Skåne eller ej?!




Jag vill hem till mina föräldrar och lillebror i Skåne, men hittar ingen ork att ta tag i packning eller disk som måste diskas innan jag sticker. Dessutom är Luffe inte riktigt bra i magen så det känns lite sådär att sätta oss på ett tåg...
Åh, ge mig lite energi, snälla!!! Har koffintabletter. Kanske man skulle stoppa i sig två-tre stycken?!



Andningen känns ungefär som innan, blir inte bättre men heller inte sämre, tack och lov.


Fick 40% rabatt på Ellos, så nu har jag äntligen beställt nya converse, drygt 400 kr! Det var verkligen på tiden då de jag har har stora hål, jag blottar nästan hälarna. Hehe
Så nu är det bara att vänta på att de kommer! Skulle ta ca 5 arbetsdagar. Hade hoppats på att de kom idag, jag behöver dem ju!!! Men icke. De kommer säkert imorgon då jag nog åkt till Skåneland.

Emma vill ha upp mig till Stockholm i helgen. Men förlåt Emma, jag får nog tacka nej. Min energi ligger som sagt väldigt lågt nu och känner inte för att festa och träffa dina vänner. Känner mig inte så social just nu...


Nä, nu får det bli koffintabletter och en cigg. Sen får man väl tvinga sig att diska och packa. Kanske en viss Daniel kan köra mig och Luffe till Karlskrona så jag slipper ta bussen dit.

Förresten, känner för att göra nåt med mitt hår. Färgen är jag ju helt klart nöjd med, men min frisyr är tråkig. Okej att jag har det på utväxt så jag vill ha låååångt hår. Men kanske man kan klippa upp det mer, och ta ett tag på luggen så den slipper hänga ner i ögonen. Jag får nog ta ett snack med världens bästa frisörska Linnea!


Tack och hej, marmelad!






Jaha, nu kom yrseln också. Vill bara lägga mig ner och dö!






Konstigt hur du får mig att känna!



Visst är det konstigt att en och samma person kan få en att känna så mycket.
Du har fått mig att skrika svordommar i kudden, gråta högt som ett barn, slå näven i väggen och kasta saker.
Men du har också fått mig att skratta så att hela kroppen skakat, gett mig fjärilar i magen, fått mig att vakna med ett leende på läpparna, fått mig att somna tryggt om kvällarna, fått mig att längta så det gör ont, fått mig att älska med hela mitt hjärta.
Du har fått mig att både må bra och dåligt. Men mest bra!



Idag har varit en bra dag! Trots ett par lungor som gör ont vid varje andetag. Tänkte ringa vårdcentralen idag, men det var fullt upp på jobb så kände att jag inte hade tid att sticka iväg.
För idag har jag jobbat! Älskar det! Trots tidiga morgnar så får jag en energikick av att jobba. Och bäst är det när jag jobbar med Elin! =)

Idag fick jag skjuts till bussen. Moppe-skjuts. Jag har inte åkt moppe sen jag var 15 år typ. Och det kändes precis som om jag var 15 år igen, samma känsla liksom. Lite otäckt, men ändå kul. Spännande och busigt liksom. Och att åka med nån, att sitta alldeles tätt intill och hålla runt midjan, det är ju underbart! Jag steg at moppen alldeles skakig i benen men med ett stort leende. Det var kul, tack för skjutsen!


Nu blir det en kanelbulle, en cigg och sen kanske lite vila innan man ska passa älskade Tilda! <3



Förresten, innan när jag var ute med Lufsen hittade jag såklart ett fyrklöver. Denna gången plockade jag det inte, utan spottade och stampade på det. Sist betydde det otur. Och mer otur vill jag inte ha!!



Dålig...



Förbaskade förkylning. Jag hostar och det känns tungt att andas. Fick till och med stanna hemma från jobb idag, hade en jävlig natt!
Det blir soppa och en massa te, så kanske man klarar av att jobba några timmar till innan månadsskiftet!
Men fatta vad nöjd jag är med lönen jag fick! För att bara jobba 50% så var det en sjukt bra lön!!! Nu kan jag äntligen börja betala tillbaka min skuld till pappa! Känns bra, hatar att vara skyldig folk pengar!!!


