Dagen förstörd!!!Hela min dag är förstörd! Det var tänkt att jag skulle spendera min dag i Eslöv hos älskade syster Anna och hennes charmtroll Theo och Elias. Men pga min urinvägsinfektion sitter jag här nu, häller i mig tranbärsdricka samtidigt som jag gråter. Jävla urinvägsinfektion! Det gör så ont!!!Imorgon flyttar jag, och jag hoppas verkligen att jag mår bättre då. För att sitta still är värst, man sitter som på nålar och blåsan liksom pressas ihop, och att sitta i bil i 3-4 timmar lockar verkligen inte. Jag vill stå och gunga istället. Det känns bäst, men ser nog dumt ut...


Nu ska jag fortsätta dricka och dricka. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör!

PussHjärta och smärta!


Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat på länge! Dagarna har varit fulla av packning och stress, och midsommaren har spenderats i Stockholm. Men nu är jag här igen!
Och var är då här egentligen?! Jo just nu ligger jag i min gamla säng som står i mitt gamla rum i mitt gamla hem. Är hos mina föräldrar ute i Svedala. Lägenheten i Malmö är fullpackad med flyttkartonger och allt står redo för att lyftas ut till flyttbilen som förhoppningsvis kör i väg på torsdag. Ni anar inte vad som jag längtar!!!

Har nu äntligen också fått se min blivande lägenhet. Det var en helt annan känsla när jag steg in i den, än vad det var när jag för första gången steg in i den i Malmö. Även om denna bara är 6 kvm större, så känns den mycket mycket större! Köket är ett riktigt kök, i ett eget rum liksom. Vardagsrummet/sovrummet är ljust och fint, lagom stort och kommer vara lätt att möblera. Jag kan redan se hur jag ska ha det! Och en fin balkong har jag, som kan stå öppen på natten utan att jag riskerar nattliga besök (lägenheten i Malmö är på första plan och har endast en dörr som man kan öppna, dvs vem som helst kan ta sig i där).
Allt kommer bli så bra, det känner jag i hela kroppen!

Hoppas alla hade en trevlig midsommar. Själv har jag inte tänkt skriva om min då den gick från bra till dåligt till bra tillsammans med dåligt. Alltså just nu är det både bra och dåligt. Det dåliga är att helgen slutade med en kraftig urinvägsinfektion. Inte kul!!!
Annars är det bra. Väldigt bra till och med! Ni som vet, ni vet.
Men tack till Lina och Dennis för en rolig midsommarfest och för att vi fick bo och skita ner hemma hos er! =)
Men ingen midsommarstång fick jag se detta året heller... Vart har de tagit vägen? När jag var liten stack dem upp överallt. Känns det som i alla fall! =)
Haha, och någon midsommarklänning hade jag knappt på mig. Eller alltså jag tyckte det var för kallt för att ha klänning så istället hade jag shorts och linne (och hur skulle detta vara varmare???). Men klänningen åkte på senare på kvällen då min mage blev för svullen för att kunna knäppa knappen i shortsen, av all god mat och dricka. Hehe


Nej, nu måste jag sova. Fast jag kommer nog inte kunna sova då jag har så ont av urinvägsinfektionen. Känns som att jag har tusen nålar i urinröret, och varje liten rörelse får mig att kvida av smärta!!
Känner man sig döende av andra sjukdommar så känner man sig fan verkligen levande av detta. Jag menar, denna smärtan talar verkligen om att man lever, dock på ett förjävligt sätt!!!


Puss och god natt!


Sista helgen i Malmö!Ja, då var packningen snart klar! Äntligen. Då ska det bara städas sen är jag redo. Eller nja, jag ska även måla lite. Jävla hyresvärd kräver att man ska spackla och måla i de hål man gjort i väggen. Jag satte upp två tavlor i betong vägg, vilket krävde borrning. Dessa måste jag göra vid. Så idag har jag spacklat. Duktiga jag, jag kan en hel del! =)
Sen gäller det att blanda färg så att det blir rätt nyans. Inte helt lätt...

Helgen är den sista som spenderas i Malmö innan flytt. Så ikväll blir det utgång (hoppas jag) med tjejerna! Förhoppningsvis en del tjejsnack, skratt och dans!!
Natten är även den sista jag sover i lägenheten. Sen kommer jag bo hos mina föräldrar, då det är omöjligt att bo här. Alla saker ska flyttas mot den ena väggen, så att Amanda kan flytta in sina saker om en vecka.

