Skitsnack!Jag älskar Karlskrona, och på lördag blir det flytt.
Men något jag märkt, och märkte nästan direkt, är att hundägare är VÄLDIGT dåliga på att plocka upp efter sin hund! Det ligger hundbajs på trottoaren och på varenda liten gräsplätt. Hur jobbigt är det att plocka upp skiten egentligen?! Bajspåsar kostar typ 15 kr på ICA, det tar 5 sekunder att plocka upp det och det finns papperskorgar här och där.
Tack och lov är Lufsen väldigt bra på att gå sicksack och undvika att trampa i det. Han tycker också att det är äckligt och låter det helt vara, förutom att han ibland kissar lite på det. hehe


Idag har jag packat jättemycket. Känns skönt, jag börjar bli helt klar nu. Dock är det rätt jobbigt med alla lådor som står överallt. Inte lätt att få plats i en etta...


Jag håller dessutom på att färga mitt hår. Jag ska bli blond, och det är lättare sagt än gjort. aJag har blonderat det två gånger nu och är alldeles orange, förutom i hårbotten där jag är platinablond typ. Inte så skoj.
Dessutom måste jag gå ut och visa upp mig då jag är ute med Lufsen. Och imorgon ska jag till Karlskrona på besiktning och då kommer nog många att kolla lite konstigt. Tack och lov är det npg många som haft samma problem, så jag är inte ensam.
Nu blir det sängen. Ska upp tidigt imorgon.

Puss!

Svag ikväll...


Jag hatar kärleken!


Ikväll är ingen bra kväll. Minnen och känslor tar över allt för mycket.
Och jag är inte särskilt stark just nu...


Still loving you <3
Förlåt...Flytt!
Jag gråter nästan av glädje.
Idag fick jag ett paket från Blekinge sjukhus. Det innehåll en massa provrör och kanske 10 papper om hur jag ska lämna in prover. Även en lång lista på blodprover jag ska lämna på vårdcentralen. Äntligen är det någon som tar mina magproblem på allvar!
Då vårdcentralen bara gav mig tips och råd om hur jag skulle bli av med min förstoppning, och skrev ut en massa mediciner som inte hjälpte, och sen inte skrev remiss till sjukhuset för en riktig utredning så skrev mamma och jag en egen remiss och skickade in. Och vi blev tagna på allvar, äntligen!

Nu är det bara psykiatrin som ska ordnas, sen är jag redo att flytta. Fick igår reda på att jag får tillgång till lägenheten redan den 24de. Då ska jag vara med på besiktningen och sen får jag nycklarna. Onsdagkväll och torsdagen ska spenderas med att städa den, och sen blir inflyttningen på lördagen! <3


Nu ska jag väl börja sätta fart med packningen.
Ha det bra allihopa!

Puss


Karlskrona, finnar och sömnstörningar...
Jag vet, jag har inte skrivit på länge. Men mitt liv är kaos just nu känns det som. Mår inte alls bra och orkar/känner inte för någonting.

Jag har varit nere i Svedala i 10 dagar, bara för att andas ut och ta det lugnt. Det kändes bra. Men i onsdags kom jag hem till Torsås igen, och genast kom ångesten... Har mått dåligt rätt länge nu. Annars brukar det komma och gå, en vecka depp, en vecka okej. Men nu har det varit depp länge, mer eller mindre sen januari... Inte bra!

Helgen har spenderats i Karlskrona hos Lina, Daniel och Lilly. Sitter här i deras soffa som ännu en natt ska bli min sovplats. Jag klagar absolut inte!
Karlskrona är en underbar stad, ni som inte varit här borde åka hit!
Måndag imorgon och vi alla ska åka till Torsås kl 6 på morgonen. Daniel ska jobba, vi andra ska hänga hos mig och sen hämta Tilda i skolan. Underbara Tilda. Har inte träffat henne på två veckor nu. Jag längtar efter henne! <3

Sen är det ca 10 dagar till min flytt, så det bli packa pappas kappsäck hela veckan. Nä okej, inte packa pappas kappsäck, men det är ju roligare att säga så! Packa lådor låter inte så skoj. =)

Just nu har jag fått nån jävla finn-explosion i huvudet. Och då snackar jag inte om två tre finnar som skymtar fram. Nä, nu snackar jag om 15-20 st som lyser som Rudolfs röda mule!! Vad fan är det med mig? Jag är inte nån tonåring som ska få finnar! Okej att jag brukar få nån enstaka innan mens, men nu snackar vi om prickigkorv i hela fejset. Undrar om det är för att jag mår dåligt plus att jag röker mer än vad jag brukar. Ganska troligt att det är så. Oavsett; INTE KUL!!!!

Funderar starkt på att starta en till blogg, där jag kommer skriva om mer personliga känslor och saker, men där jag inte avslöjar alls vem jag är. Alltså kommer jag inte lägga upp adressen här, eller ge den till nån. Kan va skönt att vara helt anonym ibland. Jo, så blir det nog!

Nu ska jag snabbt ut med Luffe så han får ta en kvällskiss, sen blir det, förhoppningsvis, sova. Fast i natt somnade jag inte förrän typ 04.30-05.00. Det är nåt allvarligt fel på mig! För nu har jag fan vaknat och kommit upp på morgonen och hållt i gång hela dagen (både igår och idag gick jag och Lina på långpromenad i ca 2 timmar, jag har t o m träningsvärk!) i hela helgen. Så blir lite arg på dem som säger att det inte är konstigt att jag inte kan sova på nätterna då jag sover på dagarna istället. Men jag kan ju ändå inte somna, trots att jag inte sover länge. Nu när jag var nere i Skåne vaknade jag en morgon kl 10, efter att ha somnat vid 4-tiden, och kunde sen ändå inte somna förrän 26 timmar senare. Sömnstörningar delux!


Nä, som sagt, ut med Luffe, en cigg, sen sova.

Puss och kram!

Inget särskilt...Veckan har varit full av packande och flyttande. För nu har Lina, Daniel, Tilda och Lilly lämnat Torsås och bosatt sig i underbara Karlskrona.
Och om en månad är det min tur!!! Längtar jättemycket!

Denna veckan är jag hemma hos mina älskade föräldrar i Svedala. Stannar över påsk.
Så nu hinner jag nog träffa alla som jag vill hinna med att träffa, ex min fina storasyster Anna och hennes familj. De längtar jag väldigt mycket efter!! Blir lite påskfirande hos dem på fredag. Det ska bli skoj!Jag har inget annat att skriva om. Det är alldeles tomt i huvudet. Kanske senare i veckan, när lite mer har hänt. Ja, det tror jag!

Ha det bra så länge!

PussRSS 2.0