Skit, jag är helt slut! Känns som att jag inte får tillräckligt med luft, och då får jag lite panik. Dessutom är jag trött hela tiden. Kanske borde gå till vårdcentralen?!



Ska i alla fall krypa ner i sängen nu!

Puss


Jättekul!!!!! =D




Jag har haft en underbar helg!
Lördagskvällen spenderades i Kalmar en ett gäng härliga tjejer. Jag hade så otroligt kul, har inte haft så kul på jättelänge. Tack underbara Elin för att jag fick hänga med!!! <3


Da Girlz!
Från vänster: Louise, Elin, Emma och Sabina!



Söndagen var i och för sig ganska hemsk. Jag kräktes hela dagen och mådde verkligen pyton. Ändå hängde jag med Lina och Daniel ut i skogen och plockade svamp. Det var mysigt och jag mådde faktiskt mycket bättre ute i friska luften. Men när vi körde hem började jag må skit igen, och när jag kom innanför dörren fortsatte jag kräka en timme till. Då var klockan typ halv sju och jag var fortfarande bakis. Men såååå värt det! =)

I skogen berättade Daniel om en fluga som bets, han påstod att den var stor och ville in i håret på människor. Lina och jag skrattade åt det, för vi märkte inga sånna flugor (Daniel påstod att han haft typ tre på sig).
Dagen gick, och på kvällen bjöd söta Lina på trerätters middag. Efter maten satt vi i soffan o kollade tv när det plötsligt kändes som det kröp nåt i min hårbotten. Jag drog igenom fingrarna i håret, och mycket riktigt hade jag en sån fluga. Jag fick panik och sprang runt i lägenheten, visste inte alls vad jag skulle göra. Verkligen panik. Sen sprang jag in på toan och tvättade håret typ tre gånger.
Denna fluga kallas för älgfluga då den ofta bosätter sig i pälsen på älgar och andra hjortdjur, men kallas även för annat också. Flugan letar upp sitt värddjur där den sen tappar sina vingar och lever på blod (en slags parasit) i hela sitt liv.



Jag fick verkligen panik, hatar insekter som kryper på en. Borstade igenom Lufsens päls i en timme sen, för han var med ute i skogen.
Kan fortfarande känna hur flugan kryper i nacken på mig. Urk!!!
Läs mer här om den. Riktigt äcklig!!!


Nu blir det sängen. Imorgon är det jobb! =)

Pusspuss

Beauty!



Kom på nåt vis in på en blogg igår där jag läste ett väldigt bra tips för huden! Så det tänkte jag dela med mig av här!


Aspirin - inte bara en värktablett


Glöm fancy peelingprodukter. Den mest effektiva men ändå skonsamma peelingen hittar du på ditt närmsta apotek för cirka 40 spänn. Aspirin innehåller acetylsalicylsyra, vilket är en variant av salicylsyra som ingår i de bästa enzympeelingarna från de mest erkända märkena. Skillnaden är att du slipper en massa onödiga utfyllnadsingredienser. Salicylsyra är den oslagbara substansen när det gäller peeling eftersom den inte bara tar bort döda hudceller på ytan utan faktiskt också går ner i porerna och rengör. Och istället för att irritera, som vissa andra peelingar, lugnar den känslig hy pga sina antiinflammatoriska egenskaper. Det här är rent medicinskt stuff, inget lurendrejeri. Faktum är att Aspirinmasken är ett hudvårdsknep som använts i decennier, men som många kanske velat hålla hemligt, hehe.
  • Mal 3-4 Aspirintabletter i en mortel till ultrafint pulver. Blanda med rengöringscreme eller fuktcreme till en bra konsistens.
  • Massera in i hela ansiktet utom området runt ögonen.
  • Låt verka i ca 10 minuter eller tills masken börjar torka.
  • Skölj, och huden känns extremt len och är superren och klar som aldrig förr.
OBS! Testa på ett litet område i 10 min först, skölj bort och kolla så att du inte får nån allergisk reaktion. Man kan vara allergisk mot acetylsalicylsyra invärtes. Men eftersom substansen lugnar inflammerad hud borde det inte vara nån större risk.