Igår skulle jag färga håret, eller rättare sagt utväxten. Så jag satte igång. Och när jag sen tvättar ut färgen märker jag att utväxten blivit mycket mörkare än resten av håret... Så det var bara till att sätta färg i resten av håret, så nu är jag ganska mörk... Gillas inte. Förhoppningsvis kommer det tvättas ur ganska snabbt, det brukar röd färg göra. Så idag ska jag shamponera håret tre gånger! =)

Nu har jag äntligen fått midsommarplaner. Blir ingen midsommar här i Malmö, utan på onsdag åker jag till Torsås, och sen vidare på torsdagen.

Nej, en cigg och sen fortsätta. Bordet ska monteras ner, sen får det räcka för i dag!

Puss hejdå!

Snart säger jag hej då till underbara Malmö!
En fantastisk stad, särskilt på sommaren.
Men det är Torsås som ligger mig varmt i hjärtat.
Men Malmö, jag kommer och hälsar på lite då och då! <3

 

 


Flytt och midsommarplaner?!Oj vad kul att se att så många kommentera mitt förra inlägg! Tack allihopa, det är väldigt uppskattande!


Idag hänger jag hos mamma och pappa. Flyttstressen börjar göra sig till känna i kroppen, har haft hjärtklappning och nu ligger jag i soffan med huvudvärk och mensvärk. Dessutom har Lufsen väldigt svårt för att vara i lägenheten. Han blir orolig och stressad av allt stök, alla flyttlådor som tar upp plats, och hur jag suckar och stönar och gnäller. Stackaren påverkas väldigt mycket av mitt humör.
Så som sagt hänger jag hos föräldrarna och Lufsen springer runt i trädgården och känner sig troligen fri och glad!

Men ikväll är det tillbaks in till malmö och alla flyttlådorna. Tar ett sista tag, sen ska det nog vara färdigpackat! Hoppas jag i varje fall...


Midsommar börjar närma sig och än har jag inga planer. Känns lite trist. Kanske det blir en tur till Torsås, men vad jag ska göra där uppe vet jag inte. Dessutom behöver jag spara pengar då flyttbilen kommer kosta en del...
Hur som helst, hoppas det blir fint väder på midsommar! Vad har ni för planer?
En sak är i alla fall säker; jag ska käka senapssill, nypotatis och jordgubbar. Vad som än händer, även om jag sitter ensam bland mina flyttlådor, så måste jag äta det!!!! Och kanske plocka sju blommor att lägga under huvudkudden för att sen drömma om den jag ska gifta mig med. Fast det funkar ändå aldrig...

Dans runt midsommarstång blir det inte. Har nog inte sett nån på flera år. Ja, om man inte räknar den lilla som mamma och pappa brukar ha i trädgården. Men den är ofta ful... Hehe


Nej, nu får jag rycka upp mig! Förlåt för ett tråkigt inlägg idag. Kanske kommer mer senare ikväll som är lite mer intressant!

Puss och kram


En bläääää-dag!


Idag är en hemsk dag. Mensen har kommit och med den kommer mitt ledsamma humör. Kan gråta åt ingenting!

Så nu sitter jag och gråter över försvunna människor. Kom in på en facebooksida, http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=168162359914454 om en försvunnen kille, Joel Langemark. Tänk att människor kan försvinna sådär, bara gå upp i rök. Det har gått tre dygn sen han försvann. Polis, militär och privatpersoner har sökt i stora områden men inte hittat honom. Hur kan det vara möjligt? Det är så skrämmande!
Och dum som jag är har jag nu gått in på flashback för att läsa mer om olika människor som försvunnit... Det är fruktansvärt!


Men men, nu ska jag försöka pigga upp mig lite. Jag har en stor flaska cola, bara till mig själv!! <3
Och packningen går bra, trots att jag inte gjort ett skit idag. Än så länge. För nu hade jag tänkt fylla en låda till. Sen tror jag att det inte behövs fler lådor. Kanske en till, men den fylls nog inte.
Sen blir det till att börja montera ner möbler. Har inte så många som kan monteras ner, är typ bara köksbordet. Hur som helst så ska det fixas! Sen behöver jag köåa stora svarta plastsäckar för att lägga alla kläder, lakan, handdukar och andra mjuka saker i. Men det görs i sista stund, i alla fall kläderna. Jag kan ju inte gå naken.
Sen ska det städas. Men det är kul! =) Tyvärr är jag så jävla noggrann så det tar en hel dag för mig att städa. En liten etta på 32 kvm. Då är man jävligt noggrann, eller jävligt slö! hehe


Ungefär så här ser jag ut när jag städar (NOT...)


