Blandat...



Har börjat höja min dos lamictal. Fick lite biverkningar, blev yr och fick hjärtklappning några dagar, men nu är det bra igen. Tyvärr ska jag höja dosen igen på onsdag, ytterliggare 50mg. Så kanske det blir fler biverkningar då. Men men, come what may!!


Januari börjar närma sig med stormsteg. Ja ni vet, jag flyttar ju till malmö då!!! Jag är nervös som fan. Nervös för hur jag ska trivas, hur Lufsen ska trivas.
Sen börjar jag få lite panik över vad jag ska göra... Min aktivitetsersättning ta slut sista februari, så då får jag inte mer pengar. Ska jag söka efter nytt, eller ska jag söka ersättning för förlängd skolgång, och plugga lite. Eller ska jag söka jobb?! Hm... jag vet inte!


Helgen var mysig. Hade Tilda här lördag till söndag. Vi var ute i snön och lekte, sen blev det film och godis på kvällen. Vi båda somnade i soffan vid 23. På lördagen vaknade vi vid 9. Tyvärr hade jag inte sovit så gott då Tilda är en liten vilde i sängen och låg och sparkade på mig. Inte många timmar sömn för mig alltså. Men Tilda var söt och lät mig sova en stund medan hon kollade på filmen en gång till (hon såg den fyra gånger, och det var den sämsta filmen jag någonsin sett, Barbi - ett modeäventyr).
Lördagen fortsatte sen hemma hos Lina med pepparkaksbak och julpyntning. Kvällen avslutade med sista avsnittet av ensam mamma söker och en massa gott (pepparkakor, lussebullar och godis!).
Mysmys

Dessutom fick jag fina teckningar av Tilda som jag måste lägga upp här. Dom är så fina!!!!

Ser ni, det är jag, Tilda, Lina och Daniel! <3

 

Vintern har verkligen kommit till Torsås. Först var det verkligen höst, det regna och regna och det blev översvämning överallt. Brandkåren hade så mycket att göra, så dom fick gå ut med att dom som fått översvämning i sina hus fick köpa egen pump och fixa det själv. Själv bor jag vid en göl (hade aldrig hört ordet innan jag flytta hit, men en göl är en liten sjö typ) och den har svämmat över helt. Husen närmast gölen står i vatten, och på malmen (området jag bor på) närmar sig vattnet de första lägenheterna.
Men nu har som sagt vintern kommit hit, vattnet har börjat frysa och det är snö överallt. Jag ska visa två bilder på hur det ser ut, och hur det brukar se ut!


Så här ser det ut nu




Så här brukar det vara...


Jaja, det är lite kul iallafall. Fast jag gillar inte kyla. Vill utomlands!!!! Tänk att komma ifrån detta, till sol och värme. Bara ligga på stranden och njuta! Ahhhh!!!
Min kompis André åkte till Thailand idag. FUSK!!!!


Nu blir det nattamacka och sen sängen!

Pusspuss


A good day




Jag har haft en underbar dag idag! Jag och Lina har varit hos Weronica och Timmy, och det var deras barn-helg så jag fick träffa världens bästa och finaste Fannie och Liam!!!! Och Weronica, jag vill tacka dig tusen gånger för att jag fick träffa dom. Har verkligen saknat busungarna! Sen är det så himla kul att vi börjat lära känna varandra!

Teckning jag fick av Fannie!!! <3










Sen har man ju varit med om mindre roliga saker. Både jag, Lina och W har fått vackra titlar: Falska fittor och psykfall. Japp, det är vi det! Vad som egentligen menas med falska fittor vet jag inte riktigt. Är det att våra kön bara klär ut sig till fittor, men inte är det egentligen?! Eller typ att våra kvinnliga delar bara är oäkta kopier av av en "orginal-fitta"?? Ja, jag vet inte. Men skoj är det iallafall.
Och psykfall, ja vem är inte det?! Mer eller mindre så har vi alla knäppa tankar och handlingar. Men hör jag ordet psykfall så tänker jag mer på en person som mördar, styckar och gör helt otroligt sjuka saker och som dessutom gillar det. Men okej, sån är jag ju kanske i hemlighet. Vem vet?! hihihi

 

 

Nu blir det näst sista avsnittet av ensam mamma söker!


God natt världen!







förlåt



förtlåt mitt senaste inlägg! Det var dumt, och därför har jag raderat det!





Kära dagbok!



Var hos min psykolog igår. Rikitgt jobbigt, och det blev en massa tårar. Var helt skakig när jag gick därifrån. Och idag var hon gullig och ringde mig och fråga hur det var. Troligtvis ska min medicin ökas. Håller tummarna på att det hjälper mig lite. Ska verkligen ta tag i detta nu, gå till psykologen när jag har en tid, skita i att huvudet spränger och att jag inte sovit.


Helgen tillbringades i Stockholm med mina tre älskade systrar, min underbara mamma och bästaste Linnea! Jag, Lina, Anna och mamma bodde hos morbror Christer och moster Angneta, vilket var jättetrevligt. Längesen man träffa dom. Blev god mat, massa vin och snack hela lördagskvällen!
Söndagen var det dags för Mama-galan! Vi gjorde oss fina och träffade upp Emma och Linnea utanför Berns. Kön var sjukt lång, men Emma och Linnea som var VIP smet förbi... Men vi stod snällt i kön och väntade. Och faktiskt fick vi se en del kändisar där ute i kylan, bland andra Jan Johansen, Polis-Martin från Robinsson och deras fruar, som tydligen ska vara lite kända. Vi fick även se Josefin Crawford (eller hur det nu stavas). Hon är sjukt snygg. Men hon gick också in VIP.
När vi kom in bjöds det på välkomstdrink, mat och hur mycket vin man ville. Gissa om vi tog en del. hihihi. Sen var det mingel och kändis-span.
Vi såg:
Bingo
Anna Book
Eva Funck (från bolibompa)
en annan programledare från bolibompa
En från Äntligen hemma, kan dock inte hennes namn...
Josefin Crawford (som sagt)
Jan Johanssen (som sagt)
Polis-Martin från Robinsson (också som sagt)
Christian Walz (som är jättekort, kortare än mig!)
Joakim Nätterqvist (supersnygge Arn)
Alexander Nilson (från kniven mot strupen)

Det var säkert fler, men minnet är kort...

