Tillbaka till drömmen




Jag skiter i allt. Säg vad ni vill, jag har inte gjort något fel!

Efter ytterliggare ett sms senare igårkväll blev jag glad igen. Ja jag vet, det skiftar lite i mitt humör, men just nu känns det som att mitt liv är som en bergochdalbana. Ena dagen är jag alldeles full av lycka, andra dagen kan ett skitet sms få mig att falla.
Men mest är jag glad.

Nu är det snart "bara" två månader innan jag tar mitt pick och pack och flyttar norrut igen. Torsås i mitt hjärta! <3




Idag har jag haft en underbar dag ute i solen med min älskade systerson Vilde! Har passat honom hela dagen, och det har varit en dag full av skratt, bus och lek.
Trots vattkoppor är han full av energi och det är full fart hela tiden.
Bland annat var vi på lekplatsen i Sjödiken, en gammal lekplats där jag har många minnen ifrån. Vi tvättade även Lufsen, och gick och matade hästarna med äpplen.
Sen blev det lek i tältet, och tillsist lite film (Ice Age 2, som man har sett ett antal gånger, vi ser just nu den för tredje gången idag).
En rolig grej. Ni vet i Ice Age är det en mammut, Manni. I tvåan träffar han en tjejmammut. I trean får dessa sen en bebis. Och enligt Vilde är det då bara mamman som är en mammut. Pappan är ju en papput! Hahaha, så himla gulligt, och det låter ju så himla logiskt egentligen!

Här följer några bilder från min och Vildes mysiga dag!



En utmattad Vilde somnade i soffan mitt i filmen




Nu blir det plugg och sen sängen.

Puss och kram

Vaknat upp...



Veckan har varit underbar. Har spenderat den i lilla Torsås.
Allt har varit så perfekt. Underbart väder, underbart sällskap! Nästan som i en lyckliga dröm.

Men idag satte man sig på tåget för att åka hem... Och plötsligt får man ett sms som får det uppbyggda drömslottet att rasa och man vaknar ur drömmen.
Det är sjukt att allt kan vända så snabbt! Från "jag-är-så-lycklig-så-jag-vill-dansa-och-sjunga-och-skrika-värsta-vårskriket" till tusen tårar som jag förgäves försökte gömma där jag satt på tåget, och som inte alls vill sluta rinna.
Dom rinner faktiskt fortfarande, men nu är det för fler orsaker; försöker sluta röka men hade gjort vad som helt för en cigg nu, pluggar men får inte in nåt i min lilla skalle och ska ha muntlig examen på torsdag eller fredag (ser jag inte fram emot). Tankar snurrar runt runt.


Är jag så hemsk som vissa människor påstår? Jag skulle nog inte hålla med om det, men andra kanske gör...
Hur som helst är jag trött på att få höra om vad jag gjort eller inte gjort. Låt mig vara, låt mig leva som jag vill. Den enda (om någon alls) jag skadat är mig själv. Jag försöker alltid undvika är såra någon, jag tänker nästan alltid på det bästa för andra och sätter mig själv åt sidan. Jag vill ingen illa, men tyvärr blir det så ändå ibland.

Jag hatar detta. Vill inte vara orsaken till att någon är ledsen...


På något sätt visste jag redan från början att det skulle bli så här.


Nu måste jag fortsätta plugga.

Hej då






Glass i stora lass!




Jag åt precis nästan 400 gram glass av Sias ny premiumglass "Berte Glass". Denna finns i 5 olika smaker, och är lite annorlunda och roliga; Blåbärscheesecake, äppelpaj, kladdkaka, skidtur och knäckbräck. Jag provade äppelpaj, och den var underbar!!! Jag rekommenderar den stort!
Dock mår jag lite illa nu... Inte bra att proppa i sig så mycket glass på en gång. Men ibland kan man inte låta bli helt enkelt! =)

Berte Glass

 

 

 

Nu ska jag fortsätta plugga. Det går trögt. Vill hellre ut i solen!

Glassiga kramar från mig

 

 

 



Våren är här!!!




  • Känner lycka i hela kroppen - underbart!!
  • Är genomförkyld - inte kul!
  • Lina går igenom gamla grejer. Hon hittar massa roliga saker, kolla hennes blogg sen där hon kommer lägga upp foton på vissa av hennes skatter!
  • Jag njuter av Torsås!
  • Vädret är underbart och idag satt jag i gräset och solade ansiktet medan jag kollade på när Daniel bytte däck på sin bil. Kanske jag har lärt mig lite! =)
  • Jag har köpt en söt och bra mobil. Läs om varför här nedan!
  • Imorgon ska Lina väcka mig genom att fisa mig i huvudet. Det ser jag inte fram emot!


