Kärlek! <3

Jag är så otroligt lycklig lottad som har världens bästa familj.

Underbara föräldrar som stöttar och hjälper.
Fyra älskade syskon som är mina bästa vänner.
Fyra änglalika syskonbarn som förgyller min dag och ger mig ovillkorlig kärlek!

Tack underbara ni för att ni finns. Att umgås och spendera tid med er är det bästa jag vet!


Har haft en helmysig dag med syster Anna och hennes pojkar Theo och Elias, 6 och 2 år. 
Anna och Elias hämtade upp mig i svedala efter att de vinkat av pappa Jan-Erik på Sturups flygplats. Sen körde vi till Eslöv och hämtade Theo i skolan. Det var underbart att hämta upp honom, han sken som en sol när han fick syn på oss.
Dagen innehöll god fika, wii, vanliga spel, kasta boll, sparka boll och rulla boll, lyssna på musik och titta på två dansande killar, en massa skratt, bus och mys! 

Och när jag sen kom hem till mamma o pappa i svedala möttes jag av en glad Lufsen och en liten Vilde som hälsade på. Det var inte lång stund jag fick träffa Vilde, men jag hann få en del pussar och kramar och fick höra att jag är hans kompis, och att han älskar mig. 

Dessa älskade barn värmer mitt hjärta, värmer hela kroppen. Jag har sån tur som är moster till fyra underbara barn, och jag har sån tur att de faktiskt tycker jag är en rolig och bra moster. Bättre kan jag inte önska mig!


Så detta inlägg är till min underbara familj. Jag älskar er!




Ja, annars då?! 

Jag har varit väldigt trött på sistone, mer än vanligt. Hade kunnat sova flera dygn i streck, känns det som. Fast ändå känner jag mig pigg på något konstigt sett. Eller typ glad i kroppen, förväntansfull, hoppfull.
Jag ser fram emot måndag då jag ska börja plugga Religion A. Tycker det är intressant och förhoppningsvis blir det en kul kurs. Dock bara i tre och en halv veckor. , kursen är bara 50 poäng.
Men sen är det bara Samhällskunskap A och Naturkunskap A kvar, sen har jag alla kärnämnen. 
Och till hösten blir det förhoppningsvis Barn och fritidsprogrammet två terminer och sen jobba på dagis som barnskötare.

Och det känns så skönt att jag faktiskt ska flytta tillbaka till Torsås. Mitt lilla älskade Torsås! Hur kan jag vara så förälskad i dig?? Du är en liten håla full med folk som snackar om alla, hör allt, ser allt, vet allt. Och ändå så är jag så fast vid dig! Lite galen är jag nog! =)


Nu blir det kvällens sista cigg och sen sängen. 
Puss och godnatt!







Hurra!




Jag har fått lägenhet i Torsås. Så från och med 1/7 blir jag ännu en gång smålänning och Torsåsbo!!!
Jag är jättenöjd med mitt beslut. Har inte alls trivts i Malmö.
Det roligaste är att jag dessutom blir granne med syster Lina, och var annan vecka med min älskade Tilda! <3


Mår så himla bra nu! Kan inte tre månader gå supersnabbt?! För mig skull. SNÄLLA!




Puss och hej

Saker ni inte visste om mig!




Några saker ni kanske inte visste om mig:

Jag går inte på K-brunnar utan måste gå på A-brunnar när jag ser en. Även de små fyrkantiga brunnarna där det står ett "V" måste jag gå på, samtigidt som jag tänker, eller säger tyst för mig själv: Ett, två, tre, V.

Jag hatar när jag möter någon, jag ler men får inget leende tillbaka.

Jag har ett stort ärr längs skulderbladet, ca 30-40 cm långt. Detta kommer efter en hjärt-operation då jag föddes med hjärtfel. Detta både jag hatar och älskar!

Jag tror på "tredje gången gillt" men kanske på ett annat sätt än vanligt. Jag tror att händer det inte den tredje gången så händer det inte alls. T ex; jag har gjort abort två gånger. Nästa gång jag blir gravid måste jag behålla det, annars får jag inga fler chanser.

Jag hatar hål som inte ska vara där. T ex mushål (nej inte vaginan), ormhål och andra hål.

Jag hatar saker som sticker upp som inte ska vara där. T ex när en potatis har börjat få sånna där utväxter, vad det nu heter. Eller som mammas och pappas buske som har förökat sig i gräsmattan och det har börjat komma skott. Jag ryser!!

Jag klarar inte av att höra ballongljud, ni vet det gnälliga ljudet. Jag får ont i öronen och huvudet och det känns som att jag ska svimma.