Efter mingel och lite utlottningar av kläder var det dags för själva galan. Då gick vi in till Chinateatern och satte oss. Och den som höll i galan var inte mindre än Annika Lantz, och gjorde det skitbra! Skitkul var det!!!


Lantz gjorde entre med att föda ut en docka. hahaha

Galan fortsatte med prisutdelningar till olika mammor som gjort något speciellt, och även en pappa. Det var en jättefin show med både skratt och gråt.
Efter var det modevisning där kändisar och deras barn visade upp kläder.

Sen var det slut. Fast först utdelning av goodiebags, stora som fan. Fick en massa roligt!!

Efter galan begav vi oss till en trevlig irländskpub, tog nån drink, sen var kvällen slut. Alla var mycket nöjda!


Från vänster: Linnea, jag, mamma Lisbeth, ensam mamma söker-Emma,
Lina och Anna  <3


Vi allihopa utanför Berns!



Idag har varit en konstig dag. Eller först hade jag en konstig natt med en massa drömmar, som var så verkliga så jag trodde att jag var vaken. Men när Lina ringde vid 5 på eftermiddagen vaknade jag med ett ryck, såg mig omkring, undrade varför det fortfarande var mörkt, och vem fan det var som ringde mig så här mitt i natten. Men sen fattade jag ju... Jag hade sovit över 14 timmar. Stackars Lufsen!! Fast han säger ju inget, han försöker inte väcka mig, vad jag vet iallafall. Han kanske gör det, men jag märker inget...
Usch! Iallafall ut med honom så snabbt jag kunde, tog en extra lång runda så han kunde kissa ut allt han hade hållit inne. Sen hem och lägga sig i soffan med värsta huvudvärken. Ingen bra dag alltså.


Imorgon blir det e runda till Lina, sen på kvällen blir det lite umgänge med Danne och några till. Ta en grogg eller två. Det är alltid nice! =)


Nu blir det ut en runda med Lufsen, sen en cigg och sen får vi helt enkelt se. Lär ju inte somna på ett bra tag. Sjukt att jag kunde sova så länge. Kanske för att jag inte sovit på så sjukt länge...


Puss o hej!



Sjuk...




Jaha, då vart man sjuk igen. Förra natten låg jag och vred och vände mig av smärtor i magen, och kräktes en massa. Kunde inte sova alls. Tror jag somnade vid 9 i morse, då var jag helt slut. Sen har jag sovit till och från hela dagen och mått pyton!! Och nu på kvällen fick jag feber. Antagligen är det halsfluss, för mina halsflussar brukar börja lite skumt. Får se om jag ringer vårdcentralen imorgon. Ibland när man kommer in för tidigt så kan dom inte se några bakterier än, och ger ingen penicilin...

Äsch, får se hur det blir. Funderar på att gå ut och ta en cigg, men vet inte om halsen min klarar det. Har faktiskt inte rökt på hela dagen! =)

Jag är hungrig. Har bara ätit en halv macka idag, och gårdagens mat kräkte jag upp i natt. Jag får kolla kylskåpet och se om där är något som lockar.



Puss o hej

Äntligen!



Nu har jag äntligen ringt min psykolog. I natt kunde jag inte sluta gråta, så ringde och spelade in på hennes telefonsvarare, och idag ringde hon upp mig så jag fick tid nästa vecka. Skönt. Ska bara försöka få tag i min läkare också. Har blivit av med hennes telenummer...


Dagen har spenderats hos André med en massa tv-spel och god mat! En mycket bra dag alltså! =)


Har så svårt för att somna om kvällarna. Sen när jag väl gör det så vaknar jag ofta av mardrömmar och annat. Sen efter kl. 8 på morgonen typ, så kan jag sova, och då sover jag till 13. Det är inte så bra...
Men jag är trött hela tiden.

Tror jag håller på att bli förkyld igen. Jävla skit! Vill inte vara dålig när jag ska upp till stockholm ju!!!



 

 

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och se om det går att somna.

 




Lite av varje...



Mina dagar består av plugg och gråt. Inte kul alls. Men det är sista veckan nu och det är jävligt skönt!!!

Idag har jag bokat tid för konsultation hos en plastikkirurg. Nu ska dubbelhakan bort. Fettsuga bort den jävlen! Hur mycket jag än går ner i vikt försvinner inte hakan. Okej, jag har ett allmänt runt huvud. Men ändå. Bort med den!!
Brösten får förstoras när man har lite mer pengar!



Åh vad jag längtar bort från Torsås och alla som snackar en massa. Tydligen har jag och Lina snackat skit om någon, vilket vi absolut inte har gjort. Det är inte vår stil, och de som känner oss vet att vi inte snackar skit om andra. Och särskilt inte om människor vi bryr oss om. Men skit samma. Tro vad ni vill, jag drar ju ändå. Synd om Lina bara...


Nu blir det lite vila framför teven innan man tar tag i plugget igen.

pusspuss


Förresten, i helgen blir det Stockholm för att gå på gala! =)


RSS 2.0