Tips från http://tinyclouds.blogg.se/



Dock kunde jag inte hitta Aspirintabletter på apoteket, men Bamyl funkar lika bra. Det är verkningsämnet acetylsalicylsyra som är det viktiga (finns även i treo men är inte helt säker på att det funkar då det är brustablett och kanske inte får samma peelingeffekt).

Så varför inte ha en liten spa-dag med ansiktsmask, fotbad och annat skönt. Det kan behövas nu in höstkylan! Skämma bort sig lite, energi-boosta både kropp och själ!





Nu blir det en cigg sen får vi se hur dagen artar sig.

Puss



...






Är jag döende nu då??

 

 


Faller...




När jag faller, faller jag oftast till botten...

Först blir man dumpad av en av de finaste människor jag nånsin träffat.
Nu får jag reda på att det inte finns mycket jobb på hotellet så jag måste kanske sluta... Elin som egentligen ska jobba heltid får knappt ihop timmar till att jobba deltid ens. Möjligen kunde jag jobba på helgerna, men det kan man inte överleva på.
Så det blir till att ringa kärringarna på försäkringskassan och försöka reda ut hur jag ska göra framöver. Och så får jag skriva in mig i arbetsförmedlingen. Inte för att jag är berättigad till a-kassa, inte ens alfa-kassa, då jag varken gått ut gymnasiet eller jobbat tillräckligt länge.
Jag vill inte fortsätta gå på aktivitetsersättning och bara gå hemma. Det var så otroligt skönt att komma igång med nåt!

Allt gick så bra, underbar pojkvän och ett jobb jag trivs med. Men sen faller allt i bitar. Det var inte länge jag fick känna total lycka. Det är det aldrig...






Varför???



Varför la jag inte pengar på en ögonlaseroperation istället för att fettsuga min jävla haka?
Idag satte jag in nya linser, men vänstra ögat mår inte alls bra. Jag ser knappt alls på det, och ändå har jag sköljt linsen flera gånger. Hjälper inte. Allt är suddigt och alla färger är typ gråa. Dessutom får jag en jävla huvudvärk.
Varför varför la jag inte pengar på ögonoperation när jag hade råd?! Får väl jobba ihop till det.


Ser ju inte sådär jättemysigt ut, frågan är om jag hade vågat...



Så ja, jag kommer väl inte göra så mycket idag. Bara sånt jag måste, typ ut och gå med Lufsen och fixa mat. Hade tänkt städa, men ögat och huvudvärken tillåter inte det... Det får bli imorgon när jag ändå också ska tvätta.

Nu blir det en cigg och sen lite tårta, rester från kalaset! =) Och resterna har hamnat i min kyl då Linas var full! Så jag kan smaska på för fullt. hehehe

Puss och haj


AJ!!





VARFÖR I HELVETE SKA DET GÖRA SÅ JÄVLA ONT????

Prinsessan!



Dagen har varit underbar, och handlat om Tilda, Tilda och Tilda. Min fina stora lilla prinsessa som idag fyllt 6 år. Tänk vad tiden går snabbt!
Dagen började med att Lina, Daniel och jag väckte Tilda med sång och paket. Sen blev det nybakade scones och varm choklad med vispgrädde. Jag åt tills jag mådde illa! =)
Sen var det dags för Tilda att gå till skolan och då passade jag på att sova!!! Sen blev det slapp, slapp och slapp, och kvällen bjöd på minikalas för Tilda med korv och bröd och marrängsviss.

Nu är jag mätt och jättetrött och har krypit ner i sängen. Förhoppningsvis somnar jag snart, för imorgon är det upp klockan 5. Men det blir en kort dag på jobb, slutar redan 12. För imorgon kommer älskade Anna och hennes fina busungar!!! <3


Nu gäspar jag ikapp med Lufsen och får väl stänga ner här.

God natt världen!


Dagens sanning..



..om än lite pinsamt:

Jag sitter och lyssnar på Sonja Aldén och storgråter. Mens-känslig och övertrött.
Och helt övertygad om att jag ska skjuta nästa man som får mig att öppna upp mitt hjärta.




Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart





Aaaaaah! Jävla skit helvete!!