Jag älskar att trycka finnar, både på mig själv och andra. Det ligger i släkten! =)

Jag älskar och är mycket nöjd med min rumpa, men detta kan jag ju inte säga högt. Låter lite divigt typ.

Innan jag köpte Lufsen var jag ganska rädd för hundar.

Förut hade jag fruktansvärd socialfobi och klarade inte åka buss, stå i kö eller gå i stan själv. Jag får fortfarande lite ångest över att träffa nya människor och att av att hålla föredrag (något jag inte gjort sen 7de klass).

Jag är förälskad, men i vem är min hemlighet.




Kommer nog på mer senare, men just nu står det still i huvudet. Ska strax på fest och känner mig lite stressad.
Så nu blir det sminkning och välja outfit.

Hej så länge!
Puss

Back to school




Jippi! På tisdag ska jag vara i skolan på informationsmöte, sen börjar jag plugga lite smått! =)

Sen har jag hittat en lägenhet i Torsås som jag vill ha. Ska ringa till torsåsbostäder på måndag och höra vad hyran är och om jag får komma och kolla på den. Jag vill jag vill jag vill! Det är en ganska stor tvåa på malmen. 56,7 kvm på botternvåning, i samma hus som min bästaste Andreas, och bara några meter till underbara Rebecca! Dessutom på samma gård som Tilda när hon är hos sin pappa!
Snälla, håll tummarna för mig!



Idag är jag yr och konstig i huvudet. Kanske beror på att jag bara åt ett halvt paket nudlar igår... Jag behöver mat! Men faktiskt så var jag väldigt duktig i gårkväll. Gick och handlade mat så nu är frysen full. Och ännu duktigare var jag som faktiskt valde det billigaste jag kunde hitta. En full frys plus en del i kylen kostade bara 350 kr. Nu har jag mat till två-tre veckor.
Dessutom köpte jag hårfärg så nu är jag fin i håret igen. Blev inte riktigt som jag ville, men det blev snyggt ändå!


Nu blir det lite Sims. Var längesen jag spelade! Annars blir det en lugn kväll. Funderar på att åka till svedala, ska ändå hämta några grejer som jag behöver imorgon då jag ska på inflyttningsfest hos Max. Ska bli kul!!

Ha det bra allihop!

Puss o kram



Ska bli så skönt att få något att göra!!! Även om det bara är några veckor! =)

 

 

 


Något känns fel...






Jag har en jättekonstig känsla i kroppen. Något är fel, eller något kommer hända, något som inte är bra.
Ni vet den där känslan man kan ha...

Och även om det nu bara är en känsla, och att inget alls är fel egentligen, så kommen känslan sitta kvar där och jag kommer gå och vänta på något som händer. Så jag kan inte riktigt koncentrera mig på annat. Jag har försökt. Jag har städat toaletten och damsugat hela lägenheten, plockat och donat som bara den. Varit ute i solen med Lufsen, lyssnat på bra, glad musik.
Men inget hjälper...

Vad som än kommer hända (eller inte hända) så: COME WHAT MAY!!!



Idag har jag ätit ett halv paket nudlar. Har ingen matlust, och dessutom var nudlarna inte goda så Lufsen fick dom. Är sugen på snickers och cola, men har inga pengar.
Har faktiskt inga alls pengar, så får leva på nudlar och konserver i några månader... Inte så kul. Men man kanske går ner lite i vikt. Man ska alltid se det från den ljusa sidan!


Åh vad jag vill tillbaks till Torsås. Måste erkänna att jag är förälskad i den lilla byn!


Behöver färga mitt hår, har en centimeter utväxt och lite smårandigthår. Men pengar... Hm. Mat eller hårfärg?! Vad ska man välja... HÅRFÄRG! =)


Så nu ska jag ta mitt pick och pack (Lufsen och bajspåsar) och ta en runda i solen som håller på att gå ner.

Ha det bra allihopa, och speciellt du. Ja du som läser detta just nu! =)

Puss o kram





Ärligt talat, hade jag inte vetat bättre hade jag trott att jag var gravid. Så som jag suktar efter Snickers. Har aldrig gillat Snickers innan...



Utbildning och lägenhet...




Åh, varför hittar jag inte den utbildningen jag vill gå?! Jävla skit, jag som känner mig så motiverad nu!!!

Jag har även bestämt mig: Jag flyttar tillbaks till Torsås! Jag trivs inte i Malmö, det är i Torsås jag mår som bäst.
Så nu letar jag lägenhet här.
Förlåt alla i Skåne, men nu känner jag så här, och det blir så här. Jag måste göra det som känns bäst för mig!