Nä, nu ska jag ta tag i saker.
Ha det bra allihopa!
PussLite av varje (uppdaterad)
Slut på tidningspapper så jag kan inte packa mina glas, tallrikar och andra ömtåliga saker. Måste hem till mamma och pappa och hämta tidningar då jag själv inte har tidning eller får reklam... Men annars har jag fått en del gjort idag. Har tvättat och packat icke ömtåliga saker. Och sorterat ut fler kläder. Så lite duktig är jag! =)

På tal om tvätt, jag hatar vår tvättstuga! Vi har två maskiner som går helt okej snabbt. Men sen har vi bara ett litet torkskåp och en tumlare. Jag tumlar nästan inga kläder då jag är rädd att de ska kryma eller bli konstiga i formen. Så det blir en massa kläder i det lilla torkskåpet. Och då blir det inte torrt!!! Man hinner inte torka alla kläder på den korta tiden man har, så nu hänger här fuktiga kläder, lakan och handdukar överallt i lägenheten. För ja, även om jag tumlar lakan och handdukar hinner dessa heller inte bli torra... Torktumlaren suger! Torkskåpet suger!
Så nu är jag lite irriterad. I och för sig luktar det gott i lägenheten nu av nytvättade kläder. =)
Kaninerna i parken har fått ungar, och dessa har blivit så pass stora så att det lämnat boet och kommit fram. De är så söta!!! Små pluttiga kaninungar som man bara vill ta i sin famn och gosa med. Men det går ju inte... De är livrädda för både mig och Lufsen. Men man kan ju titta!

På tal om Lufsen och parken. Jag hatar dessa småhundsägare som släpper sina hundar, för "de är ju så små och gulliga och helt ofarliga". Bjäbbiga små råttor kallar jag dem, som kommer fram till Lufsen och morrar och skäller, och Lufsen är kopplad och kan inte gör någonting. Och han är inte sån som skäller tillbaka, han bara gnyr. Men pom jag hade släppt honom lös, trots att han är världens snällaste hund och inte rör en fluga, så klagar folk. Han är ju stor, man kan tydligen inte släppa en stor hund. Är han lös och kommer fram till deras små råttor och vill leka så lyfter de upp sina bedårade råttor för de tror att Lufsen ska skada dem. Så släppa honom lös kan man tydligen inte, men små råttor kan springa lösa hur som helst, skälla och leka tuffa. Jag och Lufsen ska snällt gå förbi utan att Lufsen får hälsa.
(Förlåt att jag kallar småhundar för råttor. Vissa är jättesöta, men nu är jag arg så då får de kallas för råttor!)

Jag kan inte sluta röka... Det går bara inte. Nu har jag gått över till mentolcigg för de gillar jag inte lika mycket. Trodde jag inte skulle röka lika mycket då, men det funkar inte så bra. I och för sig har jag bara rökt en idag och klockan är 20 i 6. Men jag är sugen, och när jag skrivit klart detta så ska jag ut och ta en cigg... Jävla cigg! Jävla Sara! Jävla beroende!

Förresten har jag fått smultron i min lilla rabatt! Mums! =)

Slut för idag.

Over and out!


Lufsen och jag gick precis på långpromenad för att samla tidningar. Ni vet, på de flesta busshållplatser så finns "lådor" (eller vad man nu ska kalla det) med gratistidningar som Metro och City. Så jag gick runt och tog några stycken. Vågade inte ta en massa från samma låda, då hade folk kanske tittat konstigt på mig. Men hur som helst så samlade jag på mig tio stycken eller nåt. Så nu kan jag fortsätta packa! =)

Och förresten har jag precis samlat vuxenpoäng genom att gör min alldeles egna brunsås för första gången i mitt liv. Den blev helt okej, lite tjock bara. Men gick absolut att äta. Nästa gång blir den bättre! För nu jävlar ska jag bli en riktigt hemmafru som lagar mat, tvättar och städar. Eller nja, men lite i alla fall!