I fredags var jag klumpig och spillde te på min mobil. Jag blev lite orolig men den fortsatte fungera. Men på lördagen dog den helt plötsligt... Oj vad det kändes konstigt att gå utan mobil i två dagar! Den är som en kroppsdel, den är liksom självklar att ha nära sig! Det är egentligen sjukt att det är så. För ca 12 år sedan hade jag ingen mobil. Och jag klarade mig galant! Men nu är man så beroende av den. Jag kände mig handikappad utan den (nja, nu ska jag kanske inte skriva så, för jag har ingen aning om hur det känns att vara handikappad, men ni förstår vad jag menar va?).
Men nu har jag äntligen köpt en ny. Det blev en sony ericsson x10 mini pro. Ska man bara lära sig den, och vänja sig vid den. Inte så lätt det där, jag är inte så teknisk av mig. Men tack och lov lär jag mig snabbt!
Så nu känner jag mig hel igen!!! =)


Nu blir det en runda med Luffe, sen blir det soffhäng med Lina och Andreas.

Och det där med att sluta röka går väl sådär... Det är svårt, och jag har rökt men inte så mycket. Men det är ju så skönt att sitta ute i solen med en kopp kaffe/te och en cigg och bara njuta av livet! Men men, det ska väl gå. Jag ger inte upp!


Puss och hej!


Jippi!

Jag är i Torsås och hälsar på. Mamma och jag åkte upp igår, mamma stannar tills imorgon, men jag stannar i en vecka!
Så fort vi kom in i Bergkvara kände jag sån lycka i kroppen. Och mamma sa att hon märkte det, att när jag är här blir jag mitt gamla vanliga jag, den hon minns innan jag blev sjuk. Och det är lite så jag känner. Jag har hittat mig själv här!

Att sluta röka är lättar än vad jag trodde det skulle vara. I alla fall än så länge. Jag har rökt en cigg på fyra dagar, och bara fyra bloss här i dag från Linas cigg. Jag tycker jag är duktig!

Jag har blivit genomförkyld. Hostar och nyser och snörvlar som bara den! Inte kul. I natt kunde jag bara sova två timmar, hade sån kli i halsen. Jobbigt!
Men nu har jag köpt diverse preparat på apoteket, och idag känns det lite bättre! Så vi får hålla tummarna på att jag blir helt bra snart! =)


Nu blir det lek och mys med Tilda, Lina och mamma! <3


Puss och kram


Första dygnet utan!

 

Ja då var första dygnet utan cigaretter avklarad!


Jag vaknade kl. 7 i morse, duscha och sen väntade jag på att Anna och Elias skulle titta förbi. Och medan jag väntade poppade så klart tanken om en cigg upp. Men jag klara det.

Sen hade jag en jättemysig förmiddag med en massa lek med Elias och massa snack med Anna! <3 Dagen kunde helt enkelt inte börja bättre!!

När Anna och Elias åkt hem vid 11-tiden kände jag mig lite rastlös. Jag satte mig vid teven, men hade ingen ro. Jag gjorde sudoku, men allt jag kunde tänka på var hur mycket jag ville gå ut och sätta mig på terassen och ta en cigg. Istället gick jag och la mig i mammas och pappas säng och lyckades somna en stund.

Vid halv 4 körde pappa in mig och Lufsen till min lägenhet i Malmö. Jag hade tvätt-tid klockan 4 och kände mig en aning stressad. Och såklart kom suget efter cigg ännu mer då. Nu hade jag äntligen köpt snus, så jag stoppa in en liten under läpper, inte mycket lakritssmak, men helt okej. Och efter ett tag lyckades jag ta det lite lugnt.

Men nu senare på kvällen var det sjukt jobbigt, och trots snus fick jag ge mig ut i regnet för att gå till affären och handla en massa gott som kunde hjälpa.
Jag var ute efter snickers, men det fanns inga. Men jag hittade förpackning med snickersglass så det fick det bli. Plus vanligt choklad, cola och en annan glass.

Ja så nu sitter jag här, en aning mätt, en aningen trött, men väldigt röksugen. Nattciggen kommer helt klart vara den värsta att vara utan. Den är nästan ett måste för mig.
Eller när jag pluggar och blir frustrerad över nåt och jag behöver röka för att lugna mig, den ciggen kommer jag sakna!!!

Jaja, nu ska jag försöka tänka på annat. Men bara så ni vet, jag blir inte sur på mig själv om jag tar en nattacigg. Om jag klarar mig hela dagen, och bara tar en cigg på natten, så är det faktiskt också jättebra.
Så det så!


Puss

 

 


Du är det dags!



Imorgon ska jag ta tag i en sak som jag länge velat göra men inte klarat av, nämligen sluta röka!
Nu är det dags, för nu vill jag. Det är ren och skär vilja!

Istället hade jag tänk snusa lite. Testa Catch med lakrits- eller mintsmak. Kanske kan vara nåt.
Hoppas ingen skrattar åt mig denna gången...


Puss




Dom ser till och med fina ut ju! =)

Va?




Ärligt?? Är jag så osynlig?











Nattens fundering...


Somnade tidigt ikväll, och som vanligt vaknar jag mitt i natten och kan inte somna om. Så nu ligger jag här med sprängande huvudvärk och är pigg som en mört, eller vad man nu säger...

Vaknade med en sång i huvudet:
"När hela världen står utanför
Vem ska jag spela då?
Kommer du förstå?
När hela världen står utanför
Vem är jag för dej då?
Kommer du förstå?"

