Inget nytt...



Fortfarande hemma i skåneland. Inget nytt som har hänt.

Idag har jag huvudvärk, för jag har inte kunnat sova i natt. Min lillebror har nämligen haft 4 kompisar här och lanat hela natten, och tro mig, fem 13åringar låter mycket!!!
Men det är ju kul för dom.


Nu blir det en huvudvärkstablett och lite slapp i soffan.

puss




Min älskade lillebror Anton!






Hemma i skåneland



Det var skönt att komma till malmö fredagkväll. Malmö är bäst på kvällarna! Och det var så skönt att höra den skånska dialekten!

Lördagen blev perfekt. Var hos frissan (underbara Linnea) och blev fin. Fast hon fick klippa en del... Håret var slitet. =( Men slingorna blev perfekta! Gjorde några ljusblonda och några "jordgubbsblonda" dvs lite kopparblonda.






Sen efter frissan åkte jag hem till föräldrarna där min syster Emma med hennes son Vilde, och min syster Anna med hennes söner Theo och Elias var! Så himla mysigt! Så det blev en hel dag med mys och lek!
Kvällen bjöd på hemmalagad pizza, en hel del vin och massa tjejsnack! Älskar er!!!



Fina Theo och Elias





Fina Vilde


Och eftersom jag lägger upp bilder på mina fina syskonbarn får jag ju inte glömma Tilda




Fina Tilda



På söndagen var jag och mamma på konsert. Vi såg Sarah Dawn Finer. Vilken röst hon har!!
Mamma o jag hade jättemysigt. =)

Måndag idag, och dagen har spenderats i stan (malmö) med mamma, brossan Anton och syrran Emma. Vi var ännu en gång hos frissan Linnea, men denna gången var det Antons tur att bli fin i håret! Och fin blev han verkligen!!
Tack Linnea för att du gör oss så snygga! =)
Sen gick vi i affärer lite.
Och nu sitter jag här.


Jag känner verkligen att min medicin börjat göra nytta! Fixar saker bättre nu.
Till exempel: När jag är nere klarar jag knappt av att gå upp och ta på mig kläder. Lätt som en plätt nu!
Och att ringa telefonsamtal är näst intill omöjligt. Men idag gjorde jag det två gånger utan att tänka på det!
Dessutom, det som är bäst, är att jag klarade av en heldag med syskon och barnen utan att bli trött och irriterad! Det är den största skildnaden!!!

På onsdag blir det utgång med Emma, Lisa och Linnea! <3 Ska bli jättekul att äntligen kunna sätta sig på möllans uteserveringar och sen skaka ass på Debaser! =)


Nu blir det slapp i soffan.

Puss o kram!





So forgive me but I've fallen, fallen for you

Please believe me, this was nothing I intended to do


Hahaha, vad man kan roa sig själv

 

 

Jag har tråkigt...

 

 

 

 

 

 

fast jag kan vara rätt söt också

 

För idag är en bra dag!! =)

 








En bra dag!

Solen skiner. Jag bestämde mig för att cykla till Bergkvara för att överlämna påskägg till L och F. Det var underbart att träffa dom! Och det var trevligt att träffa Erik. Kändes faktiskt bra, vi kunde snacka som vanligt.
Jag älskar dom över allt annat och jag kommer sakna dom jättemycket. Men jag tror att Erik och jag kommer kunna bli riktigt bra kompisar. Kanske inte än, för jag är fortfarande så otroligt förälskad i honom. Men så småning om. Och jag vill hellre att vi ska vara kompisar är ingenting alls.

Tycker bara det är så jävla synd... Varför kunde vi inte träffas nu?! Vi båda hade problem när vi hoppa in i förhållandet. Nu känns det liksom mycket bättre.
Jag blommar upp på våren. Jag blir som bäst då. Jag blir glad, till och med lycklig. Jag blir vacker. Och jag älskar livet. Varför kunde vi inte träffas nu när jag visar upp den bästa sidan av mig?! Kanske allt hade blivit bra då.

Idag cykla jag som sagt till Bergkvara, eller till och med nästan Dalskär. Det är 6 km. Och sen cykla jag hem. Det blir 12 km! Och jag vet att det är ingenting om man jämför med dom som går på spinningpass flera gånger i veckan. Men för mig, som varit en zombie i två månader, så är detta ett jättesteg!!!
Jag gjorde det för min skull. Och jag gjorde det för er skull.
Älskade barn, ni är så fina! Erik har verkligen gjort ett jättebra jobb.
Och älskade Erik, du är en underbar människa som verkligen kan få en att le. Jag hoppas vi kan vara vänner, för du betyder så otroligt mycket för mig!





