för lätt. Hur ska jag då klarar av att lägga energi på Jimmy, den tid och energi han förtjänar.


Bröllop på lördag. Har verkligen sett fram emot det, men just nu vill jag inte med. Jag känner mig så ful (va hos frisörskan i måndags och hon fick klippa av jättemycket hår och jag trivs inte alls i nya frisyren) och jag har inget att ha på mig. Jag kommer se grå och trist ut bland alla söta pinupfriserade och klädda tjejer. Önskar jag hade min lillasyster Emma här som kunde stajla mig!

Och jag är rädd för att få en dålig fylla då jag mår så dåligt. Med dålig fylla menar jag inte att jag gör bort mig eller spyr eller nåt, så blir jag aldrig. En dålig fylla för mig slutar alltid i tårar och ångest när jag kommit hem. Och känslan av att skada mig eller försvinna lockar. Och jag orkar verkligen inte med det mer. Men samtidigt måste jag dricka för att klara av att umgås med okända människor. Annars vågar jag inte vara social.
 
 
Nä, nu måste jag sluta deppa. Kanske ta tag i min lägenhet som inte blivit städad på länge. Eller kanske gå och lägga mig en stund. Gömma mig för omvärlden en liten stund.
 
Förlåt för mina deppiga inlägg. Men detta är min blogg och mitt liv. Och jag behöver skriva av mig helt enkelt.
Upp till er att läsa det eller ej!
 
 

Skor, bröllop och annan frisyr! =)


För nån vecka sedan var jag och Fija på Nelly.com-kväll där de 100 första tjejerna fick välja ett par skor. För 140 kr i inträde fick man alltså välja ett par skor (man fick gå runt i lokalen och kolla olika skitsnygga skor som stod utställda i glasmontrar), två gratisdrinkar och en goodie-bag. Mycket bra!
Dock fick man inte prova skorna innan, utan bara ange vilka skor man ville ha och i vilken storlek. Skorna skulle sen skickas hem till en.
Och här om dagen kom mina. Dock alldeles för smala för mina klumpfötter. Så nu är de upplagda på tradera. =( Jättesynd, för jag tyckte de var helsnygga och jag tänkte ha dem på bröllopet den 1 september. Men nähä...

Kolla in skorna på tradera och varför inte lägga ett bud på dem?!Ska, som jag skrev tidigare, på bröllop. Det är kompisar till Jimmy som ska gifta sig, Anette och Martin. Det är mitt första bröllop och jag ser verkligen fram emot det! Det ska bli så skoj! Temat är rött och svart, och jag har hittat en röd klänning med svarta leopardfläckar. Hoppas bara den finns kvar tills på fredag då jag får mina pengar!!!


Snart ska jag även påbörja min förvandling. Mitt hår ska bli knallrött och Bettie Page-lugg ska klippas.
Här är en bild som visar hur frisyren ska se ut (dock inte färgen). Möjligtvis att jag även färgar sånna partier som hon har på bilden. Hon har blonda, men jag tänkte ha svarta!


Vad tror ni om det?!
 
 
Nu ska jag vila, för jag är inte riktigt kry. Både näsa och ögon rinner konstant, och kroppen värker.

Kram på er!
 
 

En dålig kväll helt enkelt...
Jag tror absout att jag har ett drag av bipolär.. För hur kan man annars ena stunden älska livet och alla man umgås med och sen en stund senare känna att man vill skära upp hela armen?! Jag förstår inte! Jag förstår inte hur jag kan känna och tänka så, men jag gör det Jag vill dra ett rakblad över handleden. Jag vill till och med dra det i ansiktet. Dölja allt det fula med något ännu fulare.Jag är så ful. Jag ser mig i speglen och ser en ledsen ful människa. Hon har rynkor i ansiktet, speciellt "bekymmersrynkan" framträder tydligt.
Tro mig, jag är ändå väldigt lycklig nu. Jag har Jimmy, min älskade Jimmy!!! Jag smälter fortfarande när han tittar på mig! Och jag har hans familj. Jag tycker så himla mycket om hans mamma!
Och sen har jag min familj. Några är bara ett stenkast här ifrån. Andra är längre bort, men ändå här hos mig i både knopp och själ, och speciellt i hjärtat! <3

Jag är sjuk, jag vet. Men jag ska snart börja mitt 15-veckorsprogram som jag verkligen hoppas och tror på!
 
 
Nåja... Hoppas folk (Jimmy) orkar med mig!
 
 

Puss

RSS 2.0