Känner ni igen den? =)
Då är min lilla fråga; vart tog de söta trallvänliga pojkarna i Jumper vägen?
Minns att jag, Liv och Elisabeth (kanske mest jag och Liv??) var smått besatta av Jumper och såg dem live säkert tre-fyra gånger. Liv och jag fick även autugrafer och ett antal fotografier på dem och oss när de var och signerade sin skiva i Malmö. Hahaha så tokig man kan vara. Jag kunde nog alla låtar utantill.
Men sen plötsligt försvann de. Två (som jag minns i alla fall) album och sen gick de upp i rök.
De fick väl slut på tapetklister... (hahaha dåligt skämt)


Jag vill sova jag vill sova jag vill sova jag vill sova jag vill sova jag vill sova!!!!

Ska göra mig en kopp varm mjölk och se om det hjälper. Tror inte det, men man kan ju alltid hoppas.

God natt världen
Pusspuss



Idag är jag så lycklig!!



Äntligen har jag börjat komma på fötterna igen!
Fick besked om att jag får fortsatt aktivitetsersättning från försäkrningskassan och får på måndag 13 tusen kronor insatta på mitt konto, retroaktivt för två månader.

Dessutom har jag lyckats sälja en hel del på tradera, för än så länge 1157 kr, men har ytterliggare bud på över 700 kr. Så än är det inte slut!!! Jippi!
Tänk ändå att få en del extra pengar på saker som bara ligger och skräpar där hemma. Man borde rensa ut lite då och då.


Nej men oj vad jag är glad. Fick genast mer energi till att plugga!
Hinduismen hit och buddhismen dit. Det är rätt trevliga religioner. Inte alls så knäppa som de andra egentligen! Buddhismen har ju inga direkta gudar, utan man tror mer på människan i säg. Det är mer logiskt tycker jag!


Nu ska jag iväg och få lite saker gjorda.


Pusspuss

Det är fan bra att tradera finns!




Allt känns konstigt och ganska fucked up. 
Men jag rullar vidare, om än lite mer försiktigt än innan.
Imorgon börjar skolan. Det ska bli kul tror jag. Hoppas jag!


Jag är glad, för jag har lagt upp en massa traderaannonser, och en annons är uppe i 610 kr. Sjukt kul! Där har vi ju två resor till Torsås!!! =)
Funderar på att sälja mitt Playstation 3 också. Spelar nästan aldrig på det ändå... Men ja, jag får fundera lite till.

Titta gärna på min auktioner. Där är både kläder och Nintendo DS plus lite spel till det.
Klicka här för att komma till dem!




Nu blir det en massa rostade mackor och mjölk! Underbar bakismat! =) För ja, jag är lite bakis. Var på födelsedagsfest hos två kompisar igår, och trots att jag inte hade tänkt dricka så blev det ändå litegrann. 



Pusspuss

Jobbig dag!




Denna dagen har verkligen gått upp, ner, upp och ner igen. Jobbigt som fan när humöret skiftar så!

Just nu är jag i alla fall glad, men har en fruktansvärd huvudvärk och mår illa... Hur fan ska jag klara av att ta mig upp tidigt imorgon, hålla igång hela dagen och sen festa på kvällen?! Jag kommer ju för fan somna efter ett glas vin!

Men har kommit på perfekta födelsedagspresenter till Cissi och Kris! Kan inte avslöja vad, men det är roliga saker i alla fall! Lägger upp bild sen, om jag nu hittar det jag ska köpa. Det var ett tag sen jag såg det i affären, typ vid jul tror jag. Men lagerhause brukar inte byta sortiment så ofta! =)


Nu blir det sängen för lilla mig. 

Sov gott världen!
Puss

Ibland får man va lite skadegla'!



Vaknade upp med en inte alls fin finne på hakan! Hallå, jag är 27 år, jag ska inte få finnar längre!
Är sur och ful och dum och på ett jävla humör. Och bara för det ska jag ut på youtube och titta på andras fuligheter, så kanske jag blir glad!


Tex hittade jag ett mycket trevligt klipp. Genast är jag på mycket bättre humör och tycker att min finne är världens minsta och sötaste, och glad över att jag i alla fall kan sminka över den, och att den kommer försvinna inom två dagar.
Den här killen har det inte lika lätt.
OBS! KÄNSLIGA TITTARE VARNAS!!!

Då jag plötsligt inte kan lägga upp youtubeklipp i min blogg länkar jag helt enkelt till klippet istället. Men som sagt, jag varnar er!

TITTA HÄR!

Stackars kille! Men oj vad jag gottar mig i andras bekymmer just nu!



Fick förresten ett väldigt glatt besked idag. Och nu när jag tänker på det blir jag ännu gladare!
Fast det är kanske lite skadeglädje också. Men det får man ha ibland!!! Nu har jag i alla fall det på papper!



En cigg ute i det fina vädret? Ja varför inte. Ska bara dutta lite puder på hakan, sen är jag redo för att möta världen.

Hejsvej!



RSS 2.0