Nu...






Tror jag sticker snart.



Och det gjorde jag, men nu är jag tillbaka!



Hur gör man??



Hur länge får jag vara ledsen?
Hur länge ska mitt hjärta göra så här ont?
Hur ska jag kunna glömma och gå vidare?

Önskar jag kunde spola tillbaks tiden.
För jag hade gjort allt annorlunda!!





När man hittar den där speciella,
som man verkligen tror man ska leva med.
Man målar upp bilder,
soliga varma lyckliga bilder
Bilder om en underbar framtid.
Man drömmer
man planerar.

Sen går allt i kras

Vad gör man då?



Ett svagt ögonblick...

Igårkväll låg jag som vanligt i soffan, med min röda filt svept runt mig. Plötsligt märkte jag att filten inte längre doftar Honom...
Jag vill inte glömma hur Han luktar, hur Han smakar, hur Hans hår känns mellan mina fingrar, hur Hans hud känns mot min! Jag vill minnas det där, men håller på att glömma.
Denna dumma tanke fick mig att känna dumma känslor och dumma tårar började falla, och dumma jag skicka ett dumt patetiskt jävla sms till Honom. För i ett ögonblick blev dumma jag svag!!


Inatt vid tre vaknade jag av migrän och har varit dålig hela dagen. Har ju ingen migränmedicin kvar...
Så det blev inte nån psykolog. Tyvärr! Men har fått en ny tid.

Har även varit darrig i hela kroppen idag. Tror det är nån sorts träningsvärk från gårdagens promenad. Jag skyller på den iallafall.


Idag början man även känna att min diet börjar hjälpa. Och det är kul.
Har börjat med Allevo-dieten. Är soppor och shakes man äter/dricker. Men jag tillåter mig att äta en knäckemacka till frukost och även grönsaker/frukt när jag vill. Eftersom sopporna inte är så jättegoda så äter jag inte 4-5 sånna om dagen, som är rekommenderat, utan kanske bara två/dag och frukt och grönt istället. Finns även sånna här bars som är rätt goda, men dom är dyra! Tyvärr.
Hur som helst, till sommaren ska jag vara i bättre shape!! Både fysiskt och psykiskt. Det har jag bestämt!!



Kolla lite bilder från rasslebygdsfestivalen i somras. Gud vad jag längtar!!! Hoppas vi kan samla ihop ett stort gäng som campar tillsammans! =) Jag vill jag vill jag vill!

Vill ha vår nu, med många plusgrader och skön sol!!! Behöver det nuuuuuu!



Hej hopp

Fina namn

På något sätt, igår när jag var hemma hos Lina och Daniel, började vi prata om fina namn och vad vi vill att våra barn ska heta. Jag har en massa fina flicknamn, några som ska vara tilltalsnamn och några andranamn. Pojknamn däremot är svårare, men jag vet ett iallafall.
Mina flicknamn:
Bella Juni
Nova Lii
Luna Isa
Zelda ???

Hade vi inte redan haft en Vilde i familjen hade jag gärna döpt min dotter till Vilda. Kanske som andranamn?! Hm...

Mitt enda pojknamn är Adrian.

Det är svårare med pojknamn. Vill ha nåt speciellt liksom, men de namnen jag kan komma på är redan upptagna av folk jag känner. Gillar både Leo och Neo, men systersonen heter Theo, så det går ju inte...

Har tänkt lite på det där med efternamn också. Vill väldigt gärna ha min mammas flicknamn, dvs efternamnet hon hade, och har kvar, innan hon gifte sig. Bang är det. Sara Bang Pettersson. Låter inte helt fel va?! =)

Idag har jag äntligen tvättat all smutstvätt! Nu sitter jag och väntar på Lina som ska komma förbi och hämta mig. Så ska vi ut på långpromenad, 15 km blir det. Hon vill titta på ett hus utanför Torsås och som den snälla systern jag är så hänger jag med. Dessutom behöver jag komma ut o röra på mig.

