Go och gla', kexchoklad




Nej, jag tänker inte skriva om min barndom. Jag har ångrat mig. Det är för mycket att lämna ut.


Idag är en ganska bra dag.
Jag har fått reda på att jag får behålla min lägenhet! =) Så nu kan jag flytta in på riktigt, äntligen!

Jag har fått en del gjort idag, en massa telefonsamtal jag skjutit fram länge nu har blivit ringda.
Jag har damsugat hos mamma o pappa. Snälla jag, men samtidigt är det ju min hund som skitar ner, så då är det faktiskt min uppgift att ta hand om det.

Jag har även kommit fram till vad jag vill göra framöver. Jag ska börja plugga! Jag ska läsa barn och fritidsprogrammet, för jag vill jobba med barn. Jag har funderat på det innan, att jobba med barn alltså, och har även praktiserat och jobbat lite på dagis och trivts som fan. Men det har liksom inte blivit mer med det, för drömmen har ju alltid varit att få jobba som djursjukvårdare.
Men nu har jag bestämt mig. Så nu är det bara att hitta ett komvux som har programmet och sen hoppas på det bästa!


Jag har precis kommit upp ur ett härligt bad med olivolja i, och nu är jag mjuk över hela kroppen! Så himla skönt, för min hud är verkligen torr och äcklig. Men som sagt, nu är den mjuk som en bebisrumpa! =)


Jag måste även berätta att jag var hos världens bästa frisörska Linnea och blev fin i håret. Ny hårfärg och håret uppklippt så att jag äntligen kan ha i löshår. Hon jobbar på den mysiga salongen Spazzola.
Linnea är en helt underbar frisörska som är jätteduktig på att se vad man skulle passa i, både färg och frisyr.
Dessutom ger hon en underbart skön hårbottenmassage när hon tvättar håret. Jag lovar, man får härliga rysningar genom hela kroppen! =)
Ja, det var lite smygreklam för Linnea och Spazzola. Jag rekomenderar verkligen henne!

Jag rekomenderar även, enligt mig, världens bästa hårprodukt för färgat hår. En inpackning med färg i. Den gör så att din hårfärg håller längre, håret blir glansigt och mjukt. Den finns i många färger. Själv använder jag 740 koppar. Bara till att söka på nätet så hittar ni återförsäljare!



Underbara färgbomb från Revlon!






Jag i min nya hårfärg och i hårförlängning!


Nu blir det lite kaka och te framför teven, "halvåtta hos mig" - ett väldigt roligt program!

Puss och kram




Svar på anonyms fråga!



Postat av:

Måste få fråga, hur kommer det sig att du orkar du gå ut och festa men inte jobba?

2011-02-20 @ 19:21:35



Svar:

Att vara psykiskt sjuk handlar om att inte fungera rent psykiskt. Man är ständigt trött i huvudet, alla tankar snurrar och kroppen gör inte som man vill. Man orkar knappt gå upp ur sängen, duscha, äta eller något sånt vardagligt.
Allt känns värdelöst, och du vet att du är ful, dum och inte klarar av ett skit. Du har ingen framtidstro, så varför ens försöka. Men detta är oftast när du mår som värst.

Jag mår dåligt jämt. Men när jag mår som sämst vill jag inget mer. Och detta kan ske när som helst. Behöver inte finnas någon orsak eller anledning. Det bara kommer, ibland när jag som minst anar det.

Hur ska jag kunna sköta ett jobb när jag ibland kan bli så dålig att jag inte klarar av att ta hand om mig själv ens?!

När jag mår okej så vill jag jobba, jag vill försöka. Men jag måste också vara realistisk. Vilken arbetsgivare vill anställa en tickande bomb som behöver sjukskriva sig ibland?!
Dessutom är det viktigt för mig (och för alla, men kanske just för människor som mår dåligt) att hitta ett jobb som man trivs med och tycker är kul. Minsta bakslag kan rasera min värld. Jag behöver känna att det finns någon mening i det jag gör.

Dessutom, jag har ingen utbildning.
Jag har inte kunnat studera innan eftersom huvudet inte funkar när man mår dåligt. (tänk att du har ont i handen och inte kan skriva, eller ont i benen och inte kan gå). Första gången jag blev sjukskriven från skolan (och då snackar jag inte om en veckas frånvaro) var i 8:de klass.

Idag försöker jag studera lite för att komma igång med något. För tror mig, att gå hemma är inget man vill. Att hoppa på ett fulltidsjobb hade totalt knäckt mig, så därför jobbar jag inte heller.

Men när man festar krävs inte stora ansträngningar. Ofta dövar alkoholen också.
Jag kommer ut och träffar folk. Detta är något jag annars aldrig gör. Jag är väldigt isolerad, och ofta väljder jag det själv.

Hur som helst, jag orkar festa. Innan jag ska ut är det en jävla kamp med att orka rycka upp sig och göra sig i ordning. Här krävs det ofta ett glas vin och en syster/vän som taggar mig.
Och kvällen brukar tyvärr sluta i ångest och gråt. Men det lilla lyckorus jag får i en kort stund får mig att leva upp lite, och då är det värt det.

Hoppas du förstår lite bättre och inte dömmer mig ,eller andra som mår dåligt, som går ut och festar trots att vi inte jobbar/studerar.







I nästa inlägg hade jag faktiskt tänkt att skriva om hela min uppväxt, om mitt liv. Inte för "nära inpå" för hela mig vill jag ju inte öppna.
Men kanske folk kan känna igen sig, eller bara lära känna mig bättre. Vad vet jag. Men känner iallafall att jag vill skriva om det, och som det står i min info: jag skriver mest för min egen skull!



Ha det bäst allihopa!!!



En jätterolig kväll!




