Hejdå 2011!



2011 når snart sitt slut. Och jävlar vad snabbt året gått! Här kommer en kort resume över mitt 2011!


Nyår firades först i Kalmar på en mycket tråkig fest bland folk jag inte alls kände och som inte ville lära känna mig. Det slutade med att jag tog taxi till Påboda för 900 kr för att istället gå på en fest med mina vänner. Dock blev inte festen så bra för mig då jag hamnade i slagsmål med ett ex's flickvän. Jag åkte hem, och det nya året började med ambulans och sjukhusvistelse i några dagar... Varför tänker jag inte skriva här. Ni som vet vet helt enkelt. Ni som inte vet kan fråga så får vi se om jag svarar.

Senare i januari flyttade jag ifrån Torsås till Malmö. Detta hade varit bestämt sen oktober, men i december ångrade jag mig då jag blivit förälskad. Men flytten gick inte att ändra och jag hamnade på Idaborgsgatan i en liten 1:a på 32 kvm och en sjukt hög hyra. Både jag och Lufsen vantrivdes som fan. Det blev många besök hos mina föräldrar och flera hundra besök i Torsås!
För i Torsås fanns min stora kärlek Tobias. <3 Killen jag fortfarande är upp över öronen förälskad i. Så fort jag var uppe i Torsås spenderade jag flera dygn hos honom och mådde så otroligt bra!
Och så fick jag vara hos min älskade syster och bästa vän, och hennes dotter såklart, min lilla prinsessa! <3

Jag förstod ganska så direkt att jag inte var en stadstjej utan hörde hemma i lilla Torsås. Och efter tre månader sa jag upp min lägenhet i Malmö och fixade en i Torsås!

I januari blev det även en plastikoperation för min del. Jag fettsög min haka så jag hade väldiga komplex för min dubbelhaka (en dubbelhaka som tydligen endast jag såg). Jag fick gå i bandage i två veckor. Operationen ångrar jag nu i efterhand då det inte blev så stor skillnad och jag mycket hellre velat lägga pengarna på annat! Men gjort är gjort.

Under våren pluggade jag lite. Läste religion på distans vilket var kul men kämpigt då jag hatar att plugga. Men jag fick VG och är väldigt nöjd!

Jag färgade även håret rött. Och kan ni tänka er, denna färgen har jag behållt hela året. Något som är jävligt konstigt för mig då jag brukar byta hårfärg som andra bytar strumpor.

Jag har även ett flertal gånger försökt sluta röka. Något som inte gått så bra. Men nu är jag i alla fall ner på en cigg om dagen. =)

Midsommar spenderades i sthlm med Tobias. Det var både en bra och dålig midsommar...

I slutet av augusti började jag jobba på Möre hotell som städerska. Ett underbart jobb med underbara arbetskolleger! Jag mådde så jävla bra av att komma igång. Ibland upp klockan 5 på morgonen, men gick till jobb med ett leende och kände mig piggare än någonsin. Tyvärr fick jag bara jobba fram till den sista november då försäkringskassan krånglade...

Tobias och jag blev ett par på riktigt strax efter midsommar, efter att ha träffats ett tag. Men det blev bara knappt två månader, sen kom han på att han ville vara singel. Dock har vi fortsatt träffas och han är min bästa kompis och den roligaste som finns (och finast och sexigaste och bästa!!). Hoppet om att han till sist ska tycka detsamma om mig dör inte!!!

Vad har mer hänt?! Helt ärligt kan jag inte komma på mer...
Julen firades i Svedala med mamma, pappa, Anton, Emma, Lina, Daniel och Tilda (och bebisen i Linas mage som kommer ut om två månader!!!). Det var helt okej, men jag känner mig otroligt ensam, misslyckad och olycklig vid jul. Det har jag alltid gjort, jag vet inte varför. Fast nu beror det nog på lite av varje; ingen pojkvän, ont om vänner och tidig 30årskris...

Jag gjorde en massa fynd på mellandagsrean. Kul som fan för det har jag aldrig förr gjort.

Har haft lite panik över nyårsafton då jag inte haft något att göra. Men idag bestämde jag mig för att gå på fest hos Maria i Malmö. Och nyårsoutfiten är inhandlad så jag är redo för att festa in det nya året, 2012! Dock utan Tobias, den enda jag egentligen vill vara med... :/
Hur kan man älska någon så mycket trots att han inte älskar tillbaka?! Fast ska jag vara ärlig, när jag är med honom så känner jag mig älskad! <3

Nä, nu blir det lite mat.