Blääää, är inte alls min dag i dag känner jag.
Vaknade med sjuuuk mensvärk och hann precis till toan utan att blöda igenom. Ja, kanske inte så kul att läsa, men ni män förstår verkligen inte hur mycket vi kvinnor får lida ett par dagar var månad. Resten av våra liv!!!
Mens måste verkligen vara Djävulens påfund!!!
Min mensvärk sätter sig i både mage och rygg och ipren funkar knappt. Dessutom blir jag väldigt gråtig och får massa finnar, vilket gör mig ännu mer gråtig... JÄVLA MENS!!!!

 

 

Dagen kommer spenderas i soffan med massa gnäll och suckar. Jag tycker verkligen synd om Lufsen sånna här dagar. Han känner av mitt humör och blir orolig. Dessutom är det ju tråkigt för honom när jag ligger i soffan så mycket...
Men imorgon är det säkert lite bättre, det brukar vara värst de två första dagarna. Så då blir det långpromenad, kanske till och med höra med Jennifer om hon vill ha hund-date.
Men det blir även jobb. Och det ska bli skönt!

Blir ingen skåneresa denna veckan. Istället kommer älskade storasyster Anna och hennes familj upp, och även mamma, pappa och lillebror Anton. De kommer för att fira Linas stora Tilda som fyller 6 år! Min lilla stora snäcka!! <3

 

Nu blir det en cigg (förresten, igår rökte jag bara två cigg vilket jag tycker är väldigt bra gjort!).
Sen blir det en runda med Lufsen, kanske bort till fotbollsplanen och titta på Tildas träning en stund.

Ha det bra allihopa, fast inte så mycket bättre än mig för då blir jag sur! ;)
Puss

 

 


Ett mer positivt inlägg! =)




Ni får ursäkt mitt deppiga inlägg igår. Mensen kom idag, och då är det så typsikt mig att bli så känslig. Jag menade inte allt. Jag är oftast väldigt glad nu för tiden. Och mår bra. Jag har ett jobb som jag trivs med och har jättebra arbetskolleger.
Självklart var det här med Tobias ett stort bakslag, men jag vet också att det går över så småningom. Det får ta sin lilla tid bara.

Och att jag känner mig stressad pga min "höga" ålder är egentligen bara löjligt. Eller inte löjligt, jag får ju känna som jag gör. Men min ålder är egentligen inte så hög. Och varför stressa fram nåt när det nästan alltid blir bättre när man tar det lugnt?!

Jag antar att jag går lite upp och ner nu för tiden. Jag har mina deppdagar, men även mina lyckorus. Så det jämnar ju ut sig då! =)

Nu blir det en cigg sen får vi se vad som händer.

Nej just det! För ett tag sen la jag upp en lista över saker som ni inte visste om mig (tror det var i mars nån gång). För att komma till inlägget klicka här -->  Saker ni inte visste om mig
Två av punkterna på listan var:

Jag hatar hål som inte ska vara där. T ex mushål (nej inte vaginan), ormhål och andra hål.
Och..
Jag hatar saker som sticker upp som inte ska vara där. T ex när en potatis har börjat få sånna där utväxter, vad det nu heter. Eller som mammas och pappas buske som har förökat sig i gräsmattan och det har börjat komma skott. Jag ryser!!
För att förklara detta bättre har jag lyckats, efter mycket äckel och illamående, fotografera några exempel så att ni förstår bättre:
Där Tobias bor finns en majsodling.

Inget äckligt med detta! Men...


Titta på "fötterna". Alltså jag får rysningar och blir illamående av att se det!!!
Det är ju inga hål eller saker som sticker upp, mer nåt som sticker ner. Men ändå...

Också den där osten

Kolla vad äckligt. Det är hål i osten. Fy fan! Det går knappt att äta osten när den ser ut så!!!

Jag vet att jag är konstig. Innan kunde jag inte äta ost utan att alltid hyvla bort det översta lagret. Alltså alltid, inte bara när den är nyköpt och aldrig använd. Utan alltid. Men nu har det blivit bättre. Har förstått att ost är dyrt. Hehe


Nej. Nu sen cigg. Kanske en film sen. Eller nä, det blir nog senare ikväll.
Kanske en titt till Lina och Tilda. Vi får se!

Puss




Varning för deppigt inlägg!


Uppdaterat!

Får nog bli en resa ner till Skåne i veckan. Behöver det känner jag!





Käre gode vem som helst.

