Skäms på er Flashback!!!Fy fan! Vad är det för jävla samhälle vi lever i.

Igår kunde man läsa på Flashback hur en man i Eslöv planerar att mörda ett barn imom två veckor. Han går runt utanför dagis med kniv och tänker göra det när som helst.
Läs tråden här: https://www.flashback.org/t1809101
Mycket är nu borttaget och tråden är låst, antagligen för att Flashback ännu en gång (självmordet som visades live i en tråd)  inte vill få dåligt rykte.
På Flashback är alla anonyma. Ip-nummer får inte lämnas ut, inte ens till polisen.
Här har vi en sjuk man som tänker ta ett oskyldigt barns liv, och Flashback blundar. För fan, det handlar om liv och död! Ta ert ansvar för fan!!!! Hjälp till att förhindra detta!
Jag är för anonymitet på nätet, och jag är för yttrandefrihet. Varsågod och lägg upp trådar sjuka saker, om konstiga sexfantasier och länkar till äckliga porrsidor. Men när något sånt här skrivs, när ett brott planeras (ett MORD till och med) så har ni enligt mig skyldighet att kontakta polis och ge ut ip-nummer!!!

Skäms på er Flashback!!!
Även om detta "bara" är troll så ska man för fan kolla upp det!!!


Jag kontaktade polisen igår och fick som svar att de redan vet om detta och att det arbetar med det. Men polisen kan inte vara överallt. De kan inte patrullera utanför varje dagis i Eslöv varje dag.

Min syster och hennes familj bor i Eslöv och hennes ena barn går på dagis. Jag är livrädd!!!


Jag ska fan bojkotta Flashback. Även om det inte gör någon skillnad om en bojkottar dem...
Tycker Flashback borde granskas, och få regler och lagar. Och det räcker inte med att låsa en tråd och låtsas som ingenting!


Fy fan säger jag bara!!!


Kommentarer
Postat av: Lina

Tycker det värsta är att anledningen till att tråden låstes var inte att det var ett jävla psykfall som satt och skrev utan att folk blev riktigt upprörda och försökte ta reda på hans identitet. Okej att det bryter mot deras forumregler, men för fan- det går att se genom fingrarna med det (det gör de faktiskt med rätt mycket annat)!

2012-03-01 @ 21:31:16
Postat av: rap

Du vet att polisen löser 10% av alla brott genom att leta information på flashback?

2012-03-01 @ 22:43:37
Postat av: Sara

Rap - Jag vet mycket väl att polisen får bra tips av flashback, och jag tycker detta är jättebra! Jag tycker att just sådana trådar är hur intressanta som helst, när folk är hjälpsamma, tex när det gäller försvunna människor. Men detta är väl ändå inte samma sak. Här kommer inte folk med information. Här skriver en man om sina planer. Okej, han avslöjar ju faktiskt rätt mycket om vem han skulle kunna vara, och det är bra information till polisen. Men att flashback inte går in och gör något. De låser tråden för att andra flashbackare försöker komma på mannens identitet. Det är sjukt!Lina - Du är en regelbunden läsare av flashback och mycket av det du visar mig är jätteintressant, och jag brukar också fastna i olika utredningar, eller trådar om försvunna människor. De är jätteintressanta att följa. Men sånt här borde de verkligen se genom fingrarna med! Vet du om de gör det med tex barnpornografi?! Om någon länkar till en sida som visar sånt?!

2012-03-01 @ 22:55:01
URL: http://enlitenflickasdagbok.blogg.se/
Postat av: Lina

Barnporr är förbjudet att sprida och efterfråga enligt de nya forumreglerna, vet dock inte hur hårda de är på den punkten. Är inte inne på de delarna av forumet.Ett bra exempel på hur de ser genom fingrarna vad gäller vissa regler är regeln om Hets mot folkgrupp. Detta är alltså förbjudet, men det kan man ju se i olika former så gott som dagligen på FB.Mina känslor inför FB är väldigt dubbla. Är ju mycket intresserad av kriminalfall och kriminalhistoria och där fyller forumet en viktig funktion (även om jag är väldigt nyfiken på var "rap" fått siffran 10%, den stämmer förstås inte) men tycker samtidigt att det bara blir för mycket ibland. Det samlas för många skithögar på samma ställe liksom och det är sjukt tröttsamt att sitta och läsa inlägg på inlägg om hur äckliga vi "sliddjur" (väldigt trevligt namn för kvinnor) är eller hur alla invandrare är våldtäktsmän och så vidare. Oftast kan jag bortse från idioterna, men ibland blir det som sagt för mycket.

2012-03-01 @ 23:28:34
Postat av: Lars Pettersson

Rap: Ja, 10 % av de få fall de råkar lösa vilket ju inte är så imponerande!

2012-03-02 @ 14:29:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0