Försök till nyårslöfte 2012 är:
  • Sluta röka
  • Hitta ett jobb
  • Skaffa körkort (i februari börjar jag övningsköra!!)
  • Få ett seriöst förhållande
  • Börja träna


Hoppas ni får en trevlig nyårsafton, och en bra början på det nya året!
Vi ses nästa år!
Puss



Önskelista



All I want for x-mas is YOU!

(och trosor, för det behöver jag... )


Om kärlek innbär att må så här är jag inte säker på att kärleken är något för mig. Att må så otroligt bra ena stunden, medan jag i andra stunden faller i gråt.
Sagans lyckliga slut verkar tillhöra just sagorna. Jag har alltid trott på den sanna kärleken, på "så levde de lyckliga i alla sina dagar". Jag var en prinsessa när jag var liten, och jag har alltid gått och väntat på min prins. Men han verkar inte finnas för mig.







2011 blev inte som jag önskade, trots att det såg så bra ut i början.
Hoppas 2012 blir mitt år!!





David Gray - This year's love

This years love had better last
Heaven knows it's high time
I've been waiting on my own, too long
When you hold me like you do
It feels so right, oh now
Start to forget how my heart gets torn
When that hurt gets thrown
Feelin' like I can't go on.
Turnin' circles time again
Cut like a knife, oh now
If you love me got to know for sure
Cuz' it takes something more this time
Then sweet, sweet lies, oh now
Before I open up my arms and fall losing all control
Every dream inside my soul
When you kiss me on that midnight street
Sweep me off my feet
Singin' ain't this life so sweet?
This years love had better last
This years love had better last
Cuz' whose to worry if our hearts get torn
When that hurt gets thrown
Don't you notice life goes on
Won't you kiss me on that midnight street
Sweep me off my feet
Singin' ain't this life so sweet
This years love had better last,
This years love had better last,
This years love had better last,
This years love had better last,
This years love had better last, whoa
This years love had better last.








Tvätt och en massa firande!




Idag har jag tvättat hela eftermiddagen. Ännu inte helt klart, väntar på sista maskinen. Snu är alla sjukbaciller borttvättade. Nu är det bara städningen kvar, men det tar jag imorgon.


Just nu sitter jag (samtidigt som jag bloggar) och letar efter nyårsklänningen. Har ingen aning om vad jag ska göra på nyårsafton, men en klänning ska jag ha, det är ett måste!! Och detta året vill jag ha en som glittrar och är så där jättefestlig. Jag ska glittra som ett fyrverkeri!
Eller ska jag ha min nya kjol som jag ännu inte haft på mig och sen försöka hitta en snygg topp med paljetter eller nåt. Glitter glitter!!! =)

Men ja, vad ska man då göra på nyår?! Jag vet vad jag egentligen vill.
Men det ser ut som att det blir antingen Malmö eller Torsås. Vill gå på hemmafest, det brukar vara trevligare! Nåja, den som lever får se!

Igår fyllde Lina 30 år. Det blev en jättemysig dag med massa firande. Jag, Tilda och Daniel väckte Lina på morgonen med nybakade scones och varm choklad med vispgrädde och såklart paket. Senare på dagen kom mamma, Emma och Vilde upp och överraskade Lina. På kvällen blev det god mat, fläskfilé och potatiskaka. Efterrätten hade jag bidragit med pepparkakscheescake, men mamma hade även köpt med sig prinsesstårta och nån chokladkaka. Hon hade även med sig en toscakaka som farmor bakat, och Lina hade köpt pepparkakskladdkaka och bakat muffins. Men toscakakan och muffisen glömde vi. Lika bra det, för vi hade nog inte orkat ändå. Istället mumsar Lina och jag på det idag! *nomnom*


Julen blir förresten firad hemma hos föräldrarna. Blir väl bäst så. Så jag tar mitt pick och pack och åker ner den 22 dec. Vi alla ska bidra med något till julbordet, men jag är värdelös på att laga mat. Någon som har något enkelt tips på vad en nybörjare kan göra för god mat?

Nä, nu blir det lite mat och sen vika kläder!

Kram


Hundbajs




Detta inlägget ska inte blir lika negativt som de förra, jag lovar. För idag mår jag faktiskt bättre. Och jag har lyckats äta potatismos med lingonsylt, och det är mumsigt!