Ge mig nåt att glädjas åt i mitt liv. Ge mig nåt att må bra av, att känna lycka för.
Självklart kan jag känna glädje och lycka åt saker som händer mina närmsta. T ex att min syster Lina väntar barn!
Men jag vill ha nåt i mitt liv. Att leva i en fantasivärld räcker inte. Att lura sig själv gång på gång, för att sen få hjärtat krossat om och om igen. Det är inget jag orkar, men ändå tillåter jag det. Varför?!

Jag är 27 år, snart 28 (hemska tanke...), och vill ha någon att dela mitt liv med.
Jag vill inte gå igenom ännu en fantasivärld där jag går och hoppas på att killen kanske kanske hittar tillbaka känslorna för mig. Två år med André räcker. Jag vill inte ha det så igen. Orkar inte helt enkelt.


Jag vill ge hela mig till någon, och jag vill ha detsamma tillbaka. Jag vill bli älskad och uppskattad.


Varför blir det alltid så här?! Varför öppnar jag upp hela mig själv åt någon så fort jag blir kär? Jag är så intensiv och hoppas, och tror, alltid på sagans slut: och så levde de lyckligt i alla sina dagar.

Kanske jag borde se verkligheten i vitögat för en gång skull.
Kanske livet bara går ut på att tillfredsställa sina egna behov, att vara självisk och bara ta utan att ge?!
Det är inget för mig, men kanske jag ska försöka.
Från och med nu ska jag bli känslokall! Jag ska hitta min känslo-avstängare, gå från olyckligt kär till någon som verkar helt känslolös. Försöka kan man ju! =/


Det är tur jag har mitt jobb så att jag har lite att göra. Går man bara hemma och tänker så deppar man lätt ner sig...

Jag längtar efter min mammas och pappas famnar, den sköna tryggheten och "jag-behöver-inte-säga-nåt-ni-vet-ändå-vad-jag-tänker-och-hur-jag-mår", sånt som bara föräldrar och syskon kan göra.

Förlåt, det här blev ett väldigt deppigt inlägg. Är sjuk (genomförkyld) och har inte sovit bra, då blir jag så känslig och ledsen.

Hoppas ni har en bra dag!

Kramar



 

 




Flickorna på tv2 på jobbet



Ibland kan mina jobbdagar vara riktigt skumma. Ofta har jag någon låt i huvudet som jag inte får bort på hela dagen, den förföljer mig trots att jag försöker dammsuga upp den! =)
Igår hade jag Gyllene Tider i huvudet, med låten "Flickorna på tv2". Och den är ju inte alls bra, jag gillar verkligen inte den. Jag vet inte hur den satte sig i huvudet, jag hade inte hört den på radio eller nåt sånt. Men fy vad den satt klistrad! Och herregud, texten!!! Han vill sätta på flickorna på tv2. Det är ju en hemsk text egentligen. Hade jag varit flicka på tv2 hade jag sprungit och gömt mig!!! Kan riktigt se hur Per Gessle sitter i soffan och runkar. Bläääää!


Idag på jobb var det ingen dålig låt som fastnat i huvudet. Det var Tobias som snurrade runt där istället... Inte bra det heller. Vill inte ha han där så mycket, och särskilt inte när jag redan mår dåligt av förkylningen.
Fick lyssna, med högsta volym i mobilen, på Lillasyster's "Så jävla bra" för att försöka intala mig själv att allt är så jävla bra, att jag inte alls saknar honom. Man kan ju försöka lura hjärnan. Ni vet, som den där terapi-grejen då man ska se sig själv i speglen och säga "jag är bra, jag klarar allt" osv eller som Stig-Helmer i sällskapsresan - "Jag kan flyga, jag är inte rädd". Det ska ju tydligen fungera.
Hur som helst, jobbet gick trögt. En snörvlande näsa, en kliande hals och en och annan tår som fälldes i min ensamhet. =/

Men nu är det bättre. Har fått mat i magen och känner mig inte lika deppig. Bara snuvig, men det får jag tåla!
Nu blir det en kopp kaffe och sen film!

Puss på er!