Lina och jag hade en jättetrevlig utekväll på Harrys i Kalmar. En lyckad kväll, fast tyvärr blev det inte så mycket dans. Men det får det bli nästa gång! =)








Min haka börjar se lite fin ut. Fortfarande lite svullen, och läkaren sa att det kommer ta mellan 3 och 6 månader innan man får det slutgiltiga resultatet.
Ärret är även lite mörkt, men det kommer ljusna efter hand.









Ikväll blir det filmkväll och hämtemat med Lina och Daniel. Myspys, precis så en söndag ska vara.
Undra om man ska ha pizza, hamburgartallrik eller kanske något helt annat. Hmmm...



Ha det så bra!

Puss






Natt




Jag vet att jag hade något att skriva. Jag tänkte ut det när jag var ute och gick med hunden.
Men nu minns jag ingenting av det... Va fan!!!


Har förresten köpt ROSA hundbajspåsar. Passar mig utmärkt, men Lufsen sen lite gay ut. =)
Fast tyvärr är den rosa färgen inte så stark, så påsarna blir sådär halvt genomskinliga. Inte kul att se vad man plockat upp!!!


Imorgon beger jag mig till systeryster! Ska bli myyyys!


Jag kan inte sova. Fast jag var uppe tidigt idag. Okej att jag tog en liten tupplur i eftermiddags pga migrän, men det var typ max en timme.

Jag borde ha somnat för länge sen. Lufsen ligger helt utslagen här bredvid mig. Just nu rör sig tassarna som om han springer, och han gnyr lite. Han drömmer alltså.
Undra vad hundar drömmer om. Eller djur överhuvudtaget.
Jag tror inte Lufsen drömmer om att han jagar en kanin på en stor äng. Han gnyr så mycket, och skäller till och med ibland. Låter mer som en mardröm. Undra om djur kan drömma mardrömmar???


Nä nu får jag väl tejpa igen mina ögonlock så kanske man tillsist får en timmes sömn.

God natt!

Depp




Hur kan allt gå från bra till dåligt på så kort tid???


Jag är beredd på att kasta in handduken nu. Har ingen ork och ingen lust. Ingen som helt kämparglöd.


Snart drar jag täcket över huvudet och gömmer mig för omvärlden, för alla problem.


Förlåt för ett deprimerat inlägg. Inte meningen att lasta er med allt.


7/2 2011




Idag är jag både för trött och för sjuk för att blogga.
Så jag ber om ursäkt, ni får helt enkelt vänta tills jag har ork!



Puss





Fyllesms




Skickat till min mamma inatt från mig:
"Jag försökte att gå, men inget hände så jag gick. Förlåt men jag blir här."

Någon som förstår vad jag menade?? Inte jag iallafall. Hahaha


Hade en jättetrevlig kväll med underbart sällskap, god pizza, äcklig sushi (jag kommer aldrig lärar mig att tycka om det!!) och en hel del vin. Ibland är livet bra!







Kaos!




Hela mitt liv är i kaos just nu.

Jag vet, det är inte hela världen att inte ha någon lägenhet, jag kan ju flytta hem till mina föräldrar.
MEN DET VILL JAG INTE!

Min hälsa är inte riktigt i form, som vanligt. Bland annat måste jag kolla upp en knöl i min mage.
MEN DET VÅGAR JAG INTE!

Min sömn, och hela min dygnsrytm när rubbad. Jag somnar inte förrän vid 4-tiden på morgonen och sover sen 12 timmar. Jag ställer klockan varje dag så att den ska väcka mig kl. 10.
MEN DET FUNKAR INTE!

Om en månad har jag inte längre någon inkomst. Jag kan inte gå till soc eftersom jag har lite pengar på mitt sparkonto (som jag inte vill ta av). Så jag måste börja jobba eller plugga heltid.
MEN DET KLARAR JAG INTE NU!




Så, då har jag fått tömma huvudet lite grann i alla fall.


Längtar till helgen då hela familjen ska träffas för att fira mammas 55årsdag och pappas 60årsdag. 

Sen lördagen blir det till Kris med en del vänner för att ha pizza/sushi och vin kväll. Jag försöker dock ha en helt vit månad, så får se hur det blir. Vad jag vet är i alla fall pizza alkoholfritt! =)



Jag drömde att jag var med i en tävling i ett barnprogram på tv. Det var en danstävling. Man var två i ett lag och mötte ett annat lag. Tävlingen gick ut på att man skulle dansa under en viss tid samtidigt som stegen räknades. Den som hade tagit flest "steg" när tiden var ute gick vidare. Man var tvungen att dansa, man fick alltså inte bara springa på stället typ.

Hur som helst så tävlade jag med en tjej (som var en mix av en hel drös av tjejer jag mött/känt i verkligheten) och vi vann. Vi tog 72 tusen steg, medan det förra rekordet var på 24 tusen. Men där var två lag till som skulle tävla, och medan vi satt och väntade på deras resultat kom vi på att vi nog inte räknades som barn längre, och antagligen inte fick vara med i tävlingen. Vi fick lite panik. Så vi bestämde oss för att vi skulle låtsas vara 18 år och verka så omogna som möjligt. Vi läste bland annat barnböcker, och skrattade åt ord som snopp, bajs och kiss (Vilket jag fortfarande gör i verkligheten).

Jag vet inte riktigt hur det gick, för jag minns inte mer. Men det var en väldigt rolig dröm, och jag dansade snabbare än blixten!

Så nu är jag danssugen på riktigt. Vill ut och svänga på de lurviga! Dansa som om ingen såg mig. Var längesen jag kunde vara så avslappnad och säker så att jag klara av att dansa. Tror inte jag hade kunnat det nu heller. Men jag saknar det!

Nu blir det tv.



RSS 2.0