Sen imorgon blir det till min nya psykolog, första träffen. Prata med henne på telefon innan och hon låter jättegullig. Cecilia heter hon visst. Ska bli spännande. Kanske jag får ut nåt av det denna gången, vem vet?!
Sen på kvällen blir det första passet med friskis och svettis. =) Nåt danspass tydligen, men det ska bli kul!
Torsdagen bjuder på ett besök hos försäkringskassan, men det har jag ju redan berättat om.
Sen på fredagen åker man ner till skåne igen. Har blivit många turer fram och tillbaka nu. Men så kan det gå. Tur det inte är särskilt dyrt att ta tåget till malmö!

Nej nu tycker jag att Lina ska komma snart. Börjar bli uttråkad...

Hörs sen




Uppdatering

Då har man gått en väldigt lång runda med Lina. 15 km blev det undefär. Men skönt var det!!! Naturen är så fin här, skogarna är som i sagorna! Och vi hittade faktiskt Blair Witch-häxans hus! =)

Nu blir det slapp i soffan. Kanske en film?! Eller spela lite PS3?! Hmmm, jag hinner nog både och!

Tjoho!

Don't worry, be happy

Trots yrsel och utslag i ansiktet av den nya medicinen mår jag ganska bra idag.
Igår städade jag och kastade ut allt som påminner mig om honom. Det kändes bra, som ett hejdå du är inte värd flera tårar.

Min jävla depression kämpar jag vidare med. Dom skrev ut mig alldeles för fort!
Som sagt har jag fått utslag av min nya medicin. Blir det inte bättre så får jag nog sluta med medicinen och då har allt varit förgäves.
Jag hatar dessa jävla mediciner som dom stoppar på en med löften om att dom funkar, det är många som blivit bra av dom...
Läser man sen i olika forum på internet så verkar det bara vara 50-50. Hälften känner av en förbättring, medan andra hälften inte känner ett skit, eller till o med blir sämre. Jag kan lätt säga att enda gången min nya medicin ger en förbättring är när de trappar upp dosen. I några dagar blir jag då galet bra - jag blir rastlös i kroppen och vill springa hoppa dansa, jag blir på bättre humör, jag blir pigg, och från att ha kunnat sova 24/7 sover jag bara 2-3 timmar/dygn.
Men lika snabbt som detta kommer, lika snabbt försvinner det. Och det var ju det som hände när jag var inlagd. Dosen höjdes och läkaren sa att jag inte passa in, att jag inte behövde ligga inne. Och pigg o glad som jag var då höll jag så klart med.

Nu ska jag iallafall träffa någon från försäkringskassan på torsdag. Jag har ju aktivitetsersättning och får om jag vill prova på lite olika saker. Jag får praktisera, jag får plugga typ två kurser/termin, jag får hålla på med olika hobbys m.m. Detta ska vi nu planera, jag ska få hjälp med att fixa vad jag vill. Jag har ju telefonskräck, och att sätta sig och ringa runt för att få praktikplats är nästan omöjligt för mig. Sånt kan dom hjälpa till med, och det är bra!
Tror jag ska läsa två ämnen på distans och börja träna på friskis och svettis. Det är min plan just nu iallafall. Komma igång lite smått i min egen takt liksom.

Kanske till o med jag kan börja leva mitt liv...

...

Pink - I don't believe you


I don’t mind it
I don’t mind at all
It’s like you’re the swing set
And I’m the kid that falls
It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passion’s there
So it’s got to be right
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

I don’t mind it
I still don’t mind at all
It’s like one of those bad dreams
When you can’t wake up
It’s like you’ve given up
You’ve had enough
But I want more
No I won't stop
Because I just know
You’ll come around
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

Just don’t stand there and watch me fall
Because I, because I still don’t mind at all

It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passions there
So it’s got to be right,
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

I don’t believe you

På psyket...

7/3 Söndag

Dagen har varit hemsk! Blev flyttad till en annan avdelning. Här är en tokig tant!! Vill bara slå till henne och skrika håll käften åt henne!!

Nu ska jag försöka sova, men lätt blir det inte. Hjärtat vill inte lugna ner sig, det rusar på som bara den...

Åh vad jag önskar att allt var bra! Varför hände detta just nu? Vill bara vara med Erik. Vill sitta och klia han i hårbotten. Han hår är så underbart!! Varför var jag tvungen att bli så här dålig? Vill ha tillbaks honom!!!

Ögonen svider. Av all gråt eller om det är för att jag är trött vet jag inte. Kanske borde försöka sova lite. Vem vet vad morgondagen bjuder på...


8/3 Måndag

Ännu en dag på psyket. Har sovit skitdåligt i natt. Haft mardrömmar och vaknat flera gånger. Vaknade sen halv 6 och kunde inte somna om. Blää!!!