"Så jävla bra"

Jag ligger i sängen som tusen gånger förut
Ända skillnaden nu är att det verkligen är slut
Tankarna tar fart, riktig kaos i en storm
Onda tankar och dina minnen blandas i en tromb
En bomb har smällt av och på utsidan syns svettningar
För nu står jag i ledet av föredettingar
Känslostyrda kedjor håller fast mig i sängen
Jag vill bara ut men något spänner den där remmen

Är fängslad i en värld (värld)
Fångvaktaren är jag (från dig)
Finns ingenting kvar

DU, det är över nu och all våran tid är slut
För det finns inget kvar (finns inget kvar)
DU, det är över nu och det känns galet sjukt
Jag mår så jävla bra (mår så jävla bra)
Bra, bra, bra
Mår så jävla bra
Bra, bra, bra

Jag har slutat att känna, fast det fortfarande känns
Du är ändå min stora kärlek fast det fucking bränns
Tårarna kan komma trots att veckor blivit år
Kan fortfarande känna din hand på mitt lår
Jag skakar vid tanken på att du tillhör någon annan
Kommer alltid fundera på hur det blivit om du stannat
Timmar blir veckor tills tiden försvinner
Tårar blir tankar tills kremeringsugnen brinner

Är fängslad i en värld (värld
Fångvaktaren är jag (från dig)
Finns ingenting kvar

DU, det är över nu och all våran tid är slut
För det finns inget kvar (finns inget kvar)
DU, det är över nu och det känns galet sjukt
Jag mår så jävla bra (mår så jävla bra)
Bra, bra, bra
Mår så jävla bra
Bra, bra, bra

Nu är det bara så många minnen kvar
Du var så underbar, så jävla fin
Nu är det slut och det finns inget kvar, nu finns bara jag
(Var det dig eller mig det var fel på?)

DU, det är över nu och all våran tid är slut
För det finns inget kvar (finns inget kvar)
DU, det är över nu och det känns galet sjukt
Jag mår så jävla bra (mår så jävla bra)
Bra, bra, bra
Mår så jävla bra
Bra, bra, bra
Mår så jävla bra
Bra, bra, bra
Mår så jäla bra
Bra, bra, bra





Förändring!




Jag behöver en förändring, så nu får ni hjälpa mig!







Vad tycker ni?




On/Off






Jag önskar jag hade en knapp som man kunde stänga av och på sina känslor.

Istället måste jag förlita mig på min egen styrka att handskas med känslorna jag känner.
Och det är inte alltid lätt!


För- och nackdelar



Jag har nu varit utan pojkvän i en vecka. Veckan har gått sakta, med flera tankar som snurrat runt i huvudet. Och visst finns det både för- och nackdelar med att vara singel. Här kommer en lista!

+ Jag kan äta vad jag vill, när jag vill
- Inte kul att laga mat åt en pers, inte kul att äta ensam med endast teven som sällskap

+ Jag har sängen för mig själv och kan bre ut mig hur mycket jag vill
- Jag har ingen att ligga och gosa med, ingen att vakna upp med

+ Jag gick ner 10 kg förra gången jag blev dumpad
- Jag tröstäter en massa skit, så jag lär gå upp i vikt denna gången

+ Jag kan se vad jag vill på TV
- Men fjärrkontrollen finns till för att småbråkas om

+ Jag kan åka in till stan och shoppa kläder utan att någon blir uttråkad och gnäller
- Men jag gillar att gå hand i hand med någon och titta på elektronikprylar

+ Jag är singel, kan flörta med hur många jag vill och med vem jag vill
- Jag är inte ute efter nåt one-night-stand, jag vill ha nåt seriöst

+ Jag slipper få panik över vad jag ska köpa i födelsedagspresent/julklapp/alla hjärtans dag-present
- Jag sitter hemma själv på min födelsedag/julafton/alla hjärtans dag med en stor chokladask som jag köpt själv och som jag kränger på 5 min för att sen må illa och tycka synd om mig själv

+ Jag kan lägga ner mer tid åt mina vänner
- De har inte alltid tid med mig för de har sina respektive att tänka på


Jag kan komma på så otroligt mycket mer, men har inte tid att sitta här mer. Jag måste... eh... jag måste inte göra nåt, för jag sitter här helt själv (eller nja, jag har ju min Luffe, men han svarar aldrig när jag pratar med honom), men jag orkar helt enkelt inte skriva mer...



Ha det bra allihopa!



RSS 2.0