Fest och lampor
Sitter just nu och storbölar. Vet inte riktigt varför.
Hur som helst så brast det när grannen under mig bestämde sig, vid strax efter 2, för att ha fest, sätter på hög musik och bjuder in ca 15 pers. Det skriks, sjungs och skrattas på högsta volym.
Samlade mod till mig och gick ner dit för typ 15 minuter sedan, knackade på och sa åt dem att klockan är 4 och att jag gärna vill sova. Till svar får jag: (det var en ung blond tjej med allt för mycket svart runt ögonen som öppnade) "Alltså, jag vet int evem som bor här. Men jag ska säga till dom." Än har det inte blivit tyst.
Så nu gav jag upp mitt försök till att somna, satte mig i soffan och slog på datorn. Och nu sitter jag här och gråter. Varför? Kanske för att jag är genomtrött, kanske för att jag mår piss, kanske för att mensen är på väg. Vem vet?!


Nu har några förflyttat sig ut till trappuppgången. Jippi vad kul, där ekar det ju så bra. Förhoppningsvis är det folk som ska hem! Kanske det har blivit lite tystare nu... hm. Svårt att säga.Såg en jättekonstig film innan ikväll. "Ett hål i mitt hjärta" hette den. Riktigt konstig och flummig, och jag fattade inte mycket. Se den inte!


Veckan som kommer ska jag hjälpa Lina och Daniel att packa. Jag har kanske inte berättat att de också ska flytta till Karlskrona?! Efter att jag bestämt mig tog de också beslutet att flytta dit, och de fick lägenhet innan mig så de flyttar redan den 1 april. Så det blir en massa flytt nu. Skoj, men lite svårt att packa. Särskilt när man ska jälpa någon att packa. Man vill inte rota bland andras grejer. Dessutom rensar Lina bland gamla kläder m.m och det kan ju inte jag göra, för jag vet inte vad hon vill slänga/behålla. Men när det ska börja tömmas i köket kan jag hjälpa till att vira papper runt glas och sånt! =)
Hur som helst ska det bli jätteskoj att vi allihopa flyttar dit; jag, Lufsen, Lina, Daniel, Tilda och Lilly! <3 Och trots att vi kommer bo ca 2,5 km ifrån varandra så är vi ändå nära. Jag vill skaffa cykel så att jag lätt kan cykla in till stan (de kommer bo mitt i stan typ), men just nu har jag inte råd. Så det får bli till att promenera. I och för sig är det bra, för då kan jag ha med mig Lufsen.


Har börjat kolla runt lite på lampor. Jag har idag bara två lampor, en i hallen och en i vardags/sovrummet. Här behövs inte fler. Men nu när jag flyttat behöver jag en i hallen, en i köket, en i vardagsrummet och en i sängalkoven, som är som ett litet rum. Så jag måste hitta två snygga lampor, och det har jag gjort. Eller rättare sagt har jag hittat flera stycken, så Lina får vara smakråd imorgon, för jag kan inte bestämma mig!
Jag älskar lampor! Men snygga lampor är så dyra. Då är det bra med tradera! =)

Här är några av de jag vill ha:Eller denna från Ellos i antingen orange eller olivgrön: http://www.ellos.se/d/Hem-Belysning-Taklampor/Jotex/_/N-1z141urZ1z141ay?Nr=335246

Ni får jättegärna komma med smakråd. Som ni kanske märker är jag ganska insnöad på orange. Även olivgrönt och brunt är snyggt. Lite 70-tal tror jag. Älskar det!!!


Festen är slut, det är tyst! Klockan är kvart i 5. Kanske man kan få sova nån timme nu då? Lika bra att stänga ner här, annars sitter jag bara uppe ännu längre.

Förresten, någon som är bra på datorer? Fläkten på min bärbara har typ gått sönder. Datorn blir skitvarm och har vid två tillfällen stängts av pga värmen. Fläkten låter lite ibland, annars är den död. Kan man byta ut en fläkt? Eller måste man köpa ny dator?! Någon som vet?


Nu ska jag sova.
God natt World Wide Web!Kommentarer
Postat av: kenneth

cyklar finns de gott om i galgamarken, bara ta första bästa och sen göra den till din, och lampor, vi har en lampa som bara står som du kan få köpa billigt om du vill en ikea lampa, jätte fin!

2012-03-24 @ 18:31:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0