Härliga sol!
SOLEN SKINER, HIMMLEN ÄR BLÅ
VAD DET ÄR SKÖNT ATT LEVA DÅ
HÖGT I TOPP GÅR ALLAS HUMÖR
OCH DET ÄR DET SOM SUSEN GÖR!!!
 
 
 
Idag mår jag bra (trots halsont) och humöret är på topp. Vädret är underbart och gårkvällen va superdupermegabäst! Humöret hade kunnat sabbas totalt då jag bestämde mig för att betala räkningar. Men icke. Jag kommer nog till och med kunna sätta över en slant till sparkontot. Jippi!


Nu får vi hoppas att det fina vädret håller i sig så att man kan vara ute och leka med barnen på förskolan, och gå långa härliga promenader med Lufsen. Ska även köpa bra promenad/joggingskor och börja powerwalka.


Nu ska jag stänga ner datorn och ta en promenad med Lufsen och insupa de sista solstrålarna innan mörkret faller.

Ta hand om er!
 
 
 
 

Ett år

 
 
Det är redan mitten av april. Snart har jag bott i Karlskrona ett år. Ett år som gått otroligt snabbt. Ett år då det hänt väldigt mycket. Ett år som gått upp och ner hela tiden.
 
 
Jag har inte skrivit på ett tag eftersom jag mått väldigt dåligt.
 
Men nu ser jag ett litet ljus. Dels är våren på ingång, och då brukar jag nästan alltid må bättre. Och dels har jag fått praktiskplats på en förskola. Jag började i onsdag.
Massa ångest och rädsla. Men när jag va där, och när jag gick hem, hade jag ett stort leende på läpparna och en varm känsla i kroppen. Jag klarade det. Jag var till och med betydelsefull och uppskattades, både av barnen och personalen. Fick till och med höra att jag är väldigt bra med barn. Okej att jag får höra att jag uppskattas och är betydelsefull ibland av familjen. Men det känns som en självklarhet att de tycker det, och att de faktiskt inte kan säga annat. Men att någon "okänd", som bara träffat mig i 4 timmar säger så betyder så otroligt mycket. På nåt sätt så har jag lättare att ta in det, att faktiskt tro på det.
 
Så trots att praktiken fortfarande är ångestfull (särskilt kvällen innan) och skrämmande, så har ett litet ljus börjat brinna där långt borta. Och jag ska kämpa för att ta mig fram till ljuset, bort från dessa skuggor. Jag vet att det kommer bli många tårar och en trötthet som inte går att beskriva med ord. Men jag hoppas att det är värt det!

Just nu mår jag skit, och därför ska jag nu krypa ner i sängen och hoppas på att få lite sömn.
God natt!

RSS 2.0