Ett svagt ögonblick...

Igårkväll låg jag som vanligt i soffan, med min röda filt svept runt mig. Plötsligt märkte jag att filten inte längre doftar Honom...
Jag vill inte glömma hur Han luktar, hur Han smakar, hur Hans hår känns mellan mina fingrar, hur Hans hud känns mot min! Jag vill minnas det där, men håller på att glömma.
Denna dumma tanke fick mig att känna dumma känslor och dumma tårar började falla, och dumma jag skicka ett dumt patetiskt jävla sms till Honom. För i ett ögonblick blev dumma jag svag!!


Inatt vid tre vaknade jag av migrän och har varit dålig hela dagen. Har ju ingen migränmedicin kvar...
Så det blev inte nån psykolog. Tyvärr! Men har fått en ny tid.

Har även varit darrig i hela kroppen idag. Tror det är nån sorts träningsvärk från gårdagens promenad. Jag skyller på den iallafall.


Idag början man även känna att min diet börjar hjälpa. Och det är kul.
Har börjat med Allevo-dieten. Är soppor och shakes man äter/dricker. Men jag tillåter mig att äta en knäckemacka till frukost och även grönsaker/frukt när jag vill. Eftersom sopporna inte är så jättegoda så äter jag inte 4-5 sånna om dagen, som är rekommenderat, utan kanske bara två/dag och frukt och grönt istället. Finns även sånna här bars som är rätt goda, men dom är dyra! Tyvärr.
Hur som helst, till sommaren ska jag vara i bättre shape!! Både fysiskt och psykiskt. Det har jag bestämt!!



Kolla lite bilder från rasslebygdsfestivalen i somras. Gud vad jag längtar!!! Hoppas vi kan samla ihop ett stort gäng som campar tillsammans! =) Jag vill jag vill jag vill!

Vill ha vår nu, med många plusgrader och skön sol!!! Behöver det nuuuuuu!



Hej hopp

Kommentarer
Postat av: emma

jag blir glad av att läsa din blogg. det känns som ett starkt inlägg idag. Det är okej att falla tillbaka och skicka dumma sms, jag gjorde det själv idag. <det är inte hela världen. Men jag tror inte dem är värda det egentligen.

Jag älskar dig syster, mer än du någonsin kan ana

2010-03-24 @ 18:44:06
URL: http://vildesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0