Fest och lampor




Sitter just nu och storbölar. Vet inte riktigt varför.
Hur som helst så brast det när grannen under mig bestämde sig, vid strax efter 2, för att ha fest, sätter på hög musik och bjuder in ca 15 pers. Det skriks, sjungs och skrattas på högsta volym.
Samlade mod till mig och gick ner dit för typ 15 minuter sedan, knackade på och sa åt dem att klockan är 4 och att jag gärna vill sova. Till svar får jag: (det var en ung blond tjej med allt för mycket svart runt ögonen som öppnade) "Alltså, jag vet int evem som bor här. Men jag ska säga till dom." Än har det inte blivit tyst.
Så nu gav jag upp mitt försök till att somna, satte mig i soffan och slog på datorn. Och nu sitter jag här och gråter. Varför? Kanske för att jag är genomtrött, kanske för att jag mår piss, kanske för att mensen är på väg. Vem vet?!


Nu har några förflyttat sig ut till trappuppgången. Jippi vad kul, där ekar det ju så bra. Förhoppningsvis är det folk som ska hem! Kanske det har blivit lite tystare nu... hm. Svårt att säga.



Såg en jättekonstig film innan ikväll. "Ett hål i mitt hjärta" hette den. Riktigt konstig och flummig, och jag fattade inte mycket. Se den inte!


Veckan som kommer ska jag hjälpa Lina och Daniel att packa. Jag har kanske inte berättat att de också ska flytta till Karlskrona?! Efter att jag bestämt mig tog de också beslutet att flytta dit, och de fick lägenhet innan mig så de flyttar redan den 1 april. Så det blir en massa flytt nu. Skoj, men lite svårt att packa. Särskilt när man ska jälpa någon att packa. Man vill inte rota bland andras grejer. Dessutom rensar Lina bland gamla kläder m.m och det kan ju inte jag göra, för jag vet inte vad hon vill slänga/behålla. Men när det ska börja tömmas i köket kan jag hjälpa till att vira papper runt glas och sånt! =)
Hur som helst ska det bli jätteskoj att vi allihopa flyttar dit; jag, Lufsen, Lina, Daniel, Tilda och Lilly! <3 Och trots att vi kommer bo ca 2,5 km ifrån varandra så är vi ändå nära. Jag vill skaffa cykel så att jag lätt kan cykla in till stan (de kommer bo mitt i stan typ), men just nu har jag inte råd. Så det får bli till att promenera. I och för sig är det bra, för då kan jag ha med mig Lufsen.


Har börjat kolla runt lite på lampor. Jag har idag bara två lampor, en i hallen och en i vardags/sovrummet. Här behövs inte fler. Men nu när jag flyttat behöver jag en i hallen, en i köket, en i vardagsrummet och en i sängalkoven, som är som ett litet rum. Så jag måste hitta två snygga lampor, och det har jag gjort. Eller rättare sagt har jag hittat flera stycken, så Lina får vara smakråd imorgon, för jag kan inte bestämma mig!
Jag älskar lampor! Men snygga lampor är så dyra. Då är det bra med tradera! =)

Här är några av de jag vill ha:



Eller denna från Ellos i antingen orange eller olivgrön: http://www.ellos.se/d/Hem-Belysning-Taklampor/Jotex/_/N-1z141urZ1z141ay?Nr=335246

Ni får jättegärna komma med smakråd. Som ni kanske märker är jag ganska insnöad på orange. Även olivgrönt och brunt är snyggt. Lite 70-tal tror jag. Älskar det!!!


Festen är slut, det är tyst! Klockan är kvart i 5. Kanske man kan få sova nån timme nu då? Lika bra att stänga ner här, annars sitter jag bara uppe ännu längre.

Förresten, någon som är bra på datorer? Fläkten på min bärbara har typ gått sönder. Datorn blir skitvarm och har vid två tillfällen stängts av pga värmen. Fläkten låter lite ibland, annars är den död. Kan man byta ut en fläkt? Eller måste man köpa ny dator?! Någon som vet?


Nu ska jag sova.
God natt World Wide Web!



Hjälp!!!!





Jaha, inte nog med skulden hos försäkringskassan på 5000 kr (nu 3000 kr), nu har jag dessutom kollat upp att jag inte får skatteåterbärgning utan istället måste betala 4500 kr.
Så det är en extremt deppig och panikslagen Sara som sitter här. För ska jag vara ärlig så vet jag inte alls hur jag ska klara det.
Jag är väldigt nere nu, krafterna bara rinner av mig och allt är skit och bläää! Jag vill gömma mig under täcket, sluta mina ögon och sova i några dygn. Får jag det, snälla?!!


Har i alla fall lagt upp lite kläder på tradera för att få ihop några småslantar.
Så hjälp en fattig Sara samtidigt som du får snygga kläder:
http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?alias=littlesaragirl




Nä, ska man sätta igång en film och lägga sig i soffan kanske?!


Ha det bra!
Puss



Förlåt!




Oj så dålig jag har blivit på att blogga. Men har nog inte så mycket att skriva om nu för tiden.
Så, jag återkommer senare när jag har något intressresant att berätta.




Ha det jättebra!




Bebis!!!