Dagen har ändå varit relativt bra. Hjärtat fortsätter att springa, men annars har det varit lugnt.
Pratade med läkaren innan. Han verkar bra, han lyssna på mig och kom inte med en massa dumma kommentarer eller idéer. Tanken är att medicinen ska höjas (lamictalen från 50 mg till 300 mg) och att jag ska vara inlagd ett tag, men dock inte för länge för då tror han att jag bara blir sämre. Och det håller jag med om. Man blir fan tokig här!!

Saknar Lufsen och Erik jättemycket!! Tänker på Erik hela tiden. Vill ringa honom, vill höra hans röst. Men vet inte vad jag skulle säga till honom. Det är ju slut. Jag har bett honom om en till chans. Han vill inte. Då finns det inte mycket mer jag kan göra... Tyvärr! Älskar honom så otroligt mycket!

På lördag ska jag be om permission. Vill hem till Lina och kolla melodifestivalen och dricka en massa vin! =) Hoppas jag får det!

Nu ska jag be om att få gå ut en runda. Behöver handla cigg. Och kan vara skönt med lite frisk luft.
Om jag bara orkar...






Sen skrev jag inte mer. Jag fick ett uppåtryck och blev så sprallig och rastlös och på bra humör. Så dom skrev ut mig på torsdagen.  Lina och Daniel kom och hämtade mig. Sen körde vi till Erik för att hämta mina sista saker. Fick träffa barnen. Fick en massa kramar och gos. Dom ville att jag skulle stanna på middag. Barnen alltså. Erik sa knappt något till mig. Men han var så fin! Älskar när han har håret sådär bakåt.
Sen körde Lina, Daniel och jag hem till Lina och Daniel. Där bröt jag ihop. Vill ha min Erik!!! Jag vill inte vara utan honom!!!!!!!!

...

Imorgon bär det av till Kalmar för att få mig inläggd på psyk.
Det känns skrämmande, otäckt, förjävligt, hopplöst, meningslöst. Inte bra alltså. Man vill ju tro och hoppas att det kanske fixar sig denna gången, att jag får någon mirakelmedicin som gör allt bra, som får mig att fungera som jag ska. Men samtidigt, varför skulle det gå bra nu?! Allt annat har ju skitit sig, varför inte detta också?!
Känner hundra tusen hur många som helst som tar antidepp men inte fan blir dem bättre av det. Stabilare kanske, men när man väl faller så faller man långt.
Vad jag hoppas och ber om är faktiskt att dem ska testa ect på mig. Dem som inte vet vad ect är kan jag berätta att det är en elchocksbehandling, dvs man blir sövd och får el genom huvudet. Detta ska då stimulera olika signalsubstanser i hjärnan som gör att man mår bättre. Låter ganska konstigt och hemskt. Men jag har hört att det funkar på många, och även min kära storasyster är ett levande bevis på att det funkar. Så varför inte?! Är trött på alla dessa mediciner dem proppar i mig. Totalvägrar snart ta fler!
Har i och för sig hört en del negativa saker med ect också. Några som har tappat minnet. Detta kan hända, det är en biverkning, om än mycket sällsynt. Men kolla listan på biverkningar på de mediciner jag tar idag. Inget snack om saken - ect verkar sjukt mycket säkrare. Dessutom har jag ändå tappat en del minne, för det gör man när man är deprimerad. Många saker jag inte kan minnas, som är helt borta för mig. Hellre må bra och inte minnas något, än att må dåligt och inte minnas något.


Nu är det ju så att jag kommer bli inlagd på obestämd tid, och någon dator vill jag inte ha med mig. Inte fan riskerar jag att nån galen människa förstör eller stjäl min fina dator.
Så bloggen kommer ligga vilandes så länge. Istället ska jag försöka skriva ner allt för hand, och sen lägga ut det här i efterhand.

Önska mig lycka till.


mot kalmar...

Jaha, då åker man mot kalmar snart då. Man fick visst inte läggas in här, trots att min läkare sa det (hon har ingen koll har jag ju märkt). Så mamma kör upp mig till kalmar på fredag eller lördag... Men men, det får väl bli bra.

Kan inte sova, men det är inte så konstigt då jag sov över 24 timmar i streck igår till idag.

Har ingen vettigt att skriva så jag skiter i det.

Nu blir det en cigg och kanske lite frukost.


RSS 2.0