Jag har idag även handlat (på internet) julklappar så nu är jag nästan helt färdig vilket känns toppen. En bra dag alltså. Förutom...
Jag var ute och gick med Lufsen och skulle sen till affären. Tänkte att eftersom jag mår bätte så skulle jag ta en längre runda med Lufsen eftersom det blivit rätt korta rundor nu när jag varit sjuk. Så vi gick. Och så kom vi till en rondell då plötsligt Lufsen får för sig att gå ut i gatan när det kommer en bil, jag får dra in honom samtidigt som vi står i en liten sluttning, jag halkar på nåt väldigt halt och upptäcker att det är hundbajs jag satt foten i. Mysigt. Kan inte gå in i affären med hundbajs under skon så bestämmer mig för att gå hem och skölja av skon. När jag kommer innanför dörren tar jag av mig skorna direkt, ser inte att jag även fått hundbajs uppe på ena sidan av skon och tar så klart handen just där så jag får bajs i handen. Mumma. Det var inte kul! Fast lite komiskt låter det nu.



Ja vad har annars hänt?! Jag sitter mest på min stora röv fastklistrad i soffan. Eller stora röv kanske jag inte kan skriva nu. En positiv sak med att vara sjuk är att man går ner i vikt. Så byxorna sitter löst på mig, vilket är skoj! Bra så här inför jul också då man ofta brukar gå upp ett par kilo efter all julmat. =) Så nu blir det kanske plus minus noll!

Nu ska jag titta på avsnitt 10 av American horror story.
Ha det bra!

Svag i hela kroppen...




Hur kan man känns sig döende av lite halsfluss? Jag gör det! I och för sig får jag alltid väldigt kraftiga halsflussar och mitt allmäntillstånd blir mycket försämrat. Febern blir hög och jag får kraftig febervärk, körtlar svullnar upp lite överallt i kroppen, jag kräks och halsmandlarna blir så stora att jag knappt kan svälja mitt eget saliv. Ibland tycker läkarna att det mer låter som körtelfeber, men då proverna visar på bakteriella streptocoker är det ingen tvekan om det få kötelfeber är ett virus. Jag kan i vanliga fall inte svälja tabletter med endast vätska. Jag måste först ta en tugga mat, gärna bröd, tugga det och sen lägga i tabletterna i munnen, blanda ihop det med brödet och sen svälja. Ja jag vet, låter jättekonstigt. Min syster gör likadant. Men vi är ju lite knäppa.
Men, som ni kanske förstår, är det nu nästan omöjligt att få ner min penicillin (kapslar som alltså inte går att krossa, annars hade jag gjor det!). Jag får nu blöta upp lite bröd, så lite som möjligt, i vatten, blanda ihop bröd och tablett i munnen och sen verkligen anstränga mig för att svälja och sen hålla det nere. Det är sjukt jobbigt och det känns som jag sätter det i halsen varje gång. Och nu är det så att jag ska ta min penicillin tre gånger om dagen, förutom mina andra fyra tabletter som jag alltid tar. Det känns emellanåt omöjligt!

Nån annan mat har jag inte fått i mig. Eller jo, i tisdags fick jag i mig bläbärssoppa och en mosad pannkaka, men detta kom upp snabbare än vad jag fick ner det. Igår åt jag svampsoppa och nyponsoppa. Tyvärr kunde jag inte motstå ett glas julmust, vilket nog blev helt för starkt för min tomma mage, och både soppa och julmust kom upp igen. Jag har alltså endast fått i mig lite bröd, nyponsoppa (för en stund sen och jag hoppas jag får behålla det i mig), vatten och te sedan i måndags. Och i måndags har jag för mig att jag inte orkade laga mat utan endast åt mackor.
Idag är jag yr i bollen och svag i kroppen. Jag håller just nu på att göra egen vätskeersättning för att få i mig lite viktga salter och socker. Förhoppningsvis hjälper det lite grann.

Annars då?! Jo min älskade storasyster fyller 30 år på lördag. Kan inte riktigt fatta det. Känns som det var igår hon var 18 år och jag fick låna hennes id-kort för att komma in på krogen. Det är inte klokt vad tiden går fort! Jag vill fira henne storslaget, men just nu undrar jag mest om jag kommer orka det. Och jag är så ledsen för det!!! Jag har i varje fall fixat present till henne! =)


Nu ska jag försöka rycka upp mig lite och ta en tur med Lufsen. Ska även passa på att gå till affären och köpa isglass, vilket ska vara bra för halsen.