Det finns inga ord för hur mycket jag redan älskar dig. Du är bara drygt en vecka gammal, jag har precis träffat dig. Men min kärlek är redan lika stor för dig som den är för mina andra älskade syskonbarn.
Tänk så länge vi har gått och väntat på dig, och nu är du här! <3


Möjligtvis en liten Lilly, men absolut inte bestämt än.
Men världens finaste är du i alla fall! <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu vill jag banne mig också ha bebis!!!

 

 

Puss

 


Stolt moster!




Oj, det var länge sen jag skrev. Men det har sin lilla förklaring. Jag har nämligen blivit moster igen, för femte gången! Det blev en liten flicka, en liten prinsessa som är alldeles perfekt!
Så, jag har från måndagkväll varit barnvakt åt den nyblivna storasyster Tilda. För i måndags vid 23.30 åkte Lina och Daniel in till bb. Och morgonen där på, kl 8.11, kom lillan ut.
Då både Lina och Daniel sov på bb fick jag äran att ta hand om Tilda, tills idag. För idag fick de äntligen komma hem!!!!

Jag är så himla glad, lillan är underbar och Tilda är så fin och stolt!
Nu har jag alltså fem syskonbarn och de är det finaste som finns! <3

Men nu är det fan min tur! Ska bara hitta en spermadonator först. ;)



Ja, så vad har hänt mer?!
Inte mycket faktiskt. Pengarna är helt slut, och då får man snällt sitta hemma istället för att ge sig ut på äventyr.
Men jag vill åka ner till mamma o pappa... Har "hemlängtan". Men antagligen kommer de upp antingen imorgon eller på lördag. De måste ju titta på bebben! (Som förresten inte har något namn än... Några förslag?)


Nej, nu blir det lite mat, korvstroganoff. Jag gör nog den bästa korvstroganoffen ever! *mums*


Puss och hej!


Skäms på er Flashback!!!



Fy fan! Vad är det för jävla samhälle vi lever i.

Igår kunde man läsa på Flashback hur en man i Eslöv planerar att mörda ett barn imom två veckor. Han går runt utanför dagis med kniv och tänker göra det när som helst.
Läs tråden här: https://www.flashback.org/t1809101
Mycket är nu borttaget och tråden är låst, antagligen för att Flashback ännu en gång (självmordet som visades live i en tråd)  inte vill få dåligt rykte.
På Flashback är alla anonyma. Ip-nummer får inte lämnas ut, inte ens till polisen.
Här har vi en sjuk man som tänker ta ett oskyldigt barns liv, och Flashback blundar. För fan, det handlar om liv och död! Ta ert ansvar för fan!!!! Hjälp till att förhindra detta!
Jag är för anonymitet på nätet, och jag är för yttrandefrihet. Varsågod och lägg upp trådar sjuka saker, om konstiga sexfantasier och länkar till äckliga porrsidor. Men när något sånt här skrivs, när ett brott planeras (ett MORD till och med) så har ni enligt mig skyldighet att kontakta polis och ge ut ip-nummer!!!

Skäms på er Flashback!!!
Även om detta "bara" är troll så ska man för fan kolla upp det!!!


Jag kontaktade polisen igår och fick som svar att de redan vet om detta och att det arbetar med det. Men polisen kan inte vara överallt. De kan inte patrullera utanför varje dagis i Eslöv varje dag.

Min syster och hennes familj bor i Eslöv och hennes ena barn går på dagis. Jag är livrädd!!!


Jag ska fan bojkotta Flashback. Även om det inte gör någon skillnad om en bojkottar dem...
Tycker Flashback borde granskas, och få regler och lagar. Och det räcker inte med att låsa en tråd och låtsas som ingenting!


Fy fan säger jag bara!!!


ZUMBA



Igår hade jag en helt fantastisk dag. Jag hade vårenergi i hela kroppen.

Jag och Luffe tog en långpromenad i den sköna solen. Både han och jag njöt!
Senare på eftermiddagen körde jag igång med Zumba för första gången. Zumba är en slags dansträningsform som blandar olika latinamerikanska rytmer. Jag tycker om att röra mig till musik, så jag tänkte att detta kanske kunde vara nåt för mig. Och det var det absolut! Jag hade skoj när jag tränade. Men herregud, det var svårt, och jag blev genomsvettig. Ibland fick jag strunta i deras snabba takt och ta det i min egen. Som nybörjare får jag tillåta mig det! =)


(Det sämsta med Zumban var den manliga instruktören som var riktigt jobbig, och man ville bara gå fram till teven och slå på honom!)

Hur som helst, skoj men ganska svårt. Tack och lov har jag Zumba på dvd, så jag kan stänga in mig i min lägenhet, dra för gardinerna och skaka loss utan att någon dör av skratt.
Idag har jag träningsvärk i ben och rumpa! Härligt!!! =)


Idag har jag tyvärr inte någon bra dag. Det känns som att en migrän smyger sig på. Hade jag inte haft Lufsen så hade jag tagit en migräntablett och krypit ner i sängen, men då jag aldrig testat de migräntabletterna jag nu fått så vet jag inte hur jag reagerar på dem. Den första migränmedicinen jag hade gjorde att jag slocknade och kunde sova i ett dygn. Går inte när man har hund. Så jag vågar inte. :/
Men jag har tagit treo. Hjälper lite i alla fall.


Nu blir det en macka eller två, sen slapp i soffan.

Puss


RSS 2.0