Puss

Packningsdag nr 2, och lite filmPackningen går framåt, om än sakta. Det är ju så tråkigt!!!!!! Och jag är så trött. Imorgon blir det till att börja med koffintabletterna igen, trots att det kanske var dem som gjorde att jag inte kunde sova sist (sov ca. 6 timmar på tre dygn). Men måste bli lite piggare så att jag kan ta tag i saker och ting! Har i alla fall fyllt tre flyttkartonger nu, så lite har jag lyckats med! =)

Imorgon kommer några vänner hem till mig för att gå igenom lådan med kläder jag ska sälja/skänka. Så du som skrev till mig i förrförra inlägget, vi får se vad som blir kvar helt enkelt. Kompisarna har första ching.

Imorgon är det även tvättdag, så äntligen får jag undan all smutstvätt som ligger över hela golvet.

Nu tror jag det blir en cigg och sen film. Förresten försökte jag sluta röka, rökte bara en cigg igår och tänkte inte röka alls idag. Men efter att ha rensat och packat lite blev jag så frusterad så jag gick och köpte ett paket. Men nu ska jag absolut trappa ner!

Igår såg jag en bra film. Ni som gillar kusliga, ganska blodiga filmer ska absolut se The loved ones!


Läs mer här om den: http://www.imdb.com/title/tt1316536/


Ikväll blir det ännu en skräckfilm! I love!!! =)

Ha det bra allihopa!
PussKänslig och segIdag är jag sjukt känslig. Sitter och kollar på en dålig B-film men storgråter. Den är dåligt sorglig! Och utspelar sig i Danmark men alla pratar engelska. Konstigt!

Jag kommer ingenstans med packningen... Det går jättesegt! Och ändå längtar jag så himla mycket efter flytten. Vill att det ska vara dags NU!!!


Har inte mer att skriva nu, men det kanske kommer mer senare.


Puss så länge
Packningsdag nr 1


Jag försöker packa, för nu är det inte många dagar tills jag flyttar. Den 26e ska allt vara klart då hon som ska ha min lägenhet sen måste lämna sin nuvarande lägenhet. Och då jag är så snäll har jag erbjudit henne att flytta in sina saker då, hon tar halva lägenheten och jag tar halva. Vi kommer då inte bo här utan bara ha våra saker här, så att hon slipper flytta sina saker till hennes föräldrar först. Självklart ska hon betala lite av min hyra då. Men jag tycker jag är väldigt snäll ändå! =)

Ja men packningen går trögt. Det är inte klokt vad man samlar på sig saker under åren. Mest skit! Men nu ska det rensas. Slängas en massa prylar och kläder. Är det något ni behöver så fråga om jag har det. Kan mycket väl vara så. Kläderna är i storlek 38 / M och det finns en massa linnen, klänningar och en del jeans, några som aldrig är använda. Men ja, nu ska jag inte göra mer reklam! =)


Jag spenderade en vecka i Torsås, kom hem i onsdags. Jag hade en underbar vecka med massa mys! Bland annat var jag, Lina, Daniel och Tilda på Barnens gård utanför Karlskrona. Vi hade en rolig dag med en massa sol och bad, lek och bus, kel med djur och grillning. Precis så där lagom så att man orkar med en hel dag. Där är mysigt, och som vuxen blir man som barn på nytt. Daniel blev en klätterapa, Lina och jag hoppade på studsmatta, och självklart sprang vi alla runt för att klappa djuren. Jag blev kompis med en gris som älskade att bli kliad på magen. Det var sött! =)

Tilda var modig i vattnet! <3

 I fredags (igår) hade jag en heldag på Skånes djurpark med min syster Anna och hennes busiga charmtroll Theo och Elias. Vi hade supermysigt och roligt och hade tur att se en massa djur bli matade. Bland annat mamma björn med sina tre små ungar. Såååå söta!
Vi fick även se när kungsörnarna blev matade med kycklingar. Det var lite sorgligt, men ändå häftigt.

Och jag klappade en älg, stor som ett hus. Eller nä, men det kändes så.
Det var i alla fall en väldigt lyckad dag, och det är härligt att träffa killarna och Anna. Tyvärr gör vi det inte så ofta... Pojkarna växer så det knakar. Tänk att Theo börjar förste klass i höst. Det är inte klokt!!! Stora killen!
Och minstingen Elias blir tre år om en månad. Han är inte liten längre. Han är en stor kille som ska göra likadant som Theo hela tiden, och som sjunger och underhåller mer än gärna. Det är två härliga killar! <3


Jaja, nu ska jag väl fortsätta rensa och packa. Sen blir det en tur med Lufsen i det härliga vädret!


Ha det bra allihopa!
RSS 2.0