Ha det bra!
Puss



Sjuk...



Då har man gått och blivit sjuk. Influensa eller halsfluss är det nog. Hög feber, ont i halsen och ont i lederna. Och alltid när jag får hög feber så svullnar körtlarna (tror jag att det är i alla fall) i magen vilket gör så jävla ont. Så det blir till att vila några dagar nu. Jag som skulle hälsa på jobb, och åka in till Kalmar och shoppa julklappar. =/


Vet inte om ni har läst det innan, men som tidig julklapp fick jag en skuld på 5054 kr av försäkringskassan. Idag fick jag ett brev där det stod att jag senast 12 januari måste betala detta. Man kunde ta det på avbetalning, men det var sjukt hög ränta. Så vad fan ska jag göra. Jag har inte de pengarna efter jul... Man är för fan som fattigast då. Så jag vet inte hur jag ska göra.


Nej, jag orkar inte skriva mer. Har verkligen ingen energi.

Hoppas ni mår bra!

Kram

Julklappar och inredning




Då var man hemma i Torsås igen! Väldigt skönt. Att vara hemma hos mamma och pappa är underbart, men 9 dagar blir lite mycket. Inget emot mina föräldrar, men man saknar sitt eget. Och det är väl så det ska vara?!

Pappa, Lina och jag var på musikal i lördags. Vi såg Les Miserables, och jag kan bara säga wow! Jag fick rysningar från topp till tå. Det är en sån otrolig upplevelse. Att sitta där bland hundratals människor, helt inne i föreställningen. Musiken, sången, allt var underbart! Jag är så tacksam och glad för att jag fick vara med om detta!


Jag har idag varit och hämtat tre julklappar på OKQ8 som kommit med posten. Det är så skönt att kunna handla julklappar på nätet! Så nu är Tilda helt klar, Elias är nästan klar, och en julklapp till hemlig mottagare färdig. Vad jag ska köpa till Theo och Vilde vet jag, finns också på nätet. Men hade tänkt åka in till stan och kolla om det är billigare i min älsklingsleksaksaffär. Där brukar vara billigt!
Till er andra som kanske också vill shoppa på nätet kan jag rekommendera kampanjjakt där du kan hitta en massa rabattkoder till alla möjliga sidor du kan shoppa på, ex. leksaker, tv-spel, kläder, accessoarer, fordon och elektronik. Klicka på en kategori så ser du alla kampanjerbjudande. Vissa funkar tyvärr inte, men där brukar alltid vara något som funkar. Jag fick tex 10% rabatt på lekmer. Helt perfekt!!

Idag känner jag mig extremt pysslig. Jag har hittat ett tips om hur man kan förnya sitt soffbord. Och jag är väldigt trött på mitt, så det är ju perfekt. Så här gör man:
  • Sandpappra bordet så att det får en "ruggig" yta.
  • Hitta en snygg tapet. På maleributiken kan du beställa 1 meter långa tapetprover där du bara betalar frakten. Finns fler sidor på nätet där du får göra detta. Skitbra!!
  • Tapetsera bordets yta med vanligt tapetklister.
  • För att få en tålig yta lacka med något som heter lacklim, kostar ca 90 kr på tex Panduro Hobby. Kolla så att det är till rätt underlag, det vill säga papp.
  • Färdigt!
Detta ska både jag och Lina göra! Skoj!

Jag planerar även att göra en sänggavel. Man klär en träskiva med skumgummi och häftar sen dit ett tyg. Se exempel här. Deras är lite mer avanserad än den jag ska göra, men det är ungefär samma. Åh vad jag älskar att pyssla i hemmet! =)

Har ni några andra inredningstips/pyssel får ni gärna tipsa mig!


Nu ska jag ägna lite tid åt min kära hund. Klorna ska klippas och pälsen ska borstas.

Tack för mig!



Insomnia...




(Nej, det är inte jag på bilden. Jag hittade den på google.)

