Längesen (igen)

 
 
Jag vet, det var ett tag sen jag skrev. Men jag har varit/är så jävla nere nu. Sömnen är helt fucked up, ångesten är nästintill olidlig och orken är för det mesta helt borta. Visst, det finns stunder då det är okej en stund, men då är oftast alkohol med i bilden.

Min födelsedag snart. Då brukar jag må dåligt. Då känner jag extra mycket hur livet bara springer ifrån mig. Ännu ett år av mitt meningslösa liv. 29 år, inget jobb, inget förhållande, inga barn. Bara min jävla depression. Den finns där hela tiden, den är mitt liv. Jag blir inte av med den. Och kanske den alltid kommer finnas där...

Men hur länge till kommer jag orka? Hur länge till kommer jag stå ut?
Och nej, jag söker inte er empati. Jag söker ingenting. Jag måste bara skriva. Jag kan inte prata med nån, det går bara inte. Jag får inte fram ett ord. Men när jag skriver kan jag berätta. Och om jag berättar för en eller för alla mina bloggläsare kvittar. Måste bara få ut allt, släppa min tunga last, i alla fall för en liten stund.


Jag har börjat tröstäta en massa, och på så sätt gått upp i vikt vilket också får mig att må dåligt. Jag sitter nästan varje kväll och stoppar i mig en massa onyttigheter. Därför har jag nu beställt tre paket allévosoppor och shakes. När de kommer ska jag göra allt för att gå ner i vikt igen. Måtte jag klara det!!! Min självdiciplin är ju inte den bästa tyvärr..

Nej, nu blir det en runda med Lufsen och sen sängen. Imorgon väntar ett besök hos Göran på mellanvården (psykiatrin). Det brukar ta all min energi, så jag hoppas jag kan sova i natt.

God natt världen
 
 
 
 

Forever alone (varning för äcklig bild!!!)

 
 

"Forever alone" är en väldigt rolig och svart humorserie som man kan hitta lite överallt på internet. Här har jag gjort en egen version, ett litet skämt om hur män kan säga och lova en massa och sen ändå lämna en.Varnar för en ganska äcklig bild
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Bara det jag ville säga! Hej svej!
 

Kärlek

 
 
 
Hur många lögner kan man ta?
Hur jävla dum får man va?
Hur länge pallar hjärtat med?
Hur många tårar kan man fälla?


Okej, det var inte alls 100 %. Vi tjafsade lite om avståndet.
Men du lovade mig guld och gröna skogar.
Sen kom slaget i magen.
Som vanligt...Men hoppet dör aldrig.
Jag letar fortfarande efter den rätte.
Jag tror han gömmer sig nånstans.
Tyvärr känner jag mig stressad.
Om 20 dagar fyller jag 29 år.
29
Den biologiska klockan tickar högt!!!
 
 
 
 
 
Smått påverkad av två cider kommer jag i natt gråta mig till sömns.
Jag gråter inte över dig.
Jag gråter över all hopplöshet jag känner,
av hur dum jag känner mig som går på lögn efter lögn,
av hur jävla lättlurad jag faktiskt är.

 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0