Nu blir det snart att hoppa in i duschen, så fort Tilda vill komma upp ur badet! Hon kan inte sluta leka, "bara liten stund till".  Hehe, lilla fina Tilda! <3

14.40 tar man bussen till Karlskrona för att hoppa på tåget till Malmö. Ser inte fram emot det, särskilt inte eftersom jag nog börjar få urinvägsinfektion... Det är den västa smärtan jag någonsin haft. Eller typ. Hjärnhinneinflammation var inte så skönt det heller men då fick man morfin. hehe


Ja allihopa, ha det så bra.
Puss och kram


så trött....






Jag är så trött på folk som hela tiden sätter käppar i hjulet för mig!
Och jag är så trött på hur jag är och har varit den senaste tiden; ena stunden glädje- och lyckorus men i nästa sekund vill jag bara gråta ögonen ur mig.
Hatar att gå upp och ner så snabbt.



Just nu sitter jag i Torsås, mitt andra hem.
Igår var Lina och jag ute i Kalmar och firade St Patricks day. Vi hade jättekul. Var på en liten irländsk pub, och där var ett mindre liveband och proppfullt med folk. Alla var glada och det var en helt underbar stämning!

Idag har det varit en lugn dag. Vaknade strax efter 9, kände mig hur pigg som helst och inte alls bakis.
Nu är jag dock väldigt trött, men det är skönt att slippa bakfyllan!

Ikväll får vi se hur det blir. Känner mig lite rastlös i kroppen, men det finns inget att göra. Så det blir väl en mysig filmkväll med Lina och Daniel. Daniel ska förresten laga mat till oss, det blir något med fläskfilé och det gillas!!!


Nu blir det en powernap, eller kanske lite sudoku. Har fastnat helt för det och har köpt en tjock tidning med bara sudoku!
Något jag även fastnat för är Snickers. Vill ha det hela tiden!!! Kan knappt gå i affären utan att köpa ett, och det är inte så bra då jag har ont om pengar. hehe



Ni får ha det så bra. Hoppas ni har en trevlig helg, och lite mer att göra än vad jag har!

Puss



Nej!

 



Jag trivs inte i min lägenhet. Jag vet inte riktigt varför, jag kan inte sätta fingret på det, det är bara en känsla.
Har försökt göra fint både igår och idag, men det går så trögt, antagligen för att jag inte tycker om den.

Jag hatar mina väggar! De är betongväggar så jag kan inte sätta upp mina tavlor. Jag har krokar för just betongväggar. En funka att hamra in, men när jag började hamra på nästa smulades betongen i sönder. Åh!!!

Och stökigt är här. Jag vet inte var jag ska ha alla mina grejer. Jag hade en tvåa, där fick jag plats. Men här?!

Åh! Jag får panik. Jag känner mig instängd, fångad. Jag vill inte va här.

Förlåt!








Min syster!



Min syster är som ni kanske vet "Ensam mamma söker"-Emma. Hon är en galet underbar tjej!
Just nu går hon en hudvårdskonsulent och makeupartist utbildning. Där ingår praktik som hon nu ska göra.

Därför erbjuder hon nu er en härlig ansiktsbehandling med ansikts- och nackmassage för endast 150 kr (produktkostnaderna för henne). Behandlingen är ca 50-60 minuter lång och under behandlingen använder hon sig endast av ekologiska produkter som inte är djurtestade. Huvudingrediensen är aloe vera och är mycket passande för personer med känslig hud.
Önskar ni få ögonbrynen plockade så kostar det 30 kr extra.
Antingen görs behandlingen hemma hos henne, eller så kommer hon hem till er!
Behandlingen går att boka från och med 7 Mars och hela Mars månad.

Ni som inte vet hennes nummer eller har hennes facebook eller mailadress får gärna höra av er till mig om ni är intresserade.

Hon är jätteduktig, och jag kan lova att ni får en skön stund.
Dessutom är Emma en riktigt trevlig och rolig tjej att få umgås med.

Så passa på!







Min syster Emma och hennes busunge Vilde! <3









Förälskad!




Ja, jag är helt enkelt kär.
I våren. I solen. I blommorna som börjar komma upp. I fåglarna som sjunger. I vinden som inte är iskall. I min skinnjacka som jag äntligen kan ha på mig utan att frysa ihjäl. I mina nya blommiga kläder.

Åh vad dagen kan bli så mycket bättre när solen skiner! =)





Idag ska jag försöka




Att göra idag:

Ringa försäkringskassan √

Ringa Folksam

Skicka ansökan till skola  √

Duscha

Dammsuga

Ansöka om bostadsbidrag

Ut och gå

Sluta gråta




Förhoppningsvis i alla fall...








Behöver jag vara tydligare?









Dagens sanning!



Jag hör inte hemma i Malmö. Förutom Svedala så är det bara i Torsås som jag känt mig hemma.
Jag vill tillbaks. Jag hatar Malmö. Jag hatar hur jävla ensamt det är trots att man har folk runt omkring sig vart man än är.
Jag älskar er alla, min familj, mina vänner. Jag jag passar inte in här. Man måste ha skinn på näsan för att leva i Malmö, man måste kunna ta för sig. Det kan inte jag, det är inte jag. Eller?!




Jag hade en underbar födelsedagsfest. Allt var suveränt, trevligt sällskap, god mat. Tack så mycket!!!


Men nu är det dags för mig att ligga lågt ett tag. Måste hitta lite lugn och ro, måste få rutiner, måste ta tag i viktiga saker. Och måste spara pengar. Ingen utgång för mig på ett tag!


Lev livet, låter det inte bara rulla förbi som en film som du inte kan påverka. Jag vet att jag borde göra det iallafall!


Over and out...



Lite tips!!




Vi har väl allaihopa hört "Gubben i lådan" med Daniel Adams-Ray
och självklart är detta en stor favorit. Den är helt enkelt grym!!!
Men har ni kollat in något mer av Daniel? Hans album "Svart, vitt och allt däremellan" är verkligen värt att lyssnas på. Där finns många bra låtar, och speciellt helt underbara texter till skön musik!

Just nu går särskilt två låtar på repeat, "Gryningspyromanen" och "Förlåt att jag aldrig sagt förlåt". Men som sagt, hela hans album är otroligt vackert!!!
Och ja, kolla in killen. Behöver jag säga att han är vacker?! Vilka ögon!!!





Imorgon är det fest för mig som fyllt 27 år och för Maria som fyller 28 år. Skit vad man känner sig gammal. 3 år till 30... Vill inte tänka på det! Så nu slutar jag med det!



God natt allihopa!


Var är våren???



Den siste februari fyllde jag 27 år. Den siste februari är sista dagen på årstiden vinter.
Nu tycker jag det kan bli vår!!!
Jag gick för nån vecka sen runt i mina föräldrars trädgård och hittade faktiskt en och annan snödroppe och vintergäck. Men sen kom där mer snö och kyla. Nu har allt töat igen, och imorgon ska jag gå på upptäcktsfärd för att se om de små blommorna klarat sig. Det är ju trots allt ett vårtecken, och sånna blir vi glada av! =)

Har spenderat fem dagar i Torsås hos min älskade syster och hennes fina dotter Tilda, och såklart den bästaste Daniel!
Lördagen blev det fest på Möre hotell. Mycket roligare än vad jag hade trott det skulle bli. Folk betedde sig hyffsat, det blev inga bråk utan alla hade trevligt och dansade. Det var liveband, ett coverband som faktiskt var bra. Snygg trummis också! hihihi
Resten av dagarna i Torsås innehöll en massa gos och mys. Måndagen var det min födelsedag och jag blev firad med god mat och teckningar av Tilda <3

Idag, torsdag, tog jag tåget hem. Egentligen var det meningen att jag bara skulle vara borta över helgen, men hemresan sköts upp hela tiden. Jag ville inte åka hem!!! Men här hemma gick en hund som sakna mig, så till sist fick jag ta min väska och gå.

Imorgon blir det häng med min tv-spelsnörd André. Sen blir det att göra ordning i lägenheten!
Och handla mat inför festen.
För på lördag har jag och en kompis gemensam födelsedagsfest. Ska bli så himla kul!
Ska bjuda på lite plockmat och jag letade recept på nätet hela gårdagen. Vad det blir får ni veta senare.

Har vunnit en kjol på tradera. En jättesöt sommarkjol som jag kanske ska ha på mig på lördag. Annars har jag även fått låna ett par ursnygga byxor av syster Lina. Kan bli dom med... Hmm, vi får se.


Nu ska jag snart få paket av mamma o pappa! Det gillar jag! =)
Sen blir det sängen, är grymt trött.


Ha det bra allihopa!
Pusspuss

 

Bjuder på en bild från lördagen.
Lina håller på att göra sig i ordning och jag dricker vin och leker som vanligt med webkameran.


RSS 2.0