Om ca 2 timmar så har jag varit vaken i 24 timmar. Vad fan är fel på mig. Min sömn är helt fucked up nu för tiden. Antingen är huvudet trött men kroppen hur pigg som helst, eller så är det tvärtom. Fast just nu är hela jag pigg. Hade jag velat hade jag nog kunnat ta en joggingtur nu. Men det vill jag inte, vädret är piss. Det blåser och regnar och är bitande kallt. Då är sängen skönare! =)

Jag har fått lugnande (theralen) för att ta på kvällen om jag behöver. Men jag vill inte. Jag hatar all jävla medicin! Dessutom blir jag en zombie dagen efter, och är där ingen som väcker mig så kan jag nog sova ett helt dygn. Och det vill jag inte ju. Jag vill ha en helt jävla "normal" sömn där jag går och lägger mig vid 23 - 24 tiden, somnar direkt, sover hela natten och sen vaknar utvilad vid senast 8 - 9 på morgonen.

När jag va tillsammans med mitt ex och sov så ofta hos honom så funkade allt så jävla bra. Jag somnade och sov otroligt gott hela natten. På morgonen gick jag antingen upp jättetidigt för att smyga iväg till jobb (och då kom jag upp hur lätt som helst) eller så vaknade jag ungefär samtidigt som killen (nja, han brukade gå upp och låta mig sova, men oftast vaknade jag ca en timme efter, eller så väckte han mig). Hur som helst, vad jag menar är att min sömn faktiskt kan vara bra ibland. Så varför är den inte det nu??? Det är väl inte normalt att vara vaken i 24 timmar och inte känna sig trött?!

Knappt lönt att jag fortsätter försöka sova efter att jag skrivit klart. Klockan är snart 6, min mamma vaknar nog snart och då kan jag göra henne sällskap vid frukostbordet. Och om jag somnar nu så sover jag väl antagligen till långt på eftermiddagen, och det vill jag inte. Ska jag försöka hålla mig vaken hela dagen?! Hmm...

Lina, Tilda och Daniel har nu kommit hit. De kom inatt, jag hörde dem men orkade inte gå ner och säga hej. Och de gick direkt och la sig, klockan var nog 2. Men Tilda lär väl vaknar ganska snart, om tre timmar kanske. Och jag vill inte missa en dag med henne!

Hur som helst...


I onsdags tog jag tåget till Eslöv för att hjälpa min älskade storasyster Anna. Hon skulle på kvällen ha julfest så jag skulle vara en hjälpande hand och mysa med de två söta pojkarna Theo och Elias. Och det var en underbar kväll! Jag passade på att gosa med pojkarna så mycket jag kunde, det är inte ofta man får chansen. Theo är 7 år och vill vara stor, inte gosa och sånt där larvigt. Men ett tu tre så glömmer han bort det och sitter plötsligt tätt intill en. Det är så gosigt! Elias där emot är otroligt kärleksfull och han kramas gärna, sitter i ens knä eller håller i ens hand. Men han är ju bara 3 år så än så länge är sånt där inte pinsamt. =)
Det blev i alla fall en jättemysig kväll. Pojkarna och jag spenderade mesta tiden på ovanvåningen och kolla film, spelade spel (säkert 10 stycken!), åt pizza och godis! Då och då sprang vi ner för att titta på vad de vuxna gjorde. Och kul verkade de ha. Sånger, charader, dans och lekar. Det var ca 29 kvinnor och 1 man som skrattade, flamsade och bjöd på sig själv. Det verkar vara ett härligt gäng på Annas jobb!
Efter ett tag fick pojkarna förvandla sig till tomtenissar. Alla på festen hade köpt vars ett paket och lagt i en säck när de kom, och nu var det dags för tomtenissarna att dela ut paket. Det var nog de sötaste tomtarna jag någonsin sett, och paketutdelningen var helt otroligt charmig. Theo var lite blyg och ville inte ropa upp namnen, så Anna fick viska i Elias öra vem paketet var till och sen sa han namnet som kunde bli uttalat lite hur som helst. Det blev många skratt och "naaaaw"!
Kvällen slutade med två trötta systrar halvliggandes i soffan med vars ett glas vin i handen. Vi gäspade ikapp och min ögon gick i kors. Men självklart, efter att jag borstat tänderna och gjort mig i ordning för att sova, ja då gick det så klart inte. Halv 5 somnade jag nog, sov nån timme tills Theo kom upp för att gå till skolan vid 7. Då var jag vaken en halvtimme och snackade lite med honom, sen gick jag och la mig i hans säng och sov till 9.
Så ja, jag har alltså inte sovit mycket. Men men...
Jag följde med Anna och Elias till dagis sen satte jag mig på tåget och bussen hem till Svedala. Det var en jättebra kväll/dag!

Idag har jag varit hemma hos min söta vän André som för några dagar sedan kom hem från en kryssning i Asien. Han hade jättemycket att berätta om och vi tittade på foton därifrån. Jag minns inte alla länder de hade gått i land på, men några var i alla fall Kina, Korea, Japan och Thailand. Det lät, och såg, helt otroligt ut. Nu är jag sjukt sugen på att resa!!!


Nu är mamma vaken, jag hör henne. Då ska jag stänga ner här och gå ner till henne.

Ha en bra dag, och jag hoppas att ni har kunnat sova gott i natt!

Puss



Uppdatering



Jippi, jag lyckades somna vi 8 och sov till kl 12. Nu är jag yr i bollen och vet inte hur jag ska klara kvällen (vi ska ha lite kalas för Lina som fyller 30 år nästa lördag). Jag kommer nog inte vara så social...

Förhoppningsvis somnar jag bang bom ikväll, hade varit skönt att somna redan kl 22.

Nej, nu får jag försöka göra mig i ordning inför kalaset.
Haj och godbaj! =)


Snö?!



Nä, det blir till att ringa vårdcentralen imorgon. Urinvägsinfektionen har inte botats... Jävla skit!


Imorgon ska jag hem till älskade syster Anna. Hon ska ha julfest med jobb och jag ska hjälpa till med att passa barnen! Underbart, trots urinvägsinfektion!


Det snöar lite överallt i Sverige, även i Skåne. Men till Svedala har det ännu inte kommit, tack och lov. Vill inte ha snö här då jag glömde ta med mina vinterskor och endast har mina converse och festskor. Inte bra. I och för sig regnar det en del, och det är inte helt bra att gå i converse då heller. Men va fan, jag står ut! =)

Har hemlängtan nu, vill hem till mitt egna. Men det får vänta till söndag.


Tror jag ska låna Antons Sims3 och spela lite sen. Kul!!!


Puss


Skit också!



Jävla urinvägsinfektion! Imorgonbitti tar jag sitta tabletten och jag har fortfarande ont. Blir till att ringa vårdcentralen på tisdag om det inte gått över. Hatar det! Det gör så ont, när man ligger, sitter, står eller går. Kvittar vad man gör. Innan idag hjälpte jag mamma att städa Emmas gamla lägenhet som äntligen blivit såld. Då gjorde det inte så ont, eller rättare sagt så tänkte man inte så mycket på smärtan. Men nu efteråt känns det ännu värre...

Jaja, blir till att hålla värmen, sitta inne och kurera sig.



Skriver mer sen. Kanske.

Puss



Skåne!




Har idag åkt ner till Skåne och befinner mig nu i barndomshemmet i Svedala. Jag ska stanna här ca en vecka, tänkte åka hem nästa söndag.

Äntligen är jag hos min Luffe!!! Fast det är så trist först när jag kommer. Han är alltid sur på mig i början, morrar och vill inte ha med mig och göra. Han blir alltid så när jag varit iväg ett tag. Men efter ett litet tag blir han sitt gamla vanliga jag igen. Denna gången hjälpte det med att jag släppte ut honom i trädgården så att han fick springa ett varv. När han kom tillbaka var han glad och nu lämnar han inte min sida! =) Otroligt att det är så egentligen, precis som att han straffar mig för att jag varit borta från honom. Surishund! <3


Ikväll ska älskade Theo och Elias komma hit. Vi ska passa dem över natten! Just nu är mamma och pappa iväg och kollar när Theo spelar fotbollscup, men sen kommer dem hit!!! MYS!!!


Annars vet jag inte alls hur veckan ser ut. Blir nog en lugn och skön vecka, men jag ska hjälpa till så mycket jag kan. Dels ska jag hjälpa mamma städa Emmas gamla lägenhet som äntligen har blivit såld. Inte så kul att flyttstäda...
Sen den 7de ska jag hjälpa Anna med pojkarna. Anna ska ha julfest hemma hos sig och jag ska vara där och hjälpa till med barnen! Det ska bli jätteskoj!!!!!!!!


Nej, nu ska jag snart avsluta här och ta en promenad i det fina (eller inte!) vädret. Lufsen måste ut och kissa och det är bara för mig att ta på mig regnkläder så jag inte blir alldeles blöt.

Vi